Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Etapy w przestrzeni kosmicznej - mam nadzieję, że dużo i epickie :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

W betę nie grałeś? Ja mam porównanie tylko z Reach i multi jest dużo bardziej wymagające - szybsze, jest więcej możliwości, a 60 FPS dodatkowo dodaje pazur.

Dla ludzi całkowicie nowych, a do tego przeciętnych w FPS wejście w multi Halo 5 będzie jak zderzenie z betonową ścianą. A ci naprawdę dobrzy będą jeszcze lepsi. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Halo 5 ma być 2x dłuższe od 4:

Opublikowano

W nowym MIssion Impossible koleś w biurze CIA gra już w H5. Łupał jak nikt nie patrzył na multi, na mapie regret, nawet pudełko miał w szufladzie ;) Ciekawe z kim grał, z botami czy z innymi hakierami ? 

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie Halo bez kanapowego multi to nie Halo.

A im dłużej gram w kolekcję szefa krasnali to tym bardziej sceptycznie podchodzę do piątki, widząc zmianę jaka dokonała się po przejściu marki pod skrzydła 343.

Edytowane przez Hum
Gość DonSterydo
Opublikowano

Dla mnie Halo bez kanapowego multi to nie Halo.

A im dłużej gram w kolekcję szefa krasnali to tym bardziej sceptycznie podchodzę do piątki, widząc zmianę jaka dokonała się po przejściu marki pod skrzydła 343.

Jaka konkretnie?

Opublikowano (edytowane)

Chodzi mi np. o różnice między częściami 1-3, a czwórką. O ile graficznie jest duży przeskok, tak gameplayowo im dłużej się w to gra tym bardziej przypomina to korytarzowego coda z nudnymi przeciwnikami, wypranego z dawnego klimatu.

Widać to właśnie w trakcie grania w MCC, zwłaszcza w trakcie ogrywania różnych playlist.

Edytowane przez Hum
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...