Skocz do zawartości

Killer Instinct

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Każda postać w grze będzie miała swoją arenę.

Znalezione w kodzie strony developera, prawdopodobnie teaser areny Saberwolfa.

Sabrewulf_Lair.jpg

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ten facet, który się udziela jak widać najwięcej w temacie KI mówi wyraźnie, że na żywo wygląda jeszcze lepiej. Nie wiem czy to przez te wszystkie materiały o KI, ale znowu sięgnąłem po Mortal Kombat :P

Tak na marginesie to bardzo podoba mi się styl graficzny menusów i wstawek między walkami, zalatuje trochę klimatem grindhouse :)

Opublikowano

no wiadomo że na dużym ekranie w 1080p to znacznie lepiej wygląda, ciekawe ile będzie postaci i aren.

Menu, styl gry, muzyka to ukłon w stronę dawnych wyjadaczy KI.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Każda postać będzie miała swoją arenę czyli aren będzie przynajmniej tyle samo co postaci w grze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak sobie przypomnę jak wyglądął Glacius w oryginalnym KI to muszę naprawdę pogratulować twórcom jego "współczesnego" designu. Wygląda super. Choć dalej nie jara mnie ta gra, chyba jedyna bijatyki jaką trawię to SF i MK.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zauważyliście Instinct Mode? W przypadku Glaciusa jest to dodatkowa zbroja z lodu, ciekawe jak to wygląda u innych.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Aż trudno uwierzyć, że robi to studio, które do tej pory zajmowało się jakimiś niskobudżetowymi grami na licencjach.

Gość yaczes
Opublikowano (edytowane)

Zayebista jest ta gra, tylko ona sprawia, ze nadal mysle o xbone.

Animacja i efekty dzwiekowe - miod!

Czekam na ruch namco, segi i tecmo.

Mogliby wreszcie jakies nowe ip dac.

Edytowane przez Jaczes
Gość DonSterydo
Opublikowano

Kolejną ujawnioną postacią będzie prawdopodobnie niejaki Chief Thunder, poniżej teaser image:

cce462ef-58b0-4de5-a553-f35b30283e64_zps

Opublikowano

No cóż, rozhisteryzowane gimbusy i tyle w temacie :) szkoda devow no i faktycznie MS bedzie musiał sie bardzo postarać zeby ucieszyć hejterow, bo z tego co da sie zauważyć w sieci najwiecej problemu z xbox one maja osoby które nienawidzą xboxa :)