Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Normal i Heroic, raz tak raz tak, grę przejdę jeszcze z minimum ze 2x więc Legendary i zbieranie dzienników zostawiłem na później.

AI kompanów jest bardzo dobre, polecenia wykonują wzorowo, ratowanie, rozkaz ataku, rozkaz zajęcia pozycji/broni, nie są tylko tłem które wali w powietrze jak w takim np: GOW:UE.

aaa i na duży plus to nowy system celowania z przybliżenia, ładnie to wygląda i gra się dużo lepiej dla mnie niż poprzednich częściach.

Edytowane przez Daddy
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Podukty Turtle Beach podobno odstawiaja konkurencje na kilometr.

PS. Empik - skompletowane wiec pewnie na wtorek bedzie. Daj jutro ktos znac czy w euro wystawia gry na sprzedaz.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Marko przenajświętsza, co się dzieje z tą grą w multi...

Strzelam się z dwoma typami (noobami), charakterystyczny dźwięk informujący o tym, że wszystkie strzały weszły - double kill

Nagle czuję, że ktoś próbuje dobrać się do moich pleców, szybki uskok, skok, zoom, zawiśniecie w powietrzu, (pipi) (pipi) (pipi) w łeb - triple kill

Ludzie, to jakiś kuchwa jakiś Martrix!!

Multi 10/10

• Plusik 1
Opublikowano

''Pan kurier już się zbliża... już puka do mych drzwi... pobiegnę go przywitać, z radości serce drży...''

20% dysku zainstalowane. :ohboy:

Opublikowano

gram dalej ze na stronie produktu wysylka 26.10 czyli dzis ale na zamowieniu ze wysylka 27.10

japyerdole jak oni mi to wysla jutro to chyba zadzwonie do cenegi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja jutro spokojnie w empiku odbiore. Do weekendu moze cos zagram.

Opublikowano

Właśnie patrzę na stronie Media Expert i przy zwykłej edycji jest że gra dostępna i wysyłka w 24h, przy limitce że premiera jutro i może ulec zmianie :notsure: jechać nie jechać, ku.rwa uroki małego miasta

Opublikowano

zazdroszcze wam, ze tez przelalem tym chuykom siano liczac ze wysla wczesniej (maja napisane na stronce ze 90% graczy otrzymuje gry przed premierą) xddd

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś jest z Warszawy to polecam sprawdzić komputronik w Galerii Mokotów, kolega w piątek kupił gdzieś w Wawie w komputroniku i odebrałem w sobotę, a na stronie mają wpisane 12 szt., więc pewnie też sprzedadzą.
Edit: w Poznaniu też mają wprowadzony stan.

Edytowane przez VeSD
Opublikowano

''Pan kurier już się zbliża... już puka do mych drzwi... pobiegnę go przywitać, z radości serce drży...''

20% dysku zainstalowane. :ohboy:

orzesz Ty...u mnie jest cień szansy, że dziś dorwę. No ale tyle wytrzymałem to wytrzymam jeszcze spokojnie dzień jak będzie trzeba :)

Opublikowano (edytowane)

Swoją droga w pudełku są jakieś kody czy można to olac?

Kod na 14 dni golda i jakaś ulotka padów i słuchawek z serii Halo.

Odnośnie wysyłek z różnych sklepów. To już któraś z kolei gra brana przeze mnie na premierę w Ultimie i chyba ani razu jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby coś przyszło z opóźnieniem. Najczęściej jest to dzień premiery lub nawet wcześniej, jak w tym przypadku.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Jak ktoś jest z Warszawy to polecam sprawdzić komputronik w Galerii Mokotów, kolega w piątek kupił gdzieś w Wawie w komputroniku i odebrałem w sobotę, a na stronie mają wpisane 12 szt., więc pewnie też sprzedadzą.

Edit: w Poznaniu też mają wprowadzony stan.

Tak, w Poznaniu jako okręgu - fizycznie mają to w Komornikach pod Poznaniem i mają 50 sztuk widzę. W samym centrum nic. Pewnie to liczba do podziału po oddziałach. Jakby co wieczorem tam jadę.

Opublikowano

Swoją droga w pudełku są jakieś kody czy można to olac?

Kod na 14 dni golda i jakaś ulotka padów i słuchawek z serii Halo.

RTV AGD jakies kody na pukawki daje podobno...Pewnie osobno w e-mailu wysla tak jak swego czsu kod do bety najnowszego CoD-a...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...