Spaulding 61 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Radar w multi - jest totalnie spierd0l0ny i nieraz psuje zabawę. Nie rozumiem dlaczego to tak wygląda? Jego zasięg to ze 3 metry..? Mam nadzieje, że to zmienią kiedyś. W becie chyba był ok bo bym zauważył. Dokładnie, jego zasięg jest śmieszny przy takiej dynamice poruszania się.
mausenberg 76 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Właśnie, dynamika walki sugerowałaby wręcz zwiększony zasięg radaru, a Ci dają jakieś bezużyteczne gówn0. Decyzja z czapy. Chyba, ze wymyślili sobie, ze skoro nasze ziomki systemowo kolałtują co i gdzie, to utnie się zasięg radaru dla równowagi.
Figaro 8 215 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 W becie chyba był ok bo bym zauważył. Poprawcie mnie, ale pamiętam jak twórcy mówili, że właśnie powiększyli zasięg radaru w porównaniu z betą.
Gość _Be_ Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 z czworka sie meczylem nieziemsko - 1 misja na dzien max, a kampania w 5 wciąga i trzyma do samego końca Z tym, że ludzie tutaj raczej mówią o multi
biszat 5 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 W becie chyba był ok bo bym zauważył. Poprawcie mnie, ale pamiętam jak twórcy mówili, że właśnie powiększyli zasięg radaru w porównaniu z betą. Nie mowili ze zmniejszyli
mausenberg 76 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Twórcy kłamią. Radar w becie nie irytował, w pełnej wersji irytuje.
Salwador 189 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) Mimo strzalek jak masz platyne to masz platyne , jak masz diamond to masz diamod . Jedynie mozesz spasc z Onyxu do champin Osobiście spadłem z Diament 1 na Platynę więc raczej z każdej dywizji można spaść. Twórcy kłamią. Radar w becie nie irytował, w pełnej wersji irytuje. Nie kłamią. Pamiętam osobiście że były narzekania jak to radar w becie ma za duży zasięg. To teraz go zrobili na maxa za małego Edytowane 29 października 2015 przez Salwador
biszat 5 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Salwador masz racje - bylem piwny ze to niemozliwe Salwador=Dracon ? 1
Adorian 9 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Racja radar jest tragiczny, jedyna rada to nie zwracać na niego uwagi. Ile trzeba naruchać punktów w onyxie żeby stać się Championem? p.
Fafik-IX- 40 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Mnie irytuje jeszcze inna rzecz a mianowicie team double, multi team, neutralne assoult, btb, team sniper, griftball, oddball, a raczej ich niezrozumiały brak w finalnej wersji gry. Grałem że znajomymi customy, gdzie zmodyfikowalismy ustawienia gry bliżej pod halo 3 ( zmieniliśmy szybkość poruszania, szybkość sprint, ilość Energy shield, zasięg radaru) i gra stała się odrazu o klasę lepsza. No cóż ale od 343 nie ma raczej sensu oczekiwać jakiś gwałtownych zmian w rozgrywce. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
biszat 5 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 No widzisz - i znalazles mmiejsce dla siebie w tej grze - Customy . Dla kazdego cos milego 1
pejaa86 1 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 A mi się halo 5 bardzo podoba i często gesto wygrywam pojedynki 1 na 2 nawet wygrywam jesli mam wroga za pplecami i przed sobą jakąś sciane za która potrafie uciec rzucić granat pod nogi i potem zbostowac z jego lini strzału uszkadzam go granatem i wale z pistoletu biegając w różne strony aby pozostać nieuchwytnym.Jesli skład ogarniety da sie wszystko .Dzis miałem drużynowo w trybie zabójca 50 do 24 lub też 50 do 35 .Fajnie się gra prawie na każdej mapie .Czasem mam wyniki 23 kill 6 dead , ale mówię musi być dobry skład.Ani w BF4 ni w Cod AW czy też Killzon SF nie grało mi się tak dobrze jak w Halo 5, tu jest faza na jeszcze 1 mecz i po 5 h wyłączam konsolę z bólem ze trzeba isc jesc robic czy iść sprawy załatwić bo bym grał dalej.Mialem ps4 ale nie było w co grac wiec kupiłem XO i jestem mega zadowolony.Moje marzenie to ogarnąć kilku Polaków do gry wtedy nabiore powera
kubson 3 189 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 nie wydaje wam sie ze BR strzela wolniej ?
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Czy w ogólnym rozrachunku możemy mówić o fałszywym mesjaszu? Oceny nastrajają pozytywnie (user score już mniej). Opinie jak widzę mieszane, ale to co mnie bardziej interesuje, to czy gra ma potencjał na skupienie wokół multiplayeru forumkowej braci. Gracie raczej w party czy oddzielnie?
Raptor 226 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Jak tam idzie wbijanie rankow? Ilu Championow mamy? @WezyrBiałegostoku: Ja gram glownie solo bo nie mam czasu pograc dluzej. Gra jest super.
kubson 3 189 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Ja dopiero dzisiaj ukonczyłem 10 meczów w slayer i mam platynę, rozegrałem 4 w swat i poki co tyle, w weekend planuje większe granie
Spaulding 61 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Czy w ogólnym rozrachunku możemy mówić o fałszywym mesjaszu? Oceny nastrajają pozytywnie (user score już mniej). Opinie jak widzę mieszane, ale to co mnie bardziej interesuje, to czy gra ma potencjał na skupienie wokół multiplayeru forumkowej braci. Gracie raczej w party czy oddzielnie? Od bety wiadomo było z czym będziemy mieli do czynienia, nic się nie zmieniło to dalej ta sama gra (z wyjątkiem paru baboli, które można naprawić w patchu). Moim zdaniem jedynym problemem nowej części jest właśnie to "Halo" w tytule, ta gra poradziłaby sobie świetnie jako nowe IP, w nieco odmiennym settingu. W każdym bądź razie nie widać na horyzoncie żadnej gry, która mogłaby chociaż w najmniejszym stopniu dorównać H5 pod względem grywalności. 2
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Dzięki Już jutro przekonam się sam.
biszat 5 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Rapti - kazdy unika championa jak ognia Jest jedna rzecz ktora mnie mega drazni - jak jest CTF to rzucanie flaga jest mozliwe tylko jak masz granaty w kieszeni i jednoczesnie z flaga rzucasz granatem....no to jest z(pipi)ane na maksa
tomci23 55 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Jest gdzieś rozpiska tych rang?
pejaa86 1 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Wiadomo kazdy ma swój gust , powiem ze od czasów BF Bad Company 2 i BF3 w nic nie grało mi sie az tak dobrze jesli chodzi o multi jak w Halo 5 a grałem i KZ SF i BF4 i COD AW .No jest mega satysfakcja , munu pięknie zrobione profesjonalne podejscie twórców
Kasajer X1PL 0 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) Siemka. Ktoś może jest chętny na coopa w halo? Areną nie pogardze! Pnę się do platyny już teraz mogę pograć! Nie mam z kim nolife'ic GT: Kasajer X1PL Chętny jestem aby założyć klan! Edytowane 29 października 2015 przez Kasajer X1PL
kubson 3 189 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Jest gdzieś rozpiska tych rang? łap http://teambeyond.net/halo-5-csr-breakdown/
Ins 5 757 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Singiel skończony, solo legendary. Mega kampania O_o Nie sądziłem, że będzie tak dobrze, szczególnie że sam początek mnie nie zachwycił. Nie ma co się rozpisywać bo już wiele razy tutaj były podawane zady i walety Jak dla mnie mocne 9/10 Teraz czekam na co-opa
JuanMag 159 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Rapti - kazdy unika championa jak ognia Jest jedna rzecz ktora mnie mega drazni - jak jest CTF to rzucanie flaga jest mozliwe tylko jak masz granaty w kieszeni i jednoczesnie z flaga rzucasz granatem....no to jest z(pipi)ane na maksa Mozesz rzucac flage przyciskiem od zmiany broni ( u mnie Y )
Rekomendowane odpowiedzi