tk___tk 4 795 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 wersja pudełkowa jest w tej grupce tytułów startowych na polski rynek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Nie jest.Na gram jest jakiś pre-order za 69 datowany na 10 (pipi)ernika. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 dobry deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Dzięki za info. Dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Może być też wcześniej,bo w stanach pudełko wychodzi 23 września,a aż takich ponad 2,5 tygodniwych różnic w premierach exów raczej nie ma.Z innej beczki to chyba do dziś nie wiadomo,czy będzie to płyta,czy może kod do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Ostatni film ze zmianami od Max'a: Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 (edytowane) Pograłem trochę i cieszę się,że nie wydałem na to złamanego grosza. Tego typu gówniany model finansowy nie sprawdza się ani trochę w bijatyce.Gra jest mega biedna w zawartość w porównaniu z tytułami konkurencji i do tego ma kilka archaicznych rozwiązań jak np. cała infrastruktura sieciowa.Capcom 5 lat temu pokazał za(pipi)iaszczą opcję 'fight request' dzięki,której mogę sobie grać w singla i w każdej chwili zostać automatycznie wyzmany przez losową osobę do rankeda.Tu nie dość,że szukanie przeciwnika trwa wieki to i net code nie jest zbyt dobry.Do tego dzięki wspaniałemu f2p sztuką jest trafić na kogoś kto nie gra darmową postacią.Z mojej strony jako wieloletniego fanatyka bijatyk, karny kutas dla M$ za stworzenie takiego potwora.Szkoda wielka,bo gra ma fajny system,ale model finansowy wpływający na gówniany online i ubogi roster przekreślają dla mnie tą gierkę.Mortal Kombat X przybywaj ! Edytowane 6 września 2014 przez Soban 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 (edytowane) Pograłem trochę i cieszę się,że nie wydałem na to złamanego grosza. Tego typu gówniany model finansowy nie sprawdza się ani trochę w bijatyce. Gra jest mega biedna w zawartość w porównaniu z tytułami konkurencji i do tego ma kilka archaicznych rozwiązań jak np. cała infrastruktura sieciowa.Capcom 5 lat temu pokazał za(pipi)iaszczą opcję 'fight request' dzięki,której mogę sobie grać w singla i w każdej chwili zostać automatycznie wyzmany przez losową osobę do rankeda.Tu nie dość,że szukanie przeciwnika trwa wieki to i net code nie jest zbyt dobry. Do tego dzięki wspaniałemu f2p sztuką jest trafić na kogoś kto nie gra darmową postacią. Z mojej strony jako wieloletniego fanatyka bijatyk, karny kutas dla M$ za stworzenie takiego potwora.Szkoda wielka,bo gra ma fajny system,ale model finansowy wpływający na gówniany online i ubogi roster przekreślają dla mnie tą gierkę. Mortal Kombat X przybywaj ! MK dopiero za rok a KI do tego czasu to mooooże (mam taką przynajmniej nadzieję) już w końcu tą gre dopracują. Ogólnie sama gra ma bardzo duży potencjał. Edytowane 6 września 2014 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Pograłem trochę i cieszę się,że nie wydałem na to złamanego grosza. Tego typu gówniany model finansowy nie sprawdza się ani trochę w bijatyce. Gra jest mega biedna w zawartość w porównaniu z tytułami konkurencji i do tego ma kilka archaicznych rozwiązań jak np. cała infrastruktura sieciowa.Capcom 5 lat temu pokazał za(pipi)iaszczą opcję 'fight request' dzięki,której mogę sobie grać w singla i w każdej chwili zostać automatycznie wyzmany przez losową osobę do rankeda.Tu nie dość,że szukanie przeciwnika trwa wieki to i net code nie jest zbyt dobry. Do tego dzięki wspaniałemu f2p sztuką jest trafić na kogoś kto nie gra darmową postacią. Z mojej strony jako wieloletniego fanatyka bijatyk, karny kutas dla M$ za stworzenie takiego potwora.Szkoda wielka,bo gra ma fajny system,ale model finansowy wpływający na gówniany online i ubogi roster przekreślają dla mnie tą gierkę. Mortal Kombat X przybywaj ! nie zgadzam się, ja nabyłem za 20$ gierkę, która od roku jest regularnie apdejtowana, i która daje mi sporo radości. Wcale ludzie nie grają jedną postacią (może to inaczej wygląda grając w darmową wersję), co prawda czasami troche w godzinnach rannych naczekasz się na przeciwnika ale sam