Mejm 15 287 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Pojawiło się info ze drugi sezon zrobi Iron Galaxy Studios. Bijatyki na sezony... Jakich czasow dozylismy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 Wkońcu doczekaliśmy się wersji Arcade oraz nowej postaci jaką jest Fulgor. Dodatkowo dodano Lobby dla 8graczy.A oto Trailer:https://www.youtube.com/watch?v=VZZEXpm1DFU Słaby ten trailer albo postać nudna, szkielet miał za(pipi)isty trailer jak wychodził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 28 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2014 No niestety również przyznaje że w porównaniu do ostatniego trailera ten wypada słabiej. Ale liczę że sama postać będzie to kolejny kozak Swoją drogą mam nadzieję że Iron Galaxy Studios tego nie spratoli :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2014 Dzisiaj wyszła paczka z Fulgore, nowymi trybami i innymi usprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Pograłem trochę wczoraj, jeszcze go nie ogarnąłem przy okazji stestowałem upload na youtube'a Fulgore'em inne zasady w ogóle kierują odnośnie shadowów i instinct mode. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2014 Pograłem trochę wczoraj, jeszcze go nie ogarnąłem przy okazji stestowałem upload na youtube'a Fulgore'em inne zasady w ogóle kierują odnośnie shadowów i instinct mode. Inne zasady ale uważam że jest stanowczo przegięty za mało ma projectali. Grając przeciwko ogarniętemu graczu nie masz żadnych szans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 (edytowane) Przez pewien glitch w grze z czasem można trafić na klasyczny kostium Fulgora Potwierdzono że nowym boss-em w grze jest Shadow Jago który posiada nowe ciosy takie jak podwójny fireball oraz Finishing Move w stylu Ultimate Finish Po przejściu gry także ukazuje sie nam tajemnicza postać ARIA. Podejrzewam że postać pracuje dla organizacji UltraTech Oraz takie tam pytanie.. Są tu jacyś chętni na turniej online z podwójną eleminacją wraz z nagrodami? Edytowane 14 maja 2014 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 16 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2014 Kiedy? Pod koniec czerwca. W przeciągu 2tygodni podam dokładną date. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 Prosi na MLG - aż chce się grać w KI <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 Panowie ściągnąłem grę z XBL i teraz mam pytanie ile postaci jest za free, bo ja tam widzę tylko jedną jakąś babeczkę. Trzeba coś przejść, zrobić coś konkretnego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 Masz tylko jedną za darmo, co jakiś czas ją jednak zmieniają. To nie jest gra F2P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 Noooo, jeśli wszystkie postaci byłyby darmowe, to na czym mieliby zarobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2014 Myślałem, że dali ze 3 - 4 :f 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 Cinder - sprawdzałem na twitterze, ale chyba nie da się większego obrazka zobaczyć: https://twitter.com/Joel_Rangel_/status/486247063747702784/photo/1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 8 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 Dobrze wiedzieć, że coś się dzieje w temacie KI. 1szy sezon już czeka aż wkoncu się zmobilizuje i kupię X1 i się ściągnie. Czy wiadomo coś o story mode? Czy będzie dodany wraz z sezonem 2 postaci czy temat umarł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2014 (edytowane) Story Mode już jest od marca. Iron Galaxy szykuje jakieś zapowiedzi na EVO: https://twitter.com/JosephJBroni/status/486969922895876097 Pewnie Cinder. Może powiedzą coś o kontynuacji Story Mode. PS. TJ Combo zrobili w 6 tygodni, może będą wrzucać kolejnych zawodników szybciej niż Double Helix. Edytowane 21 lutego 2015 przez wet_willy Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Nuda na tym EVO.3/4 ludzi gra saberwulfem,ale tak to jest jak się robi bijatykę z kilkoma postaciami na krzyż. Za rok może będzie lepiej jak dodadzą ten drugi sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 http://www.destructoid.com/maya-will-rejoin-killer-instinct-for-season-two-277950.phtml Nowa postać potwierdzona. Przed nami Maya. Niezbyt mi sie niądobrze grało w KI na snesie ale to miły powrót Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 http://www.destructoid.com/maya-will-rejoin-killer-instinct-for-season-two-277950.phtml Nowa postać potwierdzona. Przed nami Maya. Niezbyt mi sie niądobrze grało w KI na snesie ale to miły powrót Karny kutas! Na Snesie w KI nie było May'i! Ja czekam na Riptora, krew i No Mercy. Wiem, że tak się kiedys stanie. Do tego czasu X1 stanieje do 1,2k PLN i będą to dobrze wydane pieniądze, równowartosć jednego wozu cebuli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 (edytowane) Shieeet... tak dawno temu ze juz nie pamietam. myslalem ze byla w KI na snesa.... albo pomyliło mi sie z KI GOLDem ? w kazdym razie kiepsko mi sie nią grało. Ale fajnie wygląda odświeżona, jej stage tez spoko a i w linku pare ciekawych informacji podano (stage ultra ciekawe jak beda wygladały). EDIT :KI Gold był na N64. Gre mam do dziś gdzieś w pudle na strychu. Edytowane 12 lipca 2014 przez Mani Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 It's safe to say that the resurrection of Killer Instinct has been a huge success. One of the launch games for Xbox One, the action-packed fighter has proven extremely popular; it was recently featured as one of the main events of this month's massive Evo 2014 fighting game tournament. The pain train is still running full steam ahead, too: Microsoft Studios and the development team at Iron Galaxy is releasing a special retail version of the game, “Killer Instinct: Combo Breaker Pack” starting September 23 for $19.99. The pack comes loaded with the game all eight fighters from Season 1. That’s Jago, Sabrewulf, Glacius, Thunder, Sadira, Orchid, Spinal, and Fulgore – giving you plenty of choices for obliterating your opponents – PLUS a code for a bonus fighter from Season 2 – TJ Combo. And that’s just a piece of the exciting news being announced in anti(pipi)tion for when Killer Instinct: Season 2 hits Xbox One this later this year. So get those C-C-C-COMBO BREAKERS ready, people! W cenie z Marketplace można mieć pierwszy sezon na BD + TJ Combo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 haha świetna okładka, aż jestem skory kupić to po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) 15 października zaczyna się drugi sezon od TJ Combo i Maya. Kolejnych 6 zawodników ma być dodanych w ciągu 6 miesięcy (jeden na każdy kolejny miesiąc). To by znaczyło, że w kwietniu/maju 2015 będą kompletne dwa sezony i sezon trzeci zacznie się prawdopodobnie jeszcze w drugiej połowie roku. Zajawka muzyki dla TJ Combo: https://vine.co/v/MY1FiQ52hqH Edytowane 21 lutego 2015 przez wet_willy Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 W jakiej cenie w PLN jest KI na markecie ? Chodzi mi o tą wersję ze wszystkimi postaciami,ale bez tych dupereli typu stroje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi