Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 182,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

Fajne Power Rangers. Nie chcę się zbytnio czepiać. Na grę czekam jak wszyscy, ale w trakcie tego filmu zastanawiałem się, czy to aby na pewno jeszcze Halo.

Opublikowano

:obama: :obama: :obama: 

Opublikowano

Kampania do przejscia w coopie na 4  :fsg:

Skillowe multi na arenach :fsg:

Januszowe Warzone dla odprezenia :fsg:

To wszystko na Elite Controller :fsg:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
  • Autor

to intro w końcu "nadaza" za opisami walk z książek, gdzie spartanie odwalali takie akcje na potęgę, "human tanks" a nie chowanie sie za oslona przed needlerem.

Opublikowano

Mazze nie strasz, ze musz przed premiera jeszcze jakies ksiazki czytac, ok? :lapka:

Opublikowano

naprawdę świetny trailer, idealnie nakręca hajpik na niecałe 2 msc przed premierą

Opublikowano

Bardzo efektowny, te 'przejście' przez phantoma :obama:

Opublikowano

PIĘKNE. Właśnie to są Spartanie, maszyny do spuszczania w(pipi)u alienom. Oglądając przed laty cinematic do H3 gdzie MC wpada w grupe Brutów czegoś takiego mi właśnie brakowało, tam było cięcie, tu popłynęli :)

Opublikowano

Daje rade i fajnie, ze jeszcze beda covsi, bo klimat przeciwnikow z H4 mi nie bardzo podpasil.

Wydaje sie to byc mix miedzy Reach i standardowymi Halo.

Opublikowano

Jakbym oglądał trailer nowych Avengersów :D

Opublikowano

Wiadomo w ogole czym jest to "cos" z 4 zdjecia?

Opublikowano

Straznik. Chyba kazda wazniejsza planeta ma swojego.

Opublikowano

A ci strażnicy to będą jacyś bossowie czy jak? Muszę za parę dni wziąć się za bary z kolekcją Szefa. Znam tylko Halo 1,2. 

Opublikowano

z pewnością nie będą to klasyczni bossowie

Opublikowano

Wyciekł nowy trailer:

Opublikowano

Właśnie widziałem ten opening trailer    :xboss:  :banderas:  :obama:  a ten co wrzucił Don to ładny spoiler na samym końcu dają, wiadomo kogo tam widzi MC.

Opublikowano

50 dni do premiery, wiadomo już coś czy będzie 1080p ??

Na chwile obecna stanelo na tym, ze nie moga obiecac 1080p. 60 FPS bedzie na 100%.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.