Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem wniebowzięty tym multi. Zakochałem się od pierwszego zagrania. No i całość po polsku, łącznie z dubbingiem (który może i taki kijowy, ale jakoś mi nie przeszkadza) - mecze znajduje w 10 sekund... Żeby tak chodziła kolekcja Halo, to o matko :P 

Opublikowano

Ogólnie gra się fajnie, ale nie czuć tu już Halo.

AA nie są takie złe, może ze 2 razy widziałem jak ktoś używa ground&pound.

Faktycznie AR jest trochę za silne, snajpa jest dziwna, magnum i br są mega.

Niestety w multi zostały zdubbingowane rozmowy miedzy spartanami i oczywiście lektor.

Nie jest tak źle jak było w H4, za lektora robi typ który podkładał głos za jednego z łysych w spartan opsach.

Opublikowano

Ja mam dash na UK ustawiony i angielski - mam all po angielsku. Bym sie chyba za(pipi)al jakbym mial sluchac po polsku.

Gra musi byc juz tak dynamiczna - czasu "wolniejszych" shooterow juz przeminely. Teraz wszystkie FPSy sa takie szybkie i "bardziej widowiskowe".

Gość DonSterydo
Opublikowano

AR powinni przykręcić z 10-15%.

Opublikowano

calkiem fajnie sie gra, AR faktycznie jest silniejsze ale nie jest OP imo, dynamika rozgrywki na plus, jedynie co mi sie nie podoba to ze jest info gdzie sa power weapony i lektor mowi za ile dana bron sie pojawi ;/

Opublikowano

Spodziewałem się balasa, a jest nawet dobrze. Denerwują mnie głównie 2 rzeczy. Sprint i moc ARki. Tego pierwszego nie wywalą niestety ;( ale osłabienie ARki i jej zasięgu musi nastąpić.

Opublikowano

Oglądałem wasze wczorajsze granie. Podtrzymuje to co już kiedyś powiedziałem, że to nie wygląda już jak Halo w warstwie gameplayowej, ale pomijając ten "detal" wygląda to za(pipi)iście. Sprint niby przegięty ale te mapy specjalnie rozlazłe. Nie ma szans w obecnych czasach na grę AAA która rezygnuje z tego co ma cała reszta w danej kategorii. Sprint być niestety musi. To samo z tym udawanym ADS. zrobili to będą pewnie w rozkroku między tradycją a zaserwowaniem dzieciarni z coda czegoś co ich przyciągnie choćby na chwilę. Zabawny jest ten celownik-telewizor na DMRce, który to tam jest wiek? 25? ;) Snajpa wydaje się nieprzyjazna, SMG natomiast tnie jak SAW z H4. No ładnie podgrzano atmosferę przed betą. Czekam.

Opublikowano

z tego co czytałem ,to ta beta chodzi w 720p jak dają rade podciągnąć do 1080, to bedzie swietnie.Feeling strzelania jest swietny i 343 zastosowalo ciekawe innowacje np moment kiedy trafiamy przeciwnika orgazm.W killzone2  podczas ubijania oponentow też był charakterystyczny dzwiek szło się uzależnić :)

Opublikowano

Sprint usunięty, base movement speed 115%, AR i SMG obrażenia 85%, stabilizacja celownika przy celowaniu usunięta, wyrzucone znaczniki broni i rozmowy między postaciami, usunięcie DMR z gry, flinch ze snajpy usunięty (jak się dostaje z AR to jakiegoś ataku dostają, że to tak lata?) i może jakoś będzie się dało grać.

Opublikowano

Czemu to wyglada jak halo 4 tylko jeszce szybsze, bieganie zostaje, perki zostaja, o co chodzi ?! Mial byc powrot do zrodla a nie widze tego 

Opublikowano

Pozdrowienia z więzienia. Halo 5 gra się zacnie, trzeba znerfić smg i AR oczywiście no i matchmaking raz znajduje po 10s raz przez 5 minut nic. Szukanie graczy po skillu działa o dziwo. Jest osom. Klapy będą mielone w 2015

Opublikowano

Sprint usunięty, base movement speed 115%, AR i SMG obrażenia 85%, stabilizacja celownika przy celowaniu usunięta, wyrzucone znaczniki broni i rozmowy między postaciami, usunięcie DMR z gry, flinch ze snajpy usunięty (jak się dostaje z AR to jakiegoś ataku dostają, że to tak lata?) i może jakoś będzie się dało grać.

Halo: Master Chief Collection zaprasza.

• Plusik 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...