Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ku.rwa nie wiem czy na premierę kupię skoro 2 tygodnie później Fallout będzie. :D

A na razie widzę ceny zaporowe więc tym bardziej nie wiem. :lapka: 

Opublikowano

suteq ja mysle ze jest tylko 1 opcja halo 5 kampania -> pchli (multi kiedy indziej) -> rise of tr -> pchli -> F4 -> no life mode on

• Plusik 1
Opublikowano

No kur.wa nie dam za halo 240zł. :/ 

Za Fallouta tyle mogę dać, bo uwielbiam serię i czekam w uj na 4, ale nie za halo, które byłoby fajną grą na 10h do coopa i +1 do gier ukończonych. :dunno:

Opublikowano

Mógłbym, ale piszę Ci, że nie dam za halo, które mnie interesuje "tak sobie" 240zł, żeby je potem sprzedać za 190-200 max. Za 220zł to jeszcze tak. 

Opublikowano

Tak. Dwie dychy tu, dwie dychy tam i już jest 4 dychy. :lapka: 

Opublikowano

A na lare 20 zł to miałeś. :isee:

No bo kupiłem mgsa za 219zł, a nie 239. :cool: 

2 dychy zaoszczędzone i Lara jest. :xboss: 

Opublikowano

suteq - ms robi dobre oferty mysle, ze spokojnie jak z FM6 bedzie nowe hejlo za 219 gdzies do wyrwania

Za 219 brałbym. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zastanawiałem się czy nie odczekać z miesiąc bo trochę za dużo kasy ostatnio przepuściłem, ale chyba nie da rady :P

Opublikowano (edytowane)

Zastanawiałem się czy nie odczekać z miesiąc bo trochę za dużo kasy ostatnio przepuściłem, ale chyba nie da rady :P

Ot widzisz - mam to samo. Miałem brać w tym miesiącu tylko NHL 16, ale nie mogłem się oprzeć i kupiłem jeszcze Forza 6  ^_^

Edytowane przez Kris77
Gość DonSterydo
Opublikowano

Problem w tym, że w październiku poza Halo wychodzi jeszcze Project Zero na WiiU i to razem zdrowo ponad 400 zł wyjdzie. Już pomijam, że premierę ma jeszcze Divinity na konsole :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...