ornit 2 938 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 FInały z tegorocznego EVO https://www.youtube.com/watch?v=rjC5R9F9pBE Walki zaczynają się od ok 24 minuty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 60 fps? pff nie na xbonie Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 90fps 90fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Obejrzałem urywek z panelu na EVO gdzie mówią o tych 90 FPS i nie wiem co oni przez to rozumieją Najpierw, że gra chodzi szybciej niż 60 FPS, ok. 90 FPS, a później mówią, że priorytetem jest dla nich betonowe 60 FPS Może chodzi o jakąś sztuczkę, że sama gra chodzi w 60 FPS, a jakieś elementy są odświeżane w 90 FPS, czy coś w tym stylu, bo chyba nie chodzi o sam obraz w grze. EDYTA: Tak jak pisałem - to jakiś myk z kodem sieciowym zmniejszający input laga. Nie chodzi w tym przypadku o odświeżanie samego obrazu. PS. Niestety na EVO nie było nic o trzecim sezonie. Najwidoczniej przez to, że IG samo robi port na PC, to trzeci sezon wyjdzie pewnie dopiero w przyszłym roku. Edytowane 20 Lipca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KvLdmb3Fot4 sabrewulf to chyba najgorsza postać jaką można wybrać przeciwko spamerom i postaciom które mają ataki na dystans Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Moim zdaniem ta chmura Kan-Ra jest przegięta i powinna już dawno wylecieć z zestawu ciosów. Nie dość, że utrzymuje się w powietrzu bardzo długo, to jeszcze można walnąć 2 pod rząd. Pomijam już, że Kan-Ra ma mocarny aczkolwiek banalny opener - wyskok + low kick (chyba). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Moim zdaniem ta chmura Kan-Ra jest przegięta i powinna już dawno wylecieć z zestawu ciosów. Nie dość, że utrzymuje się w powietrzu bardzo długo, to jeszcze można walnąć 2 pod rząd. Pomijam już, że Kan-Ra ma mocarny aczkolwiek banalny opener - wyskok + low kick (chyba). Jak już z początku nie wejdziesz w niego i nie zrobisz super hiper comba to masz prze(pipi)ane. Też uważam że przegięli z nim. Dlatego też wcześniej wspomniałem że co niektóre postacie z drugiego sezonu są za bardzo przegięte Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) w Agito jest za 35 zł. warto? ;p Edytowane 28 Lipca 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 ograj wersje f2p i sie dowiesz czy to dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Battletoad w sezonie 3 !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dostępny już dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 byłe do wpłaty i od razu biorę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ta postać jest darmowa dla wszystkich którzy mają Sezon 2 albo kupili Rare Replay. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Mega postać, ciekawe czy żaby które pojawiły się już w SK a teraz KI to ''teasowanie'' pełnoprawnego Battletoads. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zaraz odpalam grę i sprawdzam czy można już pobrać. Teraz to jest wersja testowa przez miesiąc, ale wystarczy pobrać żeby mieć za free po premierze 3 sezonu - wystarczy mieć wczęśniej kupione cokolwiek do KI, nawet jedną postać żeby można było pobrać Froga Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Właśnie odpaliłem i nie ma jeszcze Żaby. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Będzie jakoś w przeciągu godziny. EDYTA: Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Pograłem chwile Rash'em i zajebista postać, tak jak w Battletoads ataki specjalne powodują banana na twarzy, jest kopniak wielkim butem z kolcami, przemiana w wielką kule oraz przywołanie skutera którym taranujemy przeciwnika Chętnie jeszcze zobaczę gościnnie w S3 jakiegoś Locusta z GOW lub postać z Halo. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jeśli dobrze zrozumiałem to na konferencji powiedzieli o gościnnych postaciach, więc najprawdopodobniej na Rashu się nie skończy. Skorge albo RAAM z Girsa czy Elite albo Brute z Halo by idealnie pasowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Skorge albo RAAM z Girsa czy Elite albo Brute z Halo by idealnie pasowali. no chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jak nie jak tak. W KI każda postać jest z innej parafii Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 ale KI mimo wszystko ma grafikę trochę kreskówkową, jakakolwiek postać z gears of war czy halo by tu kompletnie nie pasowała. Do Mortal kombat owszem, nie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Chwilę pograłem i nie powiem, ropuch daje radę. Z tego co widziałem to sama postać jak i move set są praktycznie gotowe. Została jedynie jakaś drobna kosmetyka, ciekawe jak będzie wyglądać jego plansza. Model postaci kozak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi