Opublikowano 28 grudnia 201410 l Ja dałem se spokój po 5 h. Dead rising 1 to było mistrzostwo. To to rozmazana kupa i to na pc w full hd.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Ja przeszedlem gre z bananem na gebie, zarowno w coopie z kermitem jak i solo Zdecydowanie najlepszy tytul startowy obecnej generacji
Opublikowano 28 grudnia 201410 l 1 dla mnie jedna z lepszych gier na x360, 2 mehh, 3 jedna z lepszych gier na start xboxa ale faktycznie to dosc specyficzny tytul i nie kazdemu musi podpasowac
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Mi też gra się bardzo podobała, sporo jest w niej do roboty. Chociaż pod koniec zacząłem się już trochę nużyć fedexami i olałem misje poboczne (wcześniej robiłem wszystkie) tylko dobrnąłem do końca i ukończyłem bodajże 2 dlc, po czym wymieniłem na ryse.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Witam. Warty ogrania jest ten tytuł ? Na ile starcza kampania ? Jest jakiś split screen w tej grze ? Nie grałem w żadną z poprzednich odsłon DR. Stoję przed wyborem między Ryse a DR3 i nie wiem co wybrać.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Bierz DR3, na pewno gra starczy ci na dluzej niz Ryse. W grze nie ma splita ale jest coop po sieci na 2 graczy. Miod podczas siekania hordy zombii az wylewa sie z ekranu
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Aktualnie jest wyprzedaż tych gier przez Microsoft. Ceny 119 w Media, Saturn, Euro RTV http://www.xbox.com/pl-PL/zimowa-wyprzedaz Edytowane 17 stycznia 201510 l przez adwolf
Opublikowano 11 lutego 201510 l Jak wypada mapa względem dwóch poprzednich części? O wiele większa? Dobrze zaprojektowana z masą budynków do których można wejść i ogólne poczucie bycia w wielkiej metropolii nawiedzonej przez zgniłków? Czy raczej głównie rozgrywka pod gołym niebem na ulicach? Jest jakieś mini centrum handlowe?
Opublikowano 12 lutego 201510 l jest bardzo duzo budynkow do ktorych mozna wejsc, pelno zakamarkow, piwnic, sklepow, restauracji, barow do ktorych mozna wejsc i skombinowac cos do szamy lub jako bron (nawet salony samochodowe gdzie mozemy zajumac nowe lambo) mapa to duze miasto, podzielone na strefy - sa przedmiescia, centrum biznesowe itp itd. sam chyba ponownie przejde gierke po raz 3, mam na dysku a miód jest wielki Edytowane 12 lutego 201510 l przez kermit
Opublikowano 12 lutego 201510 l No to chyba się skuszę, choć trochę boję się zawodu jak przy "dwójce". Dzięki.
Opublikowano 12 lutego 201510 l obecnie zdecydowanie bardziej polecalbym produkcje rodzinnego Techlandu!
Opublikowano 12 lutego 201510 l jest bardzo duzo budynkow do ktorych mozna wejsc, pelno zakamarkow, piwnic, sklepow, restauracji, barow do ktorych mozna wejsc i skombinowac cos do szamy lub jako bron (nawet salony samochodowe gdzie mozemy zajumac nowe lambo) Owszem. Ale z drugiej strony miasto nie sprawia do końca wrażenia "wielkiej metropolii", a jego wielkość jest nieco sztucznie zwiększona przez długie mosty zmuszające do użycia pojazdów. Gdyby pozlepiać do kupy same dzielnice, obszar byłby znacznie skromniejszy.
Opublikowano 2 lipca 20159 l Chyba 1 osoba . Przynajmniej przez całą grę dołączała zawsze jedna osoba.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Ktoś chętny do coopa, pasowałoby w końcu skończyć grę przed Gyroskami.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Ja niestety poddalem sie, jak DR2 nie podszedl mi, to ta gra o wiele bardziej. Capcom,co po nich mozna bylo sie spodziewac
Opublikowano 5 marca 20169 l Jak tam, obstawiacie że w tym roku Capcom zapowie DR4? Jaką lokacje byście chcieli? bo mi w sumie prócz małego miasteczka na wsi w stylu Case Zero tylko oczywiście bardziej rozbudowanego nic nie przychodzi na myśl. Ewentualnie kolejne miasto tym razem z lotniskiem zaliczyłbym na plus.
Opublikowano 5 marca 20169 l Na nowe Dead Rising licze mocno, te godziny koszenia zombiakow w coopie musza powrocic
Opublikowano 5 marca 20169 l Jest możliwość dokupienia dlc to podstawki?bo na stronie pokazuje że tylko pakiet
Opublikowano 5 marca 20169 l Chyba musisz mieć od razu SP. Ja miałem w Apocalypse Edition. Oddzielnie dodatków z AE raczej nie kupisz.
Opublikowano 13 lipca 20168 l Kurczę naprawdę fajna gra w moim odczuciu dużo lepsza niż słaba dwójka. Wiadomo graficznie jest bardzo przecietnie, 720p etc ale jak na grę startową to i tak sie zaskoczyłem, że w miarę to wszystko po patchach chodzi płynnie. Co-op wysmienity, zwijałem się troszkę z beki z cut scenek gdzie postać była Nicka była w masce Servbota xD przypominam prawilnie a tam jakieś poważne rozkminy Z sutqiem porozjeżdzaliśmy trochę klapów i spotkaliśmy Karola Nie moge się doczekać 4.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Jak ja jestem załamany na razie tą grą. Chodzę po mieście w którym połowa budynków jest zamkniętych, kamera za blisko postaci i oczywiście nie można jej oddalić, poruszanie się w rockstarowym stylu jakbym toną kiełbasy biegał. Sama mechanika gry to już nie dead rising, tylko idiotyczne zabijanie zombiaków. Pier.dole, kupie sobie trójpak z xl starych części i wiele lepiej bedę się bawił, a tego chyba nie przejdę. DR4 na ten moment nie biorę, a DR3 to jeden z największych growych zawód jakie miałem.