Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo

Oj Starh, puszczę to płazem bo jesteś nowy :) Poczytaj o ODST.

Jeżeli w kampanii będzie cały czas 4 bohaterów i będzie można komendy wydawać, to nie zdziwię się jak w singlu będą misje gdzie oddział się rozdziela jak w Girsach.

Nie grałem w żadne halo xD Dla mnie ten ziomek wygląda jak 1:1 Nathan :P

Bo to on ;) Ale odtwarzał tę postać już 6 lat temu w Halo 3: ODST.

:banderas:

Mam nadzieje ze jeszcze pojawi sie tryb na wzor Firefight.

Niestety nie ma na to szans. Mało kto grał.

Oj Starh, puszczę to płazem bo jesteś nowy :) Poczytaj o ODST.

Jeżeli w kampanii będzie cały czas 4 bohaterów i będzie można komendy wydawać, to nie zdziwię się jak w singlu będą misje gdzie oddział się rozdziela jak w Girsach.

Nie grałem w żadne halo xD Dla mnie ten ziomek wygląda jak 1:1 Nathan :P

Bo to on ;) Ale odtwarzał tę postać już 6 lat temu w Halo 3: ODST.

Nie wiedziałem, ale jak przyjdzie Halo z konsolką to ogram i jakoś dorwę tego ODST (ogólnie do 5 chcę przejść te części).

Gość DonSterydo

ODST bylo portowane na XO i dodane za free do MCC w ramach rekompensaty za niedzialajace Multi wiec pewnie pojawi sie kiedys na Marketplace. 

No przecież jest XD 18 zł kosztuje :P

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo

Mogliby już powiedzieć czy pogoń za grafą w singlu = 30 FPS.

EDYTA: Na gafie piszą (jest już cyfrowe GI), że na starcie będzie 20 map w multi, a do czerwca dodatkowe 15 w DLC...

ZA DARMO

Gość DonSterydo

Mogliby już powiedzieć czy pogoń za grafą w singlu = 30 FPS.

To 60 klatek miało odnosić się tylko do multi? ;)

Każdy przy zdrowych zmysłach wie, że jak będzie uber grafika to coś trzeba uciąć framerate albo skalę.

Gość DonSterydo

Nic nie mówili na ten temat.

Na gafie piszą, że grafika na screenach z cyfrowego GI nie powala, więc trzymam kciuki, że poszli jednak w 60 FPS i skalę :D

Story

- Solo Players accompanied by a team of 3 other Spartans from Blue Team, ability to give basic squad order ala Republic Commando.
- Drop in/Drop Out online coop
- GI played only the second mission titled ‘Blue Team’
- All Spartan abilities available in MP also present in SP
- Your teammates can revive you, even in single player.
- You can command them to do a bunch of things such as target specific enemies, pick up specific weapons, use a turret etc.
- There will be multiple ways to complete a mission. In the example you could kill everyone, enable some turrets to help you out, go find a generator and destroy it etc.
- There will be multiple side routes so it won't be completely linear, as in you can sneak through a vent Deus Ex style and go a different route.
- Chief has to deal with the loss of Cortana fom 4 and the 'ghost of Cortana' in 5
- Has alternate paths in campaign levels
- In coop each player is a different member of Blue Team, and players start with different loadouts, plus the final game will have different huds for each character
- Split screen not supported
- Xbox Live Gold for online co-op not needed.

MP

- Game will launch with over 20 maps (unknown how many are forge variants), their plan is to add 15 more by June 2016
- ALL DLC TO BE FREE
- Empire has been tweaked substantially since the beta
- A brand new underwater map revelead called Fathom, is symmetrical.
- BTB to be revealed at E3, or rather a ‘new epic multiplayer experience’, (please be Battlefield Halo).

EDYTA: Link do skanów http://imgur.com/a/Zm0gi

• Plusik 2
Gość DonSterydo

Pierwszy z tym kursorem po prawej wygląda jakby był z cyfrowej wersji GI, ale dziwne bo mam skany całego artykułu i tego ujęcia tam nie ma.

EDYTA: Podobno Frankie gdzieś na gafie napisał, że nie ma splita z uwagi na to, że gra chodzi w 60 FPS. To by sugerowało, że gra faktycznie jest także w singlu w 60 FPS.

Gość DonSterydo

Najpierw wszyscy stękają żeby robić gry w 60 FPS, a jak przychodzi co do czego to zaczyna się płacz nad grafiką.

Ins: IQ nie ma nic wspólnego z rozdzielczością. Halo 4 i Horizon na X360 były w 720p i miały IQ jak bullshoty.

• Plusik 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...