Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Już wkrótce Halo Freaks oraz Halo Arena będą mieli dla was konkurs w którym do wygrania będzie kod na grę HALO5!!Więcej szczegółów już wkrótce!! :)

Edytowane przez Salwador
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

@Juan, Czezare, Vexilium
To o której Panowie możemy się wstępnie umówić? Każdy z Was będzie mieć we wtorek Swoją kopię?

Martwiłem się o day one patch i moje wolne łącze, ale właśnie znalazłem info:

Fortauntely, the patch will be available to download before the game's release, meaning if you buy a physical copy, you can prepare before and play the game online straight out of the box.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

@Hum, kopie bede mial, mozemy sie umowic okolo 20 ( do 19 work ) tylko tak jak napisalem wstepnie sie umawiamy bo u mnie to roznie bywa.

@Tomci23 z tego co wiem patcha jeszcze nie ma

Opublikowano (edytowane)

Ja moge grac we wtorek (o ile gra przyjdzie do sklepu bez opoznien w dniu premiery) od godziny 20-stej z minutami do powiedzmy polnocy.

Ja sie dopisuje do wspólnej gry we wtorek po 20. W poniedziałek muszę zonie odcinek m jak miłość wykupić i tv mam dla siebie  :banana: Chyba że GRAM się nie wyrobi... Zamawiał już ktoś z tego sklepu ? Bo na moim zamówieniu mam termin wysyłki 27.10...jak nie dojdzie to smuteczek :(

Edytowane przez Tooptek
Opublikowano

@Legendarna Ekipa: sklep powiedział, że dostaną Halo 5 najpóźniej w dniu premiery, więc też będę gotowy do gry we wtorek od 20 (pewnie będę wcześniej, ale biorę pod uwagę czas na instalację gry) do 23:30 (niestety kolejnego dnia trzeba iść do pracy :/). W środę i czwartek powinno być podobnie.

Opublikowano (edytowane)

Ja moge grac we wtorek (o ile gra przyjdzie do sklepu bez opoznien w dniu premiery) od godziny 20-stej z minutami do powiedzmy polnocy.

Ja sie dopisuje do wspólnej gry we wtorek po 20. W poniedziałek muszę zonie odcinek m jak miłość wykupić i tv mam dla siebie :banana: Chyba że GRAM się nie wyrobi... Zamawiał już ktoś z tego sklepu ? Bo na moim zamówieniu mam termin wysyłki 27.10...jak nie dojdzie to smuteczek :(
W razie gdyby komuś coś wypadło lub nie dał rady ze zdobyciem gry - będziemy pamiętać:)

Z gram.pl kilka razy zamawiałem i nigdy problemów nie było. Tym razem znowu wziąłem z Ultimy bo mam tam spory rabat. Liczę ze znowu się spiszą i kurier nie zawali.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Przeczytałem gdzieś, że będzie to możliwe i nic więcej nie wiem. Z poziomu konsoli póki nigdzie nie widzę takiej opcji - może jeszcze za wcześnie. Lub po prostu był to jakiś fake news. Na Halo Channel/Halo Waypoint też nie znalazłem nic związanego z tematem.

Opublikowano

Przeczytałem gdzieś, że będzie to możliwe i nic więcej nie wiem. Z poziomu konsoli póki nigdzie nie widzę takiej opcji - może jeszcze za wcześnie. Lub po prostu był to jakiś fake news. Na Halo Channel/Halo Waypoint też nie znalazłem nic związanego z tematem.

Jakbys chcial sciagnac cos do czegos czego nie masz?

Skad ma niby konsola wiedziec, ze kupiles plytke z gra, ktora kiedys tam dojdzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...