Skocz do zawartości

Killer Instinct

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Przez pewien glitch w grze z czasem można trafić na klasyczny kostium Fulgora 

Potwierdzono że nowym boss-em w grze jest Shadow Jago który posiada nowe ciosy takie jak podwójny fireball oraz Finishing Move w stylu Ultimate Finish

Po przejściu gry także ukazuje sie nam tajemnicza postać ARIA. Podejrzewam że postać pracuje dla organizacji UltraTech

Oraz takie tam pytanie..

Są tu jacyś chętni na turniej online z podwójną eleminacją wraz z nagrodami?

Edytowane przez Salwador
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Gość DonSterydo

Story Mode już jest od marca.

Iron Galaxy szykuje jakieś zapowiedzi na EVO: https://twitter.com/JosephJBroni/status/486969922895876097

Pewnie Cinder. Może powiedzą coś o kontynuacji Story Mode.

PS. TJ Combo zrobili w 6 tygodni, może będą wrzucać kolejnych zawodników szybciej niż Double Helix.

Edytowane przez wet_willy

http://www.destructoid.com/maya-will-rejoin-killer-instinct-for-season-two-277950.phtml

Nowa postać potwierdzona. Przed nami Maya. Niezbyt mi sie niądobrze grało w KI na snesie ale to miły powrót :)

Karny kutas! Na Snesie w KI nie było May'i!

Ja czekam na Riptora, krew i No Mercy. Wiem, że tak się kiedys stanie. Do tego czasu X1 stanieje do 1,2k PLN i będą to dobrze wydane pieniądze, równowartosć jednego wozu cebuli.

Shieeet... tak dawno temu ze juz nie pamietam. myslalem ze byla w KI na snesa.... albo pomyliło mi sie z KI GOLDem ? w kazdym razie kiepsko mi sie nią grało. Ale fajnie wygląda odświeżona, jej stage tez spoko a i w linku pare ciekawych informacji podano (stage ultra ciekawe jak beda wygladały).

EDIT :

KI Gold był na N64. Gre mam do dziś gdzieś w pudle na strychu.

Edytowane przez Mani
  • 3 tygodnie później...
Gość DonSterydo
It's safe to say that the resurrection of Killer Instinct has been a huge success. One of the launch games for Xbox One, the action-packed fighter has proven extremely popular; it was recently featured as one of the main events of this month's massive Evo 2014 fighting game tournament.

The pain train is still running full steam ahead, too: Microsoft Studios and the development team at Iron Galaxy is releasing a special retail version of the game, “Killer Instinct: Combo Breaker Pack” starting September 23 for $19.99.

The pack comes loaded with the game all eight fighters from Season 1. That’s Jago, Sabrewulf, Glacius, Thunder, Sadira, Orchid, Spinal, and Fulgore – giving you plenty of choices for obliterating your opponents – PLUS a code for a bonus fighter from Season 2 – TJ Combo.

And that’s just a piece of the exciting news being announced in anti(pipi)tion for when Killer Instinct: Season 2 hits Xbox One this later this year. So get those C-C-C-COMBO BREAKERS ready, people!

killer_instinct_boxshot_front_esrb_rgb.j

W cenie z Marketplace można mieć pierwszy sezon na BD + TJ Combo :)

• 2 tygodnie później...
Gość DonSterydo

15 października zaczyna się drugi sezon od TJ Combo i Maya. Kolejnych 6 zawodników ma być dodanych w ciągu 6 miesięcy (jeden na każdy kolejny miesiąc). To by znaczyło, że w kwietniu/maju 2015 będą kompletne dwa sezony i sezon trzeci zacznie się prawdopodobnie jeszcze w drugiej połowie roku.

Zajawka muzyki dla TJ Combo: https://vine.co/v/MY1FiQ52hqH

Edytowane przez wet_willy