Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze ponad 3 tygodnie. :frog: 

Mam nadzieję, że empik nie zawali. 

Opublikowano

Nie no, chyba jeszcze nie zawalili, ale to wiesz zawsze jest jakaś obawa. Na szczęście premiera we wtorek więc bez paniki. :P

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie, wszystko brzmi "mega". Ciekawe, w tym drugim filmie z warzone, BRka brzmi jak stara BRka a nie jak ta z bety. Choć w innych nowych materiałach brzmi ona znowu jednostrzałowo. Może to coś w stylu: mocniejszy celownik--> większe odstępy w serii? Tam w końcu jest po kilka wariantów każdej broni do wyboru.......edit: Typ tam w pewnym momencie wybrał opcje "longshot" z przedłużeniem lufy i wtedy ta BR,a brzmi jak stara.
W żadnym poprzednim Halo spartanie nie robili tylu epickich szpagatów po zgonie co tu :>

Edytowane przez mausenberg
Opublikowano

Dokładnie, wszystko brzmi "mega". Ciekawe, w tym drugim filmie z warzone, BRka brzmi jak stara BRka a nie jak ta z bety. Choć w innych nowych materiałach brzmi ona znowu jednostrzałowo. Może to coś w stylu: mocniejszy celownik--> większe odstępy w serii? Tam w końcu jest po kilka wariantów każdej broni do wyboru.......edit: Typ tam w pewnym momencie wybrał opcje "longshot" z przedłużeniem lufy i wtedy ta BR,a brzmi jak stara.

W żadnym poprzednim Halo spartanie nie robili tylu epickich szpagatów po zgonie co tu :>

W trybie Warzone będzie masa broni z różnymi modifikacjami. Prawdopodobnie nawet sam H1 pistol wystąpi jako karata rare. Ale w Arenie będzie jednak standard, taki jaki był w becie oczywiście z wieloma poprawkami ;)

Tak ogólnie to mam hajp na maxa. I pierwszy to raz z całej tej serii Halo mam ochotę przejść całą kampanie :D

Opublikowano

Ja tam na singla hajpu nie mam żadnego, choc po jakims czasie, po paru miesiącach  z cala niepewnością go posmakuję, za to multi, a w zasadzie MULTI...OMG!!!

jsg8x0.gif

Opublikowano

Pomyśl, że to tylko 3 tygodnie a nie 10 miesięcy jak zaraz po becie, która wtedy namieszała ostro w głowach a jej zakończenie było na prawdę bolesne dla mózgu ;)

Czy ktoś potrafi mnie zahibernować do 27-go października, a potem obudzić?

dywtjn.jpg

Opublikowano

mi tam, mimo że czekam, biere na premiere itp - szybko leci czas do premiery, ogrywa sie zaleglosci i masteruje forze bo pozniej wychodzą 3 sztosy

czuje ze warzone bedzie miejscem gdzie forumek czesto bedzie sie spotykać

Opublikowano (edytowane)

Kto robi soundtrack do tej czesci?

Kazuma Jinnouchi. Miał też wkład do Halo 4 ale za OST głównie odpowiadał Neil Davidge. Teraz cały soundtrack jest w jego rękach i widać, a raczej słychać, że była to dobra decyzja. 

No jasna cholera, The Trials powinno być themem tej części.

Edytowane przez Ins
Opublikowano (edytowane)

Czuję, że ponownie soundtrack z Halo zrobi ze mną wiele kilometrów w samochodzie. :obama:

The Trials

giphy.gif

Edytowane przez Hum
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...