Opublikowano 5 stycznia 20169 l Mam takie pytanie do znawców tej gry: żeby grać postaciami z 2 sezonu wystarczy kupić ten dodatek za 69,99 zł: https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/DLC/Killer-Instinct-sezon-2-dodatek-Combo-Breaker/a420fafe-e9d8-4401-b433-d4971f133d29#gameDetailsSection ? Co dodatkowo zyskam kupując Sezon 2 Ultra Edition? Ultra Edition - includes 8 costumes, 16 accessory sets, and KI 2 Classic game. Widziałem ten opis, ale te dodatki moim zdaniem nie są warte tej ceny...
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Jak kogoś interesują retro skiny i akcesoria, to lepiej kupić paczkę "złota" nawet za te 70 zł i dokupić sobie co lepsze. Riptor ma świetny zestaw płatnych akcesoriów które robią z niego "cyber" Riptrora. Ma też wyczesany retro skin, gdzie jego wygląd jest bliższy oryginałowi. TJ Combo ma zestaw akcesoriów z którym wygląda jak Blade. Aganos ma retro skin gdzie jest golemem ze stali. To najciekawsze z rzeczy z drugiego sezonu, które są warte dodatkowej kasy.
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Dodatkowo masz port KI 2 z automatu. Ale uważam że to faktycznie głównie dla fanów. Jeśli zapoczątkujesz przygoda z KI to polecam standard wybrać.
Opublikowano 5 stycznia 20169 l Właśnie zaczynam dopiero, więc póki co pomyślę nad postaciami z sezonu 2. Te dodatkowe akcesoria zmieniają coś w mechanice rozgrywki (np. typu zamiast siekierki jest miecz i są inne ciosy). Czy tylko zmiany wizualne?
Opublikowano 6 stycznia 20169 l dużo prostszy zrobił się KI z tym assistem, w sumie dla laików jak ja miło
Opublikowano 6 stycznia 20169 l dużo prostszy zrobił się KI z tym assistem, w sumie dla laików jak ja miło No widzę w MP sporