Soban 4 102 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Jedyna w miarę skillowa rzecz w KI to zgadywanie breakerów i manuale,których timing uprościli w s2. Oglądałem zeszłoroczne evo i tam cały turniej opierał się na zgadywance - zgadłeś przerywasz combo,nie zgadłeś to dostajesz za 50-70% Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Sorry Don po ostatnim failu zapomnialem ze ty poza CW jestes dosc ogarnietym czlowiekiem Soban w porownaniu do mechaniki Bursta z GG to sie smiac z rozpaczy chce widzac mechanike Breakera najgorsze jest to ze tam na prawde ciezko popsuc combo nawet jakl juz cos popsujesz to na szybkosci machasz cos na pale co mozna przeciagnac w EXa i jechac dalej ok fakt damage spadnie ale nie o tyle jak po popsuciu Inputa w SF/GG/BB/T/VF czy kazdej innej bijatyce ktora nie jest januszowa tylko w SC mozna psuc combosy ale gra nadrabia movementem i zbiciami ktore z automatu czynia jej system bogatszym Cytuj
Gość Soul Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Bijatyka jak każda inna, szukanie wad na siłę. w SC też wszystko jest proste z początku i nie wymaga bóg wie czego, dopiero jak człowiek pogra zaczyna dostrzegać więcej ciekawych smaczków, po za tym nie ma co porównywać KI do GG. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Soul raczej bronienie KI na sile Cytuj
Gość Soul Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Nie jest zła, więc nie wiem czego ty chcesz. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 To bylo juz wyjasnione w poprzednich postach Cytuj
Daddy 4 241 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 czas na lekkie podsumowanie KI od czasu PL premiery: plusy - miodność i widowiskowość walk - grywalność - miażdżące efekty cząsteczkowe i desgin - muzyka! - dynamika - ilość trybów/opcji - klimat czasów snesa/n64 minusy - model dystrybucji - mikropłatności - 13/14 postaci obecnie to za mało mocne 9/10 i najlepsza bitka na xo/ps4 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 (edytowane) Meet Aganos Concept art areny: Porównanie wielkości do pozostałych postaci: Edytowane 5 lutego 2015 przez DonSterydo Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 boss?czy postać do wyboru?Jeśli to drugie to nieco przegięte Sama wielkość to chyba pełna 1/2 ekranu.... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 (edytowane) Do wyboru PS. W Marketplace w jakiejś zakładce odnośnie zawodników KI są sylwetki wszystkich postaci, jest też zarys sylwetki CIndera i wygląda to tak jakby tułów z biodrami łączył niemalże sam kręgosłup - to raczej nie będzie człowiek Za 10 minut stream z tym nowym potworem http://www.twitch.tv/irongalaxy EDYTA: Mega postać Dobre pomysły na gameplay, ale wbrew pozorom postać nie jest przepakowna, będzie trzeba się napocić żeby udały się co bardziej widowiskowe akcje. Cały stream z Aganosem, polecam Gif z kolejną postacią Nowe akcesoria: Edytowane 21 lutego 2015 przez wet_willy Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Posprzatane w tematach i KI i GG <moderator> xD Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 (edytowane) Cały motyw muzyczny Aganosa prosto od Micka Gordona. EDYTA: Aganos ma bajeranckie akcesoria, kamienna głowa Minotaura czy smoka zamiast jednej ręki, budynki na plecach Edytowane 5 marca 2015 przez DonSterydo 1 Cytuj
Daddy 4 241 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 nowa postać https://www.youtube.com/watch?v=FxZBG2hkTa8&feature=youtu.be&a jej intro xD Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) Tu dłuższa prezentacja Hisako: Kolejna kapitalna postać. Na PAX zapowiedzieli parę ciekawych rzeczy - w czerwcu story mode dla wszystkich postaci drugiego sezonu. A w kwietniu dojdzie nowy tryb do gry w "multi", Shadows - wzorowany trochę na Drivatarach, gra będzie tworzyć nasz wirtualny odpowiednik, z którym będzie można walczyć. EDYTA: Dziewiąty kolor dla obecnych postaci - odblokowany na 50 lvl, dla każdej postaci osobno: https://youtu.be/rjOAGCtma1k Edytowane 27 marca 2015 przez DonSterydo Cytuj
Daddy 4 241 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 (edytowane) W sklepie MS na allegro mają KI na płycie po 40PLNów. Edytowane 6 kwietnia 2015 przez Daddy Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 (edytowane) Polecam sezon drugi - set postaci kopie zadek, co jedna to lepsza Ostatni dodatek, Hisako, a na końcu trailera tease Cindera, który z tego co widziałem na stronie Iron Galaxy już trochę inaczej wygląda: Edytowane 6 kwietnia 2015 przez DonSterydo Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Właśnie ściągam tą darmową wersję. To jest tak że pobieram cała grę i tylko dokupuję postacie? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 kwietnia 2015 Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Chyba co do zasady tak. Masz jedną postać darmową w rotacji. Teraz jest Riptor. EDYTA: Pierwszy stream z Cinder: EDYTA: No i jest i boss - Aria: No i jest oficjalny trailer ostatniej postaci w drugim sezonie Czekam na E3 i zajawkę 3 sezonu ARIA = Megatron + Skynet Edytowane 4 czerwca 2015 przez wet_willy Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Po ile cebul stoją dodatkowe postacie? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Pierwszy sezon na płycie można kupić po 40-50 zł nowe. Drugi sezon standardowo 69 zł za całość (jak się kupuje cały pakiet to dostaje się dziewiątą postać - Omen). Nie ma co kupować pojedynczych postaci. Edytowane 3 czerwca 2015 przez DonSterydo Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Pierwszy sezon na płycie można kupić po 40-50 zł nowe. Drugi sezon standardowo 69 zł za całość (jak się kupuje cały pakiet to dostaje się dziewiątą postać - Omen). Nie ma co kupować pojedynczych postaci. Jak już mam ściągnięty z neta a kupię płytkę to tylko postacie wskoczą? btw season II jest też na płycie? Edytowane 3 czerwca 2015 przez koval Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Może update większy wskoczyć bo wersja na płycie jest stara i sporo się zmieniło. Sezonu drugiego nie ma na płycie. Generalnie to bardziej polecam sezon pierwszy w wersji cyfrowej, nie trzeba płyty wkładać, pomimo płyty update trzeba ściągać, ale jest wyraźna różnica w cenie. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 (edytowane) Chodzi mi o to że mam tą darmówkę ściągniętą a nie mam postaci. Na allegro płytkę kupię za 30zł i pytanie czy właśnie będzie to tylko update do tego co już mam zainstalowane czy jednak gra będzie wymagała płyty ;/ edit ogółem ceny za marketplace dość spore za te sezony ;/ Edytowane 4 czerwca 2015 przez koval Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 (edytowane) Gra będzie wymagała płyty. Spore? 140 zł za oba sezony. Te pozostałe zestawy (2x droższe) zawierają dodatkowo wszystkie płatne akcesoria + skiny retro + wersje arcade Killer Instinct 1 i 2. Edytowane 4 czerwca 2015 przez DonSterydo 1 Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Po wygaśnieciu golda będę mógł pograć w singla? Nie kupowałem żadnych postaci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi