Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że gra będzie podzielona 50/50 pomiędzy MC i Lockiem.

Gość DonSterydo
Opublikowano

ja czuję po tych cutscenkach z MCC że Locke będzie z Arbiterem

A gdzie zalegalizują swój związek? ;)

Opublikowano (edytowane)

Jestem trochę pijany i mogę nie czaić. Lock ma za zadanie tylko znalezienie Szefa? O co on jest osądzany? Że niby w jaki sposób kogoś zdradził? :|

Edytowane przez Humulin
Opublikowano

Te trailery maja jakis zwiazek z fabula czy sa "tak o"? Moze bedziemy musieli dokonac wyboru po ktorej stronie chcemy stanac i w zaleznosci od tego reszta gry bedzie inna. Szacun poki co dla 343, ze siedza cicho i nic nie wiadomo, bedzie lepszy odbior gry. Chociaz pewnie na e3 sie czegos dowiemy.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Motyw bohatera, który po wykonaniu zadania staje się zbędny i zaczyna być traktowany jak niewygodny świadek akurat jest dość popularny. Początek tego już był zresztą w Halo 4 z Halsey.

MC zerwał się ze smyczy, a Oni miało co do niego inne plany. Może obwiniają go o uwolnienie Didacta i inwazję jego wojsk do czego pewnie dojdzie w Halo 5. Nie mają nad nim kontroli, więc woleli by go widzieć pod kluczem, tym bardziej, że jego autorytet mógłby zostać wykorzystany do podważenia ich władzy - dla nowej generacji Spartan jest niczym bóg.

Opublikowano

Czuje że pod koniec gry będzie motyw gdzie MC i Lock połączą siły razem walcząc przeciwko krasnalom, ewentualnie Lock będzie martwy, oczywiście że MC nie zginie. To by oznaczało tydzień żałoby w US i masowe samobójstwa.

H5 zapowiada się bardzo intrygująco jeszcze 2mc... :sorcerer:

Opublikowano (edytowane)

No i kto wtedy zostalby Microsoftowi? Jaka postac bylaby kojarzona z marka? Moze z samochodami z Forzy? xD

Edytowane przez asax
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...