S_600 252 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Ta gra instaluje mi się już od ponad dwóch godzin i mam 70%, to tak ma wyglądać ? Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Zapewne ściąga ci się teraz update (chyba coś koło 10GB). Edytowane 18 września 2014 przez Ins Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Jeśli masz zwykłą wersję to update leci. Ja kupując apocalypse edition patcha ściągać nie musiałem,bo był już na płycie i zainstalowało się jakoś w 20 minut. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Po 3,5 godziny odpaliłem. Wesoła gra. Przejść i zapomnieć Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 U mnie bite 8h update 16gb Cytuj
S_600 252 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Miałem przejść i zapomnieć, a oderwać się nie mogę. Gram i gram. Zbieractwo, poboczne, niby to wszystko już gdzieś było ale nadal wciąga jak bagno.No i nie ma jak wysadzić naraz paręset zombie Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Ja dopiero zacząłem Ale fakt wszystkiego mnóstwo, broni masa, różnych głupich bronili i klimat jest niezły chociaż niektóre postacie mocno przerysowane Cytuj
S_600 252 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Przyzwyczajaj się To dopiero początek Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Pany, aby zaliczyć osiągnięcie za ten poziom trudności, to musze cała grę na hardzie przejść, czy wystarczy że dołączę do kogoś w 7 rozdziale i go ukończymy, he? Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Ktoś mi wytłumaczy dlaczego gra skończyła się mi na 7 rozdziale? Na tubie widziałem że jest jeszcze ósmy. To jakiś bonusowy, czy ja źle grałem i coś spieprzyłem? Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Wyrobiłeś się z czasem w misjach fabularnych ? Mi normalnie się overtime odpalił(w każdym dr jest tego typu epilog). Cytuj
S_600 252 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Ja zrobilem,praktycznie wszystkie znajdzki i poboczne , a w czasie sie zmiesilem. Zostalo mi 23 godz. Ranga S Cytuj
Ojciec Fernando 0 Opublikowano 1 listopada 2014 Opublikowano 1 listopada 2014 Produkcja nad wyraz udana, choć rozdziały 7 i 8 – ze wględu za bardzo małą ilość pozostałego czasu (ledwo się wyrobiłem) i dodatkowy limit czasowy na sekwencje pościgu – nie przypadły mi do gustu. Jeśli zaś chodzi o Untold Stories, to ze względu na brak licznika czasu, uważam je za dobre przedłużenie gry. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Zadnej poprzedniej czesci nie zdolalem ukonczyc, nudzily mnie, meczyl ciagle uciekajacy czas, nie mialy zbyt wiele do zaoferowania i podchodzac do tego tytulu myslalem, ze bedzie podobnie. Tak nie jest, bo to chyba najlepsza czesc DR jaka stworzyli! Dead Rising 3 nie miażdży graficznie, zeby nie napisac, ze miejscami wyglada lekko pastgenowo, ale calosc gdy wezmiemy pod uwage ogrom miasta, pojazdy i zombiaki po horyzont tak nie przeszkadza. Jestem gdzies w polowie, 3 albo 4 rozdzial, ale juz widze ze polowy rzeczy nie zrobilem, glownie znowu bojac sie o czas (choc gra przez wieksza ilosc czasu stala sie w koncu bardziej przystepna!), stad moje pytanie - czy w grze istnieje cos takiego jak New Game+ ? Edytowane 22 grudnia 2014 przez easye Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 każdy chapter później możesz zaczynać od nowa, nie musisz powtarzać całej gry żeby coś ukończyć/powtórzyć w np. 3 chapterze łącznie z tym, że z kumplem coopa możesz odpalić np. kampanie od 2,3,4 chaptera zależnie od chęci a nie za każdym razem od nowa... 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 No właśnie jak to jest, trzeba się spieszyć przy przechodzeniu gry czy można sobie na luziku robić co się chce i ile się chce? Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Jak się nie wyrobisz z czasem, to powtórz ostatni rozdział i zaliczysz na spokojnie. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 i 15fps easye ze tez cie nie naciaga grajac w to cos rozmazanego a tak calkiem serio to DR3 jest bdb, duzo lepsz imo niz DR2 ktorego nie bylem w stanie ukonczyc Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ja zadnej poprzedniej czesci nie zdolalem ukonczyc dlatego nie spodziewalem sie ze 3ka moze mi podejsc. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ja tak samo, poprzednie byly dla mnie kiepskie, a ta jest naprawde zayebista. Siik boss, kiedy gramy tego coopa? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Ja tak samo, poprzednie byly dla mnie kiepskie, a ta jest naprawde zayebista. a ja mam odwrotnie, uwielbiam dr1 i dr2 a trójeczka mi nie podeszła. 2 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Dejw, ja dzisiaj grałem parę godzin już, jak chcesz to postaram się wbić jeszcze jakoś około 21:00 to pociśniemy razem dalej, co ?W ogóle swoją drogą to nie byłem do tej gry przekonany i dopiero parę dni temu kupiłem używaną za 100zł i ... ja pierniczę, jeden z lepszych zakupów tego roku. No normalnie gra trafia w 100% w mój gust. To co mi się najbardziej chyba podoba to to, że z jednej strony niby jest normalna, ale z drugiej też ma parę po(pipi)anych bohaterów i fajne teksty albo niektóre pojazdy, które też mnie rozśmieszały. Do tego super wciąga i można robić z nią długie sesje, bo dzięki nabijaniu leveli i możliwości ulepszania postaci nawet głupie zabijanie hord zombie sprawia przyjemność, a dzięki temu, że można znaleźć coraz to lepsze bronie i do tego dzięki blueprintom łączyć je ze sobą w mega od(pipi)ane narzędzia do zabijania + robić wyzwania, które dadzą nam jeszcze więcej expa + pomagać przeżyć innym postaciom na mapie + robić misje poboczne, które też są fajne i postacie dla których je robimy są ciekawe otrzymujemy zabawę na najwyższym poziomie i nie wiem, jak inni, ale ja nie mogę się wręcz oderwać, bo ciągle jest coś do roboty Przykład jednego z za(pipi)istych pojazdów, jakie możemy stworzyć http://xboxdvr.com/SIIK%20BOZZ/4ce89780-2a96-48f4-86e2-c01e4442e844Może teraz nie będę pisał do końca na temat, ale grając w Dead Rising 3 i się świetnie bawiąc doszedłem do wniosku, że cholera, ale praktycznie wszystkie exy, które do tej pory MS wypuścił na XOne są za(pipi)iste pod względem ilości miodu, jaki wylewa się z ekranu. Rzeczywiście może i nie wszystkie mają super grafikę (a jedyny ex, który ma, czyli Ryse podobno jest beznadziejny pod względem gameplayu, taki paradoks mały hehe ), ale ze wszystkimi w jakie do tej pory grałem świetnie się bawiłem i spędziłem mnóstwo czasu i mam tu dokładniej na myśli Sunset Overdrive, Titanfall, Forzę 5 i Horizon 2, a zapowiada się na to, że i z Dead Rising 3 nie będzie inaczej Edytowane 22 grudnia 2014 przez terror 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Po dluzszej zabawie jednak tytul moze nieco nuzyc. ostatnie 2 misje konczylem na sile, wiec gre radze sobie dawkowac jak Ryse. 1 Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 (edytowane) a ja mam odwrotnie, uwielbiam dr1 i dr2 a trójeczka mi nie podeszła. mam dokładnie tak samo, po 2h grania dałem sobie z DR3 spokój Edytowane 28 grudnia 2014 przez IslandClaws Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi