Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

Featured Replies

Opublikowano

Ja zamawiałem w X-KOM i właśnie dostałem sms że paczka czeka w paczkomacie ^_^

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

"Status twojego zamówienia: potwierdzone, zostanie wysłane 27 października" => sklep. gram. pl

Niech spjerdalają, kupię sobie od rana gdzieś na mieście. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

U mnie na ultimie status 'zrealizowany'.

4393e9b0e969182e847c98b2de027251.jpg

Czyli będzie grane w poniedziałek. :fsg:

Opublikowano

chu.je z gram.pl kase wzięli zero info i odp na maili, nie polecam

Opublikowano

Ja zamówiłem pobraniowo w gram.pl, już wysłałem rezygnacje z zamówienia. Mieszkam w Sosnowcu zachodu i u mnie niestety nie ma małych sklepów z grami , tylko molochy typu MM i Ełro. Więc w tym drugim zamówiłem z odbiorem w dniu premiery.

Edytowane przez Tooptek

Opublikowano

Również nie polecam gram.pl.Już dwa razy dostałem od nich gry parę dni po premierze

Opublikowano

Ciekawe,żeby odpalić Halo należy odłączyć konsolę od internetu,inaczej gra nie odpali.Pewnie online będzie dostępny w dniu premiery

Opublikowano

Czy ktos z Was napyrtala już w nie-dziennikarską kopię gry lub cyfrówkę? Serwery multi działają?

Opublikowano

Dziennikarskie działają. Normalne serwery jeszcze nie zostały odpalone

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Nie oglądam już Twicha..dość. To jak oglądanie kogoś kto pije piwo kiedy ja nie mogę a wokół jest gorąco, masakra. Dwa dni, tyle to nic :) Pięknie to wygląda, oby serwery nie zdechły we wtorek.

Opublikowano

Oby...jak narazie juz mam dość gry przeciwko, Lunchboxom, Walshym, 2ogrom, Dronom itd :D ogólnie to mimo codziennego wpieprz przypominają mi się czasy "No to ostatni mecz" i tak do rana :D

Opublikowano

No podejrzewam..;) Twojego nicka widywałem chyba najczęściej na ròżnych kanałach na twichu. No i reszte ekipy z Pl, która miala wczesny dostęp.Serio, chyba na prawde nie gra teraz zbyt wielu ludzi w skali globalnej.

Opublikowano

No i gra na hamerykańskich serwerach jest IMO pozbawiona sensu. Tego się też obawiam odnośnie fulla, że będzie nas przydzielać do jakiegoś Texasu jak na początku bety...

Opublikowano

Oby...jak narazie juz mam dość gry przeciwko, Lunchboxom, Walshym, 2ogrom, Dronom itd :D ogólnie to mimo codziennego wpieprz przypominają mi się czasy "No to ostatni mecz" i tak do rana :D

Rowniez  tak mialem :P

Jak full bedzie to juz takich jazd nie bedzie (no chyba, ze trafisz na same hamburgery, to wtedy trudno sie mowi).

Opublikowano

Ogłoszenia parafialne dla coopowej 4ki (ja, tomci, słupek, blant):

Słupek może zacząć we wtorek ok. 20 mi to pasuje, co wy na to reszto składu?

Powtarzam link do forumowej kompanii HALO 5 https://www.halowaypoint.com/en-us/spartan-companies/fpe

Po wstąpieniu:

dla was gratisowy REQ pack

dla wszystkich baza forumowców do współzawodnictwa, porównywania statsów itd

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Legendarną ekipę (Juan, Czezare, Vexilium) i innych również zapraszam do forumowej kompani Carolka. :)

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja będę jak grę dostanę wszystko już nie w moich rękach mam w empiku zamówienie i do mm podjadę we wtorek. Więcej opcji w oln nie mam :)

Opublikowano

Wiadomo, jak będą problemy typu "gdzie jest kuhwa moja przesyłka!?" to wprowadzimy jakiś plan B typu nakur.wiamy multi albo solo kampanie, ok ok.

Opublikowano

A zapomniałem spytać, gramy oczywiście na legendary? Na takim heroic nawet samemu grając jest w miarę prosto.

Opublikowano

Pograłem w pierwszą misję kampanii Halo 5 na Warsaw Games Week i bawiłem się lepiej niż przy Halo 1-4 razem wziętych. Oczywiście może to być tylko mylące pierwsze wrażenie, ale póki co nie żałuję swojej decyzji odnośnie zakupu Guardians :) Może już jutro to się uda, zobaczymy.

Opublikowano

A jeszcze lepiej będziesz się bawił w pierwszej misji Halo 6 za trzy lata ;) Tak to działa, że nowe, wyczekane wypiera emocje o poprzedniej częsci, która już się przeżarła. Póki co emocje buzują więc nie dziwię się takim relacjom. Pewnie sam będę walił w spodnie z radości :) Tez liczę, że jutro dorwę gre. Mam dwa zamówienia z czego jedno może być juz jutro ( rtv euro agd) a drugie w empiku, gdzie mi dziś powiedzieli, że grę wysyłają po premierze - lol. To niech sobie sami grają dzień po premierze w ten egzemplarz którego nie odbiorę  :Coolface:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle :)

+ soczysty, miodny i dynamiczny gameplay

+ ultra płynne 60 fpsów

+ najlepsze fabularnie Halo ever

+ ukazanie akcji z dwóch stron, MC i Locke

+ nowe ruchy spartan

+ rozległe wielopoziomowe levele które można przejść na różne sposoby

+ design światów, klimat i fenomenalne widoki

+ świetna oprawa graficzna, oświetlenie(!) masa detali, obraz ostry jak żyleta i bez ząbków, nie wiem jaka rozdzielczość i kiedy nawet się zmieniała ale mam to gdzieś bo tego nie widać

+ sztuczna inteligencja, zarówno wrogów jak i towarzyszy 

+ cut scenki na silniku gry = szczena na podłodze

+ najlepiej udźwiękowione Halo ever

+ szybkie loadingi

- zakończenie w stylu c.d.n.

- chyba tylko 1 nowy pojazd

- właściwie brak dużych bossów

- pewna schematyczność

- niektóre tekstury straszą tak samo misja nr. 2 odbiega wizualnie od reszty

9    grafika

10  dźwięk

9    grywalność

Mocne  9/10 za singleplayer, multi obadam od 27.10 :D

Tak, to najlepszy FPS w tej generacji.

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.