Gość suteq Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Nie wiem jak Ty sutek grales w te Halo skoro wszystko co Ci sie nie podoba w 4 jest w praktycznie kazdej innej czesci i 4 tu niczym nie odbiega od pozostalych. Przecież napisałem Ci co mi się nie podoba, ale powtórzę. 4 poszła bardziej w coda niż w halo. Adaś, żebyś nie okazał się fałszywym botem, bo dla takich nie ma litości. Nie wiem o co ci chodzi, sprecyzuj.
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 To narzekanie na Mesjasza jest niedopuszczalne.
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 października 2015 Autor Opublikowano 18 października 2015 Juan potwierdził, polska wersja językowa gry z dubbingiem jest na polskim dashu, na UK/US jest oryginalny dubbing 1
ssxx1 208 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Akurat wspinaczek, machania lapami i podobnych codowych patentow nie bylo w wczesniejszych czesciach, przynajmniej ja nie kojarze. Jak dla mnie 4 nie powinna w ogole powstac. Mam nadzieje, ze 5 bardziej przypomina wczesniejsze czesci, ale np. ten fragment z E3 nie nastraja mnie zbyt optymistycznie. Mhm, czyli o kinowej polskiej wersji mozna zapomniec, nie wiem czy to wina producenta, polskiego oddzialu xbox czy innego, ale mam wrazenie ze od premiery xone cos tam jest BARDZO nie tak. Jaki to problem zrobic mozliwosc wyboru dub/sub skoro rozne wersje sa na 1 plycie? Edytowane 18 października 2015 przez ssxx1
Salwador 189 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Dracon możesz sprawdzić czy na angielskim/amerykańskim dashu jest oryginalna wersja językowa? Tak jest english na angielskim dashu jeśli jednak jesteś na polskim to będziesz miał dubbing PL
Moldar 2 249 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Juan potwierdził, polska wersja językowa gry z dubbingiem jest na polskim dashu, na UK/US jest oryginalny dubbing Znowu z(pipi)ali, nie mogli dać po prostu możliwości wyboru w opcjach...? Edytowane 18 października 2015 przez Moldar
mausenberg 76 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Miała być wersja kinowa PL, czyli co? kolejne kłamstewko jak z opakowania H:CE Anniversary? Na szczęście da się przeżyć. 4 poszła bardziej w coda niż w halo. Z tym Halo podobnym do CoDa to różnie bywa w opiniach. Przy okazji bety Black Opsa 3 poznałem na livie typa, fana CoDa, który twierdzi, ze zagra w H5 bo w końcu przypomina mu właśnie CoDa, a Halo 4 mu jeszcze wystarczająco nie przypominało. Są też tacy, którzy twierdzą, że Halo 5 w końcu mniej przypomina CoDa. Ile ludzi, tyle opinii i weź tu zrozum jeden drugiego. Edytowane 18 października 2015 przez mausenberg
ssxx1 208 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Znowu z(pipi)ali, nie mogli dać po prostu możliwości wyboru w opcjach...? No co ty, ch/uj ze w polsce jest 1000 xbonow z czego 200 osob kupi halo 5 (sami fani) i wszyscy maja w (pipi)e dubbing, damy go do gry bez mozliwosci zmiany, zaj,.ebisty pomysl. Edytowane 18 października 2015 przez ssxx1
Salwador 189 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Miała być wersja kinowa PL, czyli co? kolejne kłamstewko jak z opakowania H:CE Anniversary? Na szczęście da się przeżyć. Jaka wersja kinowa?Przecież jest normalny dubing polski 0_o
blantman 5 780 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) ja przeszedłem ponownie halo 4 z dubbingiem bo na x360 full eng grałem. Tak w sumie to z czystego lenistwa bo nie chciało mi się języka zmieniać. Powiem tak epickość spadła o 90 % do tego niektóre dialogi są śmieszne w nie zamierzony sposób. Zagrałem tak z ciekawości bo historie już znałem i nigdy więcej master chiefa mówiącego głosem chyba raynora ze starcrafta a cortana chyba głosem tej dupy z diablo 3 Tyraela też gdzieś słyszałem tylko Caina i nathana drake'a mi brakowało Teraz pogrywam sobie singla w bf hardline z ea access. Możecie narzekać na EA ale w ich grach prawie zawsze jest wybór gram po angielsku z polskimi napisami. W grach ms tego brakuje. Przy sunset musiałem zmieniać w dashu teraz w halo 5 będę musiał. Po co tak to utrudniać skoro ścieżka dźwiękowa i tak jest na płycie? Edytowane 18 października 2015 przez blantman
Gość suteq Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 To narzekanie na Mesjasza jest niedopuszczalne. Obecnie to mam totalnie wyje.bane na tę grę po tych gameplayach. Już mówiłem to Humowi bodajże jak graliśmy w 4, że jak 5 będzie w stylu 4 to mam tę grę gdzieś.