kod sieciowy jest bardzo dobry. Robienie fulgorem paru ultra przed snem to często stosowana przeze mnie praktyka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Soban: Podejrzewam, że jak kupisz jeden sezon to sytuacja zmieni się o 180 stopni. To byłoby logiczne, że ludzi z darmowym zawodnikiem łączy głównie z nimi samymi żeby nie floodowali meczy tym z wykupionymi postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Muszę poszukać o tym infa w necie,bo jeśli tak jest to może i kupie tego combo breaker packa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 a grając w darmową wersję spotykałeś graczy na jakim levelu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 (edytowane) 1-2Musze przysiąść wieczorem i potestować jeszcze online.Może będzie łatwiej kogoś znaleźć i trafię na coś innego niż Jago. Edytowane 7 września 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 To w takim wypadku wersja bezpłatna łączy cię z innymi którzy mają wersję bezpłatną. Może też wersja F2P nie ma dedyków czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Czyli jest tak jak pisałem. W wersji F2P łączy z innymi graczami z wersją F2P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Trochę pograłem w bezpłatną wersje i Soban ma tutaj sporo racji co do modelu sprzedażowego gry. Aktualnie mamy 7/8 postaci a od jesieni dojdzie kolejne 8 niestety ale taka forma sprzedaży kaleczy grę. Wolałbym żeby gra miała późniejszą premierę ale miała na pokładzie 16 postaci niż czekać na każdą miesiąc, rozbija to też mocno społeczność KI. Co do samej gry to rewelacja, sam miód, od czasu SF4 żadna nawalanka mi tak nie podeszła. Przyjemny system walki, świetna dynamika i efektowność starć, efekty cząsteczkowe robią, dobry design i ta muza...! Czuć tutaj klimat czasów PSXa i N64. KI w fullu 9/10 KI w sprzedaży na raty 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 8 września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 września 2014 to kto ma pełniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 8 września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 września 2014 (edytowane) Jednak łączy darmochę z ludźmi co zapłacili.Problemem jest jedynie bardzo niska ilość stałych graczy w Europie.EUR to niestety za(pipi)e bijatykowe.Mam nadzieję,że premiera 2 sezonu przyciągnie sporo osób.edyta: Wieczorami jednak można pograć online nie czekając całe wieki.Biere combo breaker packa pod koniec tygodnia,bo jednak mimo wielu niedociągnięć, KI nadrabia gameplayem. Edytowane 8 września 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Ktoś chce poonlajnować? mam póki co triala z Jago, ale muszę powiedzieć że rządzi! klimacik mocno mortalowy, fajne postaci, świetna oprawa A/V (efekty!) no i szykuje się właśnie na zakup pełnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Kupiłem pełniaka i rzeczywiście acziwy wpadają dopiero po zakupie.Przebiegli mikromiętcy. Porobie sobie acziki za Jago i potem siadam uczyć się Thundera. Ktoś chętny pociorać w sobotę & niedzielę wieczorem ? Podtrzymuje to,że wyszukiwanie graczy online w EUR działa beznadziejnie.Lepszą opcją byłaby lista graczy i stan połączenia z każdym z nich i wtedy bym sobie wybierał z kim chce grać tak jak to jest od 5 lat w grach capcomu.Mam nadzieję,że to naprawią,bo obecny system jest przestarzały i się nie sprawdza. Liczę,że wezmą się też za rozbudowanie trybu story,bo ten w obecnej formie jest mega żałosny i wzbudza tylko uśmiech politowania.Bossa by mogli jakiegoś dodać też,bo na chwilę obecną nie mam pojęcia jaka jest fabuła tej gry. Edytowane 21 lutego 2015 przez wet_willy Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 11 września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 września 2014 Ja chętnie pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Killer Instinct S2: Maya Trailer https://www.youtube.com/watch?v=OdvV5A1iksU Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Kozak A kolejna postać to jakieś zombie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Jakaś bardzo sztywna ta opstać, jej przynajmniej ciosy wyglądają jak niedorobione :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi