Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

Featured Replies

Opublikowano

Liczę na Ciebie Druciaku. :ogor:

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 182,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

suteq, hav3n, hum i kermit w 4 osobowym coopie kampanii ale bedzie sie działo

Opublikowano

Ku.rwa nie wiem czy na premierę kupię skoro 2 tygodnie później Fallout będzie. :D

A na razie widzę ceny zaporowe więc tym bardziej nie wiem. :lapka: 

Opublikowano

suteq ja mysle ze jest tylko 1 opcja halo 5 kampania -> pchli (multi kiedy indziej) -> rise of tr -> pchli -> F4 -> no life mode on

Opublikowano

suteq, hav3n, hum i kermit w 4 osobowym coopie kampanii ale bedzie sie działo

Mogę siedziec ci na kolanach? :fsg:

Opublikowano

No kur.wa nie dam za halo 240zł. :/ 

Za Fallouta tyle mogę dać, bo uwielbiam serię i czekam w uj na 4, ale nie za halo, które byłoby fajną grą na 10h do coopa i +1 do gier ukończonych. :dunno:

Opublikowano

Zasmucasz nas.

Nie możesz zrobić jak Żaba Ci radzi?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mógłbym, ale piszę Ci, że nie dam za halo, które mnie interesuje "tak sobie" 240zł, żeby je potem sprzedać za 190-200 max. Za 220zł to jeszcze tak. 

Opublikowano

Tak. Dwie dychy tu, dwie dychy tam i już jest 4 dychy. :lapka: 

Opublikowano

A na lare 20 zł to miałeś. :isee:

Opublikowano

A na lare 20 zł to miałeś. :isee:

No bo kupiłem mgsa za 219zł, a nie 239. :cool: 

2 dychy zaoszczędzone i Lara jest. :xboss: 

Opublikowano

suteq - ms robi dobre oferty mysle, ze spokojnie jak z FM6 bedzie nowe hejlo za 219 gdzies do wyrwania

Opublikowano

Miech do premiery a tu już składy ustawiane... Będzie się działo.

Opublikowano

suteq - ms robi dobre oferty mysle, ze spokojnie jak z FM6 bedzie nowe hejlo za 219 gdzies do wyrwania

Za 219 brałbym. 

Opublikowano

Raczej, ja jeszcze mam dylemat pudełko czy cyfróweczka bo w multi pewnie bede grał do porzygu :D

Opublikowano

Halo, Gyrosy - zawsze pudełka.

Opublikowano

Pudełka w sumie przestały mnie interesować od momentu gdy przestali dawać do środka wypasione książeczki

Opublikowano

Za 219 brałbym. 

http://swiat-gier.com/xbox-one/12885-halo-5-guardians-xbox-one-preorder-.html

mówisz, masz :lapka:

Randomowy sklep + chore ceny za przesyłkę. Czekam do ostatniej chwili. Koniec historii. :lapka: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

faktycznie przesadzili z przesyłką, trzeba czekac na jakis media expert czy inny empik

Opublikowano

Zastanawiałem się czy nie odczekać z miesiąc bo trochę za dużo kasy ostatnio przepuściłem, ale chyba nie da rady :P

Opublikowano

Zastanawiałem się czy nie odczekać z miesiąc bo trochę za dużo kasy ostatnio przepuściłem, ale chyba nie da rady :P

Ot widzisz - mam to samo. Miałem brać w tym miesiącu tylko NHL 16, ale nie mogłem się oprzeć i kupiłem jeszcze Forza 6  ^_^

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Problem w tym, że w październiku poza Halo wychodzi jeszcze Project Zero na WiiU i to razem zdrowo ponad 400 zł wyjdzie. Już pomijam, że premierę ma jeszcze Divinity na konsole :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.