Skocz do zawartości

Killer Instinct

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dobrze rozumiem, kupując w pudełku gierkę, dostaję ten tzw. "sezon 1", a resztę muszę sobie osobno kupić, tak? Warto trzymać tylko pierwszy sezon czy wypada kupić resztę? Widziałem w pudełku, że lata za grosze w empiku więc żal ni wziąć w sumie...

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Zastanów się nad cyfrowym pakietem, wyjdzie trochę więcej - łącznie 140 zł, ale jest to o wiele wygodniejsze. Tym bardziej, że i tak co jakiś czas są spore update'y.

PS. Sprawdź sobie najpierw darmową wersję.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Zastanów się nad cyfrowym pakietem, wyjdzie trochę więcej - łącznie 140 zł, ale jest to o wiele wygodniejsze. Tym bardziej, że i tak co jakiś czas są spore update'y.

PS. Sprawdź sobie najpierw darmową wersję.

AD PS taki mam zamiar :) 

Nadal jednak zostanę przy wydaniu pudełkowym, bo nikt nie powiedział, że będę chciał kupować sezon 2/3 ;) A ew. kwestia dokupienia to już nie problem :lapka: 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Co do drugiego sezonu, to generalnie fajterzy są o wiele ciekawsi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

kupiłem, pograłem i stwierdzam, że muszę dogłębnie przerobić wszystkie tutki, bo nei zawsze ogarniam co się dzieje :frog: Ale gra zacna, bardzo mi się ta bijatyka podoba :lapka: tylko ten patch 25gb na starcie mnie zniechęcił

Edytowane przez Rayos
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Zgadza się. To co masz na płycie Rayos jest już tak stare, że z 5 razy było przerabiane, chociażby 720p do 900p itp. Poza tym pewnie dociąga cały drugi sezon żebyś mógł przeciw nowym postaciom grać.

Opublikowano

ano 2 sezon pobrało, zmieniło sięcałkiem GUI itd, itp :lapka: spoko, nadal się uczę, właśnie skończyłem sobie pykać tutorialki, skończyłem basici, teraz jeszcze te zaawansowane ^_^ 

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Niedługo ma być kolejny update z fix'ami i zmianami w balansie niektórych postaci, więc pewnie znowu kilka Gb będzie do pobrania. Gra niestety powstała w okresie kiedy mało kto ogarniał system Xone i pewne wady z tym związane będą towarzyszyć grze już do końca w tym i duże patche.

• 1 miesiąc temu...
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Przecież cały czas wypuszczają nową zawartość to co mieliby na płycie wydać? To co kupiłeś w pudełku wyszło X czas temu i nie ma nic wspólnego z tym co jest obecnie w grze. Do tego musisz ściągnąć cały sezon 2 żeby z innymi ludźmi bezproblemowo grać. A w marcu początek trzeciego zestawu postaci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

czy jak kupię 2 sezon, to nadal będę musial wkładać płytkę do środka, czy już nie? wie ktoś? bo zastanawiam się cyz nie kupić season 2 jak jest teraz w promo

Edytowane przez Rayos
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

No z mojego doświadczenia to będzie musiał wkładać płytę. Jak się ma sezon pierwszy na płycie, to gra w ogóle nie odpali bez niej.

nie będziesz musiał wkładać płyty, jeśli będziesz grał w S2, zaś S1 z płytą.

Ale w menu z grami nie masz tego na sezony podzielone tylko jako jedna gra.

Opublikowano

Dzięki Panowie :) kupię to się przekonam. rozumiem, że ultra combo wystarczy i że w tym droższym packu jest tylko oldschoolowy KI i jakieś skórki nikomu niepotrzebne? 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Te drogie paczki to + pierwsze czy tam drugie KI + chyba wszystkie alternatywne kostiumy i akcesoria.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Shadow Jago do kupienia od 18 grudnia do 15 stycznia. Będzie od razu ze swoim nowym move setem. Od 4 grudnia Update dostępny dla tych co już mają. Wchodzi też nowy content Update, chyba dzisiaj.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ten Shadow Jago będzie dostępny jako postać do season 3? wiadomo coś o cenie? jeez, pograłbym w KI ale nie mam kiedy grać a Xboxa dopiero dorwe w niedziele czy później ;_; 

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Tak jak pisałem w poprzednim poście - Shadow Jago będzie do kupienia w okresie od 18 grudnia do 15 stycznia. Ceny jeszcze nie podano, ale dla samodzielnej postaci będzie to pewnie standardowe 5$, czyli u nas ok. 17 zł.

Shadow Jago jest postacią sezonu pierwszego (oba sezony mają teraz po 9 zawodników). Trzeci sezon będzie pewnie kolejnym zestawem 9 fighterów.

A warto bo postać kozak - te teleporty i spinnujące uppercuty w mieczem  :banderas:

Opublikowano (edytowane)

czyli jak pojawi sie Shadow Jago to będzie 10 postaci 1 sezonu? :dunno: czy już był dostępny wcześniej a teraz coś się zmieniło czy już po prostu jest dostepny dla tych co mają 1 sezon xD

Edytowane przez Lord Astmer