ornit 2 938 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Pora przeniesć do multiplatform. KI zmierza na PC. http://shoryuken.com/2015/06/16/killer-instinct-coming-to-pc-with-cross-play/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 a może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Crossplay, najs. Jeszcze więcej ludzi będzie na serwerach. Niech powiedzą kiedy kolejny sezon Edytowane 17 Czerwca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 I po eksluziwie:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Chciałem kupić Sabrewulfa ale próbowałem swoją kartą kredytową - podałem numery i wszystko i na końcu wyskoczyło, że metoda płatności nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ale normalna kredytowa czy debetowa? Polski sklepik? Debetowe moga nie dzialac na zagranicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ja kiedyś o tym wspominałem - mam kartę maestro i muszę mieć na niej "włączoną" płatność online (niestety placówka która wydała kartę nie może mi tego uruchomić bo nie mają tej opcji w swoim systemie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ale normalna kredytowa czy debetowa? Polski sklepik? Debetowe moga nie dzialac na zagranicznych. Polski. W Ultimie mają grę za 38 zeta. Killer Instinc: Combo Breaker Pack. To jest pełne wydanie gry na płycie? Bo nie wiem czy brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Pierwszy sezon tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 I tak biorę. Wojownicy bardziej mi się w pierwszym podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 W drugim są ciekawsi Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Właśnie przez drugi sezon już wiem że daruje sobie tą gre. Nowe postacie są strasznie przekombinowane oraz spora część z nich potrzebuje bufa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Od 3 do 5 lipca podwójne XP. Warto przysiąść jak się chce przyfarmić alternatywne kolory i akcesoria dla zawodników Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ciekawe czy trafią się jakieś promo z okazji wakacji na KI, przymierzam się do kupna chociaż pierwszego sezonu i drugiego pada. Don, mając tylko sezon pierwszy normalnie będę mógł z tobą popykać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Ciekawe czy trafią się jakieś promo z okazji wakacji na KI, przymierzam się do kupna chociaż pierwszego sezonu i drugiego pada. Don, mając tylko sezon pierwszy normalnie będę mógł z tobą popykać? Mając nawet tylko jednego darmowego zawodnika możesz grać ze wszystkimi bez żadnych ograniczeń. Nawet normalnie achievementy wszystkie dostajesz itd. Różnica jest tylko taka, że jak ktoś gra darmówkami to w MM zdaje się wrzuca go głównie do potyczek z innymi osobami co grają darmową postacią. Czy kupiłeś jedną postać, czy wszystkie to dla rozgrywki nie ma znaczenia. Najlepiej ściągnij sobie cały darmowy pakiet, jak kupisz grę, to i tak będziesz musiał to zrobić, i zobaczysz czy Ci pasuje gra. Teraz jest chyba darmowy TJ Combo - co tydzień jakaś inna postać. Edytowane 3 Lipca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Wczoraj na zmianę byli jeszcze Jago i Riptor. Wiem, bo raz byl Jago a 2h później dało się zagrać Riptorem. Gierka wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Kupiłem opcję full game, 2 sezony z wszystkimi pierdołami, teraz jest za 130zl. Jacyś chętni znajdą się do pogrania? Tylko muszę ogarnąć starowanie. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Dziś zakupiłem w naszej rodzimej Ultimie pierwszy sezon na płytce. Na razie za free jest Riptor. Co do sterowania to ogarnij trening w dojo - znajdziesz tam masę wskazówek. Warto także pobawić się Combo Breakerami bo na wyższych poziomach przerywanie długich combosów przeciwnika jest bezcenne. Trzeba trochę nad gierką posiedzieć i trzeba przyznać, że wciąga jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Mi kompletnie sterowanie nie przypasiło.. najlepiej to chyba walić padem o kolano jak arcane magem w wowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 To trzeba z początku ogarnąć bo non-stop mashowanie przyciskami szybko się znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Pograłem dziś z dziewczyną na totall random mashowaniu, japierdle co się tutaj momentami wyrabia to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jak będziecie chcieli w ten łikend pograć, to możemy się w 3-4 osoby na lobby ustawić czy cuś. Mam jeszcze parę osiągnięć do nabicia na znajomych online Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja z chęcią tylko poćwiczyć trzeba jakimiś zawodnikami. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Pograłem dziś z dziewczyną na totall random mashowaniu, japierdle co się tutaj momentami wyrabia to Poczekaj jak ogarniesz combo linkery i endery. Wtedy to się piruety wyprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi