Gość Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Ktoś tu wydał chyba ostatnie grosiki ze świnki skarbonki. Innej przyczyny takiego bólu du.py nie widzę. E: a nie, jest jeszcze opcja, że to zyebanie umysłowe Edytowane 31 października 2015 przez Gość
Hum 3 699 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Niedoyebanie Carolku, jak już. No ale nie każdemu musi się ta gra podobać. Inni zachwycali się czwórką, a ja z perspektywy czasu uważam, że ona nie ma startu do innych części.
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Czy ten cały Fafik to nie jest jakiś niebieski, który przyszedł siać tu zamęt? Bóldupczy strasznie. Jak Ci się gierka nie podoba to sprzedaj.
Gość Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Niedoyebanie Carolku, jak już. No ale nie każdemu musi się ta gra podobać. Inni zachwycali się czwórką, a ja z perspektywy czasu uważam, że ona nie ma startu do innych części. Może się nie podobać ale po co smucić o tym samym 15 razy? Wyczuwam ppe, ewentualnie nejogejo. Niedoyebanie mówisz? Optymistyczna diagnoza doktorze :] Edytowane 31 października 2015 przez Gość
Salwador 189 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Ale przecież to widać gołym okiem że jest to troll. Fafik-IX- całkiem przypadkiem zarejestrował się 24 Sep 2015 i ma jedynie napisanych w całym forum 5postów wrzuconych tutaj w temacie. Zapewne wynurzył się z tematu konsole wars i dupa jego boli bo zagrać sobie w tą grę nie może. Pytanie brzmi, gdzie są admini?
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 października 2015 Autor Opublikowano 31 października 2015 fafika kojarzę jeszcze z czasów Halo 3 więc to nie troll
FafikIX 8 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 aha czyli na forum można tylko chwalić jaka ta gra jest boska, jeżeli komuś się nie podoba to znaczy, że jest trollem. Gram w Halo od 2001 r. od czasów pierwszego Xboxa,grałem we wszystkie gry z uniwersum poza spartan assoult i twardo twierdzę, że to najgorsze Halo w historii o najgorszym multi i najsłabszej kampanii. Jako gra to 5 wykonana technicznie jest dobrze poza wszechobecnymi ząbkami na krawędziach i kującymi w oczy 30fps ruszających się postaci znajdujących się kilka metrów od nas. Moja ocena gry to 7/10, jako Halo 3/10. mazzeo graliśmy razem w halo 3 nie jeden raz ^_^ . Gdyby tylko MCC było na serwerach. Dla ludzi których Halo 5 rozczarowało pozostało czekać na Halo 3 Remaster prawdopodobnie w 2017, czyli w dziesięciolecie gry. 1
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Wybacz, miałem Cię za trolla, bo jesteś nowy i tylko narzekasz. Ja dołączę do powszechnych peanów. Ograłem właśnie warzone na trzeźwo i gra mnie zmasakrowała doszczętnie. Kille lecą aż miło
Fafik-IX- 40 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Z pozytywnych rzeczy to podoba mi się walka z hunterami na legendarny. Jakoś forranerzy (nie wiem jak to się pisze) bardziej mi podobali się w 4. Ilość hełmow, zbroi, wizierow też na duży plus. Wielki minus za brak gravityhammera ;-) i brutshota, strasznie lubiłem te bronie w h3. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Fafik-IX- 40 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Zauważyliście że ze snajperki nie trzeba trafić idealnie w głowę żeby head wszedł.Mam nadzieję że to poprawią. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Raptor 226 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Standardowo, aby bylo troche wiecej ladu i skladu temat zamykam i zapraszam do nowych tematow: Poswiecony Singleplayer & Coop: http://www.psxextreme.info/topic/111707-halo-5-kampania-cooperative-fabula-ustawki-na-coop-porady-itp/ Poswiecony Multi: Warzone: http://www.psxextreme.info/topic/111705-halo-5-multiplayer-warzone-ustawki-dyskusje-itp/ Poswiecony Multi: ARENA: http://www.psxextreme.info/topic/111706-halo-5-multiplayer-arena-ustawki-customy-dyskusje-itp/
Rekomendowane odpowiedzi