kermit 6 998 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 propsy w chuy za muse Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Co za kosa Kto nie kupi ten (nene)eq. Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Co za kosa Kto nie kupi ten (nene)eq. Ale tam już z piłą sobie nie polatasz!!!!haha........ha! Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 12 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 niszczator gejmingowych światów Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Co za kosa Kto nie kupi ten (nene)eq. Ale tam już z piłą sobie nie polatasz!!!!haha........ha! Dorwe cie w Gearsach 4 Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Co za kosa Kto nie kupi ten (nene)eq. Zgłosiłem, mam nadzieję, że dostaniesz bana. Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 W komciach pod nowym trailerem już się zaczyna klasyka: "słaba grafika", "nie rozumiem fenomenu Halo", "piu, piu, zielone gluty i krasnale", "Halo skończyło się na...(i tu wpisują wedle uznania cześć)" itd... 1 Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Ten trailer ... co za sztos Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 (edytowane) 'No one's gonna take me alive... tum tu dum tum tu dum tum tu dum ...' W GH3 ten kawałek to petarda Edytowane 12 października 2015 przez Hum Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Muse xDDD. Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 A trzy lata temu pamiętacie, przywalili w filmikach ujowymi dubstepami, że aż się smutno robiło. To teraz jest OK mimo, że pasuje średniawo to ładny kawałek Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 12 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 (edytowane) W komciach pod nowym trailerem już się zaczyna klasyka: "słaba grafika", "nie rozumiem fenomenu Halo", "piu, piu, zielone gluty i krasnale", "Halo skończyło się na...(i tu wpisują wedle uznania cześć)" itd... gdzie, na ppe? przecież to portał sponsorowany przez sony jakby ktoś nie zauważył to w trailerze jest Arbiter <3 Edytowane 12 października 2015 przez MaZZeo Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Mam pytanie czy tylko ja się hajpuje samym singlem. Ja multi nigdy jakoś mocno nie ogrywałem ( w kolekcji szefa kuchni ani razu nie odpaliłem) . Za to singiel w każdej części to dla mnie top fps. Gram w halo dla fabuły i cholernie ciekawi mnie halo 5 pod tym względem. Halo 5 to tak naprawdę jedyna obok xenoblade 2 gra na którą mam hajp pod koniec roku. Fallout, tomb raider, project zero czy just cause to będą faje szpile ale czekam bez ciśnienia. Halo 5 chce już Nawet przechodzę ponownie halo 3 i halo 4 aby mieć historie na świeżości. (myślałem że z kolekcji master chiefa łyknę tylko 2 pierwsze odświeżone bo h3 i h 4 przeszedłem dosyć niedawno) . JA wiem że multi w halo 5 będzie super ale ja chcę już tego singla przechodzić Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Dla mnie Halo to primo multi. Długie katowanie pada, zawalanie nocek, zmęczone oczy i obolałe palce. Singiel to dodatek. Jak tylko zainstaluje H5 odpalam multi, podłączam kroplówe i znikam. Singla w przerwach zrobię, tak jak z H4. Tak Mazz, chodzi mi o komcie na ppe. Płacz tych co pewnie brandzlowali się Destiny. Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Nie jesteś sam Blant, dla mnie zawsze priorytetem była kampania. Żaden inny fps nie ma takiego klimatu Pvp to tylko dodatek gdy już się misjami/co-opem nacieszę. 2 Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Ja też biorę dla singla. Do multi wejdę, zmiażdżą mnie i wyjdę Chociaż Warzone daje mi jakieś nadzieje, że coś uda mi się pograć Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Mam pytanie czy tylko ja się hajpuje samym singlem. Ja multi nigdy jakoś mocno nie ogrywałem ( w kolekcji szefa kuchni ani razu nie odpaliłem) . Za to singiel w każdej części to dla mnie top fps. Gram w halo dla fabuły i cholernie ciekawi mnie halo 5 pod tym względem. Halo 5 to tak naprawdę jedyna obok xenoblade 2 gra na którą mam hajp pod koniec roku. Fallout, tomb raider, project zero czy just cause to