mats3600 2 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Ja zamawiałem w X-KOM i właśnie dostałem sms że paczka czeka w paczkomacie ^_^
Ins 5 757 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 (edytowane) "Status twojego zamówienia: potwierdzone, zostanie wysłane 27 października" => sklep. gram. pl Niech spjerdalają, kupię sobie od rana gdzieś na mieście. Edytowane 24 października 2015 przez Ins
Hum 3 699 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 U mnie na ultimie status 'zrealizowany'. Czyli będzie grane w poniedziałek.
kermit 6 998 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 chu.je z gram.pl kase wzięli zero info i odp na maili, nie polecam
Tooptek 0 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 (edytowane) Ja zamówiłem pobraniowo w gram.pl, już wysłałem rezygnacje z zamówienia. Mieszkam w Sosnowcu zachodu i u mnie niestety nie ma małych sklepów z grami , tylko molochy typu MM i Ełro. Więc w tym drugim zamówiłem z odbiorem w dniu premiery. Edytowane 24 października 2015 przez Tooptek
mats3600 2 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Również nie polecam gram.pl.Już dwa razy dostałem od nich gry parę dni po premierze
Salwador 189 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Halo Freaks oraz Halo Arena mają dla was konkurs w którym do wygrania będzie kod na grę HALO5!! Aby mieć szansę na wygraną wystarczy wejść do jednej z 2ch grup na facebook-u i tam w komentarzach odpowiedzieć na pytanie konkursowe. https://www.facebook...oups/haloarena/ https://www.facebook...oups/HaloElite/ 1
mats3600 2 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Ciekawe,żeby odpalić Halo należy odłączyć konsolę od internetu,inaczej gra nie odpali.Pewnie online będzie dostępny w dniu premiery
Czezare 1 450 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Czy ktos z Was napyrtala już w nie-dziennikarską kopię gry lub cyfrówkę? Serwery multi działają?
tomci23 55 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 (edytowane) Dziennikarskie działają. Normalne serwery jeszcze nie zostały odpalone Edytowane 24 października 2015 przez tomci23
mausenberg 76 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Nie oglądam już Twicha..dość. To jak oglądanie kogoś kto pije piwo kiedy ja nie mogę a wokół jest gorąco, masakra. Dwa dni, tyle to nic Pięknie to wygląda, oby serwery nie zdechły we wtorek.
Salwador 189 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Oby...jak narazie juz mam dość gry przeciwko, Lunchboxom, Walshym, 2ogrom, Dronom itd ogólnie to mimo codziennego wpieprz przypominają mi się czasy "No to ostatni mecz" i tak do rana
mausenberg 76 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 No podejrzewam.. Twojego nicka widywałem chyba najczęściej na ròżnych kanałach na twichu. No i reszte ekipy z Pl, która miala wczesny dostęp.Serio, chyba na prawde nie gra teraz zbyt wielu ludzi w skali globalnej.
Czezare 1 450 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 No i gra na hamerykańskich serwerach jest IMO pozbawiona sensu. Tego się też obawiam odnośnie fulla, że będzie nas przydzielać do jakiegoś Texasu jak na początku bety...
Raptor 226 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Oby...jak narazie juz mam dość gry przeciwko, Lunchboxom, Walshym, 2ogrom, Dronom itd ogólnie to mimo codziennego wpieprz przypominają mi się czasy "No to ostatni mecz" i tak do rana Rowniez tak mialem Jak full bedzie to juz takich jazd nie bedzie (no chyba, ze trafisz na same hamburgery, to wtedy trudno sie mowi).
Gość Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 (edytowane) Ogłoszenia parafialne dla coopowej 4ki (ja, tomci, słupek, blant): Słupek może zacząć we wtorek ok. 20 mi to pasuje, co wy na to reszto składu? Powtarzam link do forumowej kompanii HALO 5 https://www.halowaypoint.com/en-us/spartan-companies/fpe Po wstąpieniu: dla was gratisowy REQ pack dla wszystkich baza forumowców do współzawodnictwa, porównywania statsów itd Edytowane 25 października 2015 przez Gość
Hum 3 699 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 (edytowane) Legendarną ekipę (Juan, Czezare, Vexilium) i innych również zapraszam do forumowej kompani Carolka. Edytowane 25 października 2015 przez Hum
blantman 5 780 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Ja będę jak grę dostanę wszystko już nie w moich rękach mam w empiku zamówienie i do mm podjadę we wtorek. Więcej opcji w oln nie mam
Gość Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Wiadomo, jak będą problemy typu "gdzie jest kuhwa moja przesyłka!?" to wprowadzimy jakiś plan B typu nakur.wiamy multi albo solo kampanie, ok ok.
Słupek 2 143 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 A zapomniałem spytać, gramy oczywiście na legendary? Na takim heroic nawet samemu grając jest w miarę prosto.
Vexilium 425 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Pograłem w pierwszą misję kampanii Halo 5 na Warsaw Games Week i bawiłem się lepiej niż przy Halo 1-4 razem wziętych. Oczywiście może to być tylko mylące pierwsze wrażenie, ale póki co nie żałuję swojej decyzji odnośnie zakupu Guardians Może już jutro to się uda, zobaczymy.
mausenberg 76 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 A jeszcze lepiej będziesz się bawił w pierwszej misji Halo 6 za trzy lata Tak to działa, że nowe, wyczekane wypiera emocje o poprzedniej częsci, która już się przeżarła. Póki co emocje buzują więc nie dziwię się takim relacjom. Pewnie sam będę walił w spodnie z radości Tez liczę, że jutro dorwę gre. Mam dwa zamówienia z czego jedno może być juz jutro ( rtv euro agd) a drugie w empiku, gdzie mi dziś powiedzieli, że grę wysyłają po premierze - lol. To niech sobie sami grają dzień po premierze w ten egzemplarz którego nie odbiorę
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy 4 226 Opublikowano 25 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 października 2015 (edytowane) H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabularnie Halo ever + ukazanie akcji z dwóch stron, MC i Locke + nowe ruchy spartan + rozległe wielopoziomowe levele które można przejść na różne sposoby + design światów, klimat i fenomenalne widoki + świetna oprawa graficzna, oświetlenie(!) masa detali, obraz ostry jak żyleta i bez ząbków, nie wiem jaka rozdzielczość i kiedy nawet się zmieniała ale mam to gdzieś bo tego nie widać + sztuczna inteligencja, zarówno wrogów jak i towarzyszy + cut scenki na silniku gry = szczena na podłodze + najlepiej udźwiękowione Halo ever + szybkie loadingi - zakończenie w stylu c.d.n. - chyba tylko 1 nowy pojazd - właściwie brak dużych bossów - pewna schematyczność - niektóre tekstury straszą tak samo misja nr. 2 odbiega wizualnie od reszty 9 grafika 10 dźwięk 9 grywalność Mocne 9/10 za singleplayer, multi obadam od 27.10 Tak, to najlepszy FPS w tej generacji. Edytowane 25 października 2015 przez Daddy 12
Rekomendowane odpowiedzi