Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

No to może ktoś słyszał o Szczecinie...

Ktokolwiek? XD

Opublikowano (edytowane)

W Gdańsku już sprzedają jakby co (229 zł, mogę na pw napisać gdzie), za godzinkę-dwie będę miał swoją kopię :kaz: - weekend zaorany.

Jezu, co? Musze ogarnąć Poznań! Tak jak piszesz, weekend byłby boski. MCC sprzedawali dwa dni wcześniej niż pierwotnie planowali, może tu tez się zlitują :D Halo:Reach o ile pamiętam tez kupiłem wcześniej o dzień.

---------------------------

info z panelu empikowego przy H5: Planowana data wysyłki:  28 października 2015 - 29 października 2015 - To ja im chyba zaraz ładnie podziękuje.

Edytowane przez mausenberg
Gość DonSterydo
Opublikowano

W Gdańsku już sprzedają jakby co (229 zł, mogę na pw napisać gdzie), za godzinkę-dwie będę miał swoją kopię :kaz: - weekend zaorany.

Jezu, co? Musze ogarnąć Poznań! Tak jak piszesz, weekend byłby boski. MCC sprzedawali dwa dni wcześniej niż pierwotnie planowali, może tu tez się zlitują :D Halo:Reach o ile pamiętam tez kupiłem wcześniej o dzień.

---------------------------

info z panelu empikowego przy H5: Planowana data wysyłki:  28 października 2015 - 29 października 2015 - To ja im chyba zaraz ładnie podziękuje.

Zawsze tak piszą, ale gry mają normalnie w dniu premiery w sklepie dosłane z magazynu (a czasem nawet kilka dni wcześniej jak z Forza 6).

Opublikowano

Byłem zobaczyć w euro rtv i mają już wystawione puste pudełka. Jak ktoś u nich zamówi to może nawet w niedziele już by było do odbioru, w poniedziałek raczej już na pewno - tak mnie poinformował pracownik. Jeszcze wieczorem zobaczę do Avansu. A jak nie to znowu wieczór z Twichem i piwkiem  :reggie:

Opublikowano

Byłem zobaczyć w euro rtv i mają już wystawione puste pudełka. Jak ktoś u nich zamówi to może nawet w niedziele już by było do odbioru, w poniedziałek raczej już na pewno - tak mnie poinformował pracownik. Jeszcze wieczorem zobaczę do Avansu. A jak nie to znowu wieczór z Twichem i piwkiem :reggie:

Ja poszedłem z tym pudełkiem w poniedziałek do kasy ( wiem ze to atrapa chciałem normalny egzemplarz) bo myślałem ze maja juz. Moze ktoś sie pomyli ale niestety nie mieli.

Opublikowano

Mam niewielkie bo niewielkie, ale jednak szanse wygarnąć fizyczny nośnik już w niedzielę. Jak sądzicie? Grozi mi bananik, jeśli w tym właśnie dniu odpalę grę?

Opublikowano (edytowane)

Chwilę pograłem i tak wstępnie to singiel jest pod każdym względem lepszy od H4.

Gra wygląda cudnie, ostra jak żyleta oprawa, super design światów i te widoczki + ultra płynne 60fpsów robi (wiadomo że to nie poziom Ryse wizualnie ale serio jest bardzo ładnie, niektóre tekstury to bieda)

Muzycznie tak samo i w końcu w serii Halo można dowolnie regulować muzykę/efekty/dialogi. Muzyka nie będzie tak wyciszona jak w H4, swoją drogą zmiażdży ona wam uszy na atomy :)  Dźwięki wybuchów w tle, broni, itd. są bardzo zbliżone do gier Dice, sztywniutko.

Dynamiczne i efektowne starcia, miodny gameplay, rozległe i wielopoziomowe etapy, szybkie loadingi, wciągająca fabuła...śmiało można napisać że to będzie najlepsze Halo.

Polski dub ssie ale po zmianie języka w dashu mamy ENG niestety nie ma opcji z PL napisami.

Edytowane przez Daddy
  • Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Chwilę pograłem i tak wstępnie to singiel jest pod każdym względem lepszy od H4.

Gra wygląda cudnie, ostra jak żyleta oprawa, super design światów i te widoczki + ultra płynne 60fpsów robi (wiadomo że to nie poziom Ryse wizualnie ale serio jest bardzo ładnie, niektóre tekstury to bieda)

Muzycznie tak samo i w końcu w serii Halo można dowolnie regulować muzykę/efekty/dialogi. Muzyka nie będzie tak wyciszona jak w H4, swoją drogą zmiażdży ona wam uszy na atomy :)  Dźwięki wybuchów w tle, broni, itd. są bardzo zbliżone do gier Dice, sztywniutko.

Dynamiczne i efektowne starcia, miodny gameplay, rozległe i wielopoziomowe etapy, szybkie loadingi, wciągająca fabuła...śmiało można napisać że to będzie najlepsze Halo.

Polski dub ssie ale po zmianie języka w dashu mamy ENG niestety nie ma opcji z PL napisami.

Dlaczemu mi to robisz dziadu :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...