mausenberg 76 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Miała być wersja kinowa PL, czyli co? kolejne kłamstewko jak z opakowania H:CE Anniversary? Na szczęście da się przeżyć. Jaka wersja kinowa?Przecież jest normalny dubing polski 0_o w ofercie empiku gdzie zamówiłem jest napisane jak byk "wersja kinowa z polskimi napisami". a nie, dokładnie zamówiłem taką wersje: "polskie napisy w grze" Edytowane 18 października 2015 przez mausenberg
Ins 5 757 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Ciekawe czy będzie można zrobić taki myk jak z Halo 4 w MCC czyli ściągnąć grę z angielskiego sklepiku i mieć angielski dubbing i polskie podpisy (mając ustawionego polskiego dasha).
tomci23 55 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Panowie PL dubbing na serio daje rade także spokojnie
blantman 5 780 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 jeżeli tak samo daje radę jak w halo 4 to nie nie daje
ChmieluPlay 20 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Udało mi się skończyć kampanie - z racji na wiadome embargo powiem tylko tyle - Jest OK. Jak embargo minie powiem coś więcej Edytowane 18 października 2015 przez ChmieluPlay
Ins 5 757 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Tłumaczenie też pierwsza klasa było - "grawitacja sytuacji" xD
Gość suteq Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 To tłumaczenie w H4 to w ogóle była patola. Co innego w dialogach, a co innego w napisach. XD
blantman 5 780 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 A jeździliście na wieprzkach ?
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Akurat wspinaczek, machania lapami i podobnych codowych patentow nie bylo w wczesniejszych czesciach, przynajmniej ja nie kojarze. Jak dla mnie 4 nie powinna w ogole powstac. Mam nadzieje, ze 5 bardziej przypomina wczesniejsze czesci, ale np. ten fragment z E3 nie nastraja mnie zbyt optymistycznie. Jedna scena na cala gre = cod? XD 1
Moldar 2 249 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Jakby ktoś miał wersje z UK, to błagam niech sprawdzi czy jak ustawi się polski region, to czy będą tylko napisy w naszym języku. Edytowane 18 października 2015 przez Moldar
ssxx1 208 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Nie wiem ile dokladnie bylo takich akcji, oczywiscie, ze nie tyle co w codzie, ale ja nie kupowalem Halo dla "epic skryptow", tylko dla Halo. Zdebilenie calej branzy nie jest usprawiedliwieniem dla 343, a wez pod uwage, ze nie tylko ja uwazam, ze 4 przypominala coda. Zwlaszcza multiplayer. Z zreszta to temat o 5, wiec zostawmy 4 juz w spokoju.
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 No ale trzeba to poprzec jakimis argumentami, a fakty sa takie ze oskryptowane sceny sa slownie DWIE przez cala gre, wiec pisanie tu cokolwiek o cod jest po prostu bzdura.
Czezare 1 450 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 (edytowane) Ja tez uwazam, ze piatka bardziej przypomina CoD-a niz czworka. Powiem wiecej...czworka w ogole CoD-a mi nie przypomina at all...Ktos kto uwaza inaczej nie gral albo w bete H5, albo w czworke. Ja gralem w obie, wiec czuje sie upowazniony i uprawniony do zabrania glosu w tej sprawie. Tylko zaraz...zeby byla jasnosc. To ze bardziej przypomina to nie znaczy wcele, ze piatka jest zbizona do CoD-a. Co to to nie! Podobienstwo polega w zasadzie do po pierwsze na zblizonej dynamice starc, a po drugie - 60 fps. I to tyle. Poza tym ewolucja w gameplayu, feelingu strzelania musiala zostac wprowadzona, unowoczesniona i zblizona do najmodniejszych trendow. M$ wpakowal w piatke niemozebna fure pieniedzy i zeby one sie zwrocily musieli pchnac serie na nowe tory. Moim zdaniem uczynili to w genialny sposob. Edytowane 18 października 2015 przez Czezare 1
Gość suteq Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 A może ty przedstawisz argumenty dlaczego halo 4 nie jest bardziej podobne do coda a do innych części halo? Czy za duże zielone klapy na oczach?
Rekomendowane odpowiedzi