będą faje szpile ale czekam bez ciśnienia. Halo 5 chce już Nawet przechodzę ponownie halo 3 i halo 4 aby mieć historie na świeżości. (myślałem że z kolekcji master chiefa łyknę tylko 2 pierwsze odświeżone bo h3 i h 4 przeszedłem dosyć niedawno) . JA wiem że multi w halo 5 będzie super ale ja chcę już tego singla przechodzić W CoD-ach singiel nie interesuje mnie zupelnie, calkowicie i dokumentnie.Tylko i wylacznie multiplayer. Singla odpalam zazwyczaj tylko na pare minut, aby wyregulowac ustawienie pada. Innymi slowy singielek w CoD-ie moglby dla mnie nie istniec. W Halo jest nieco inaczej, ale tylko nieco. Po bardzo intensywnym, wrecz narkotyczno-uzalezniajacym ograniu bety H5 wiem jedno: singla nie liznę bardzo dlugo, ale w odroznieniu do CoD-a kiedys go na pewno przejde, choc z cala pewnoscia nie od razu. Szybkie ustawionko sterowania i hajda na otmęty multiplayera! Singla pewnie bede trzepal w chwilach jakis np awarii XBL (odpukac!!) or smth... Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) Limitka w dobrej cenie się pojawiła, jak się ktoś zastanawia nad kupnem, to taniej chyba nie ma nigdzie: http://allegro.pl/halo-5-guardians-edycja-limitowana-xone-pl-i5728224436.html Sam Warzone REQ Bundle dodawany do tej edycji ma kosztować około 100 zł. Planuję na dłużej zostać przy multi w Halo 5, więc możliwe że się skuszę na limitkę. Czekam jeszcze co EURO pokaże jako ekskluzywny dodatek. Edytowane 13 października 2015 przez Kris77 1 Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) Mamy już playliste dostępnych trybów w Halo5 oraz trochę info dotyczącą innych trybów!!Warzone:-Escape from A.R.C.-Raid on Apex 7-March on Stormbreak""Warzone Assault"" zupełnie nowy tryb 12v12 gdzie trzeba będzie zdobyć i zniszczyć ""serca bazy (core)"" przeciwnika ale i także bronić swojej, wystąpi na mapach:-Dispatch-Array-Summit""Team Arena"" wystąpią 4tryby – Breakout, Slayer, CTF, Strongholds a mapy występujące w nich to:-Breakout on Gambol-Breakout on Trident-Slayer on Coliseum-Slayer on Eden-Slayer on Plaza-Slayer on Empire-Slayer on The Rig-Capture the Flag on Coliseum-Capture the Flag on Truth-Capture the Flag on Fathom-Strongholds on The Rig-Strongholds on Eden-Strongholds on Empire""Team Slayer"":-Coliseum-Plaza-The Rig-Truth-Regret-Fathom""Breakout" zupełnie nowy tryb:-Gambol-Altitude-Trench-Trident-Crossfire""Free-For-All"" czyli aka Rumble Pit:-Slayer on Eden-Slayer on Regret-Slayer on The Rig-Slayer on Plaza-Slayer on Orion-Slayer on Pegasus""SWAT"" oraz ""SWAT Magnums"" będą grywalne na mapach:-Eden-Regret-The Rig-Plaza-Orion-PegasusA teraz info dla fanów 2v2 oraz Team Snipers. Zapraszam do ankiety a racej głosowania w apcee Halo Chanel na tą playliste!!Wkrótce także się pojawi Weekend Social playlist.A dokładnie jak wszystko już będzie na miejscu. Czyli tryby oraz mapy wykonane we Forge wystąpią w tym trybie. Osoby które stworzyły interesujące tryby oraz mapy i zdobyły najwięcej głosów otrzymają ekstra punkty REQ oraz EXP!!Quinn DelHoyo podczas wywiadu z IGN dodał że BTB także powróci wraz zupełnie nowymi mapami stworzonymi pod ten tryb. Edytowane 14 października 2015 przez Salwador 3 Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 u mnie hype jest na poziomie eksplozji Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Ile dobra Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Ps: dla posiadaczy płytki będzie do pobrania Day One PAtch 9GB Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 13 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 jakby ktoś był zainteresowany kupnem konsoli limitowanej halo 5 albo którymś z tych dwóch padów Locke'a albo Master chiefa, a zauważył że w żadnym polskim sklepie nie ma, to może zadzwonić do polskiego microsoft store i zamówić przez nich. Zapłata będzie w euro a wysyłka będzie darmowa. 5 Odnośnik do komentarza
FafikIX 8 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 strasznie biedna ta playlista. Gdzie się podziały tryby z Halo 3??? Gdzie team doubles, neutral assault, team snipers i wiele innych????????? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi