MaZZeo 14 181 Opublikowano 30 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2014 Spinal + Fulgore Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2014 Kiedy dodadzą krew i finiszery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2014 Spinal + Fulgore Jeden trailer by moje ciśnienie na KI kolejny raz przebiło sufit Z drugim sezonem postaci ta gra będzie miażdżyć system. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 30 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2014 Gra miażdży, sam się zdziwiłem że tak mnie wciągnie. Mam już chyba ze 100 walk samym Jago, teraz przerzuciłem się na Glaciusa ale jest sporo trudniejszy. Aczkolwiek jak wyjdzie Fulgore to będę nim nawalał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2014 (edytowane) To, że system i nacisk na indywidualny charakter każdej postaci jest top notch wiem, ale ja patrzę dalej, na KI z 15-16 cholernie charakterystycznymi postaciami, trybem Arcade i Story. Czujesz to MaZZ? Edytowane 30 stycznia 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 30 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2014 No ja tylko mam nadzieję że Season 2 będzie na jesieni, w ten sposób XONE w 2014 będzie miał IMO masakryczny line up. Najlepsze w trakcie walk online jak człowiek jednym dobrze rozegranym combosem może przeważyć szalę zwycięstwa, ile razy miałem już kiedy zostało mi milimetry paska życia, a jednak dzięki zachowanym shadow counterom zwyciężałem (i na odwrót), i tylko słyszę z głośników jak ktoś krzyczy "HOLY FUCK NOOOOOOOO" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2014 Jesieni bym nie obstawiał, myślę, że pełny roster drugiego sezonu wyjdzie raczej do końca grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2014 (edytowane) Tutaj trailer w dobrej jakości: Edytowane 30 stycznia 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 2 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2014 spinal theme, miodzio https://www.youtube.com/watch?v=ICKrtbT3PqE maskota Xbona Jak już będą wszystkie postacie i tryby do pobrania to jest mocny argument za XO w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 2 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2014 Spinalem dobrze się gra dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2014 (edytowane) Mazzeo grasz na padzie od X1? Na gałce czy d-padzie? Jak wrażenia odnośnie sterowania? Edytowane 2 lutego 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 2 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2014 Na d-padzie, wiadomo że do kombinacji trzeba wciskać dobrze d-pada no i nie zawsze one wchodzą ale to pewnie dlatego że nie jestem skillowcem żadnym w bijatykach. Sterowanie jest dobre, w zasadzie trzeba używać wszystkich przycisków poza lewą gałką by coś uskutecznić w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2014 (edytowane) Kurde muszę w końcu przysiąść do Killer Instinct, chociaż nie jestem fanem bijatyk i jedyna w której sie odnajduje to mortal kombat Jak ogarnę trochę system to cos razem Mazz powalczymy Edytowane 2 lutego 2014 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 2 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2014 No dla mnie klimatem i ogólnie wszystkich gra jest podobna do MK dlatego mi się podoba. Przejdź tutorial który jest w demie to ogarniesz wszystko. 30 lekcji jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) Jak to w końcu jest z tym bugiem który podstawiał bota za przeciwnika, wyeliminowali to czy dalej tak się zdarza? Dzisiaj miałem dość dziwną akcje, grałem przeciwko jakiemuś hamburgerowi, tłukł mnie ostro aż w końcu udało mi się wlepić mu parę skutecznych combosów, zrównałem jego hp do mojego i rozpocząłem combo w trakcie którego rozłączyło nas z grą. Po walce chciałem sprawdzić replay i zobaczyłem na nim, że całą "drugą runde" dostaje baty a na koniec koleś wlepia mi ultra o.O Edytowane 24 lutego 2014 przez Prychmen Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 To sie nazywa desynchronizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 To sie nazywa [glos lektora]DESONCHRYNAZEJSZON KOMBO!!![/glos lektora] Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Jak to w końcu jest z tym bugiem który podstawiał bota za przeciwnika, wyeliminowali to czy dalej tak się zdarza? Dzisiaj miałem dość dziwną akcje, grałem przeciwko jakiemuś hamburgerowi, tłukł mnie ostro aż w końcu udało mi się wlepić mu parę skutecznych combosów, zrównałem jego hp do mojego i rozpocząłem combo w trakcie którego rozłączyło nas z grą. Po walce chciałem sprawdzić replay i zobaczyłem na nim, że całą "drugą runde" dostaje baty a na koniec koleś wlepia mi ultra o.O Ponoć nie ma tego w rankingówce, jest tylko w exhibition. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrHellios 1 Opublikowano 2 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2014 Cholera, nie wiem co jest ... Ta gra do mnie zupełnie nie przemawia. Teoretycznie ma wszystkie elementy wyróżniające dobrą bijatykę, ale jakoś mięty do niej nie czuję. Powiem więcej, ta gra mnie odpycha i mierzi :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 2 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2014 Cholera, nie wiem co jest ... Ta gra do mnie zupełnie nie przemawia. Teoretycznie ma wszystkie elementy wyróżniające dobrą bijatykę, ale jakoś mięty do niej nie czuję. Powiem więcej, ta gra mnie odpycha i mierzi :confused: No to nie graj w nią. Nikt Ciebie przecież nie zmusza Cytuj Odnośnik do komentarza
MrHellios 1 Opublikowano 2 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2014 No wiem ... Ja się po prostu dzielę spostrzeżeniami ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Wkońcu doczekaliśmy się wersji Arcade oraz nowej postaci jaką jest Fulgor. Dodatkowo dodano Lobby dla 8graczy. A oto Trailer: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 (edytowane) ZAYEBIŚCIE. Gramy w weekend? Pojawiło się info ze drugi sezon zrobi Iron Galaxy Studios. Meh Fulgore dopiero 9 kwietnia Edytowane 27 marca 2014 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Ej Mazzi, pokaz jak w to grasz, bo chce sie posmiac troche wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Arena Fulgore przywodzi mi na myśl Terminatora 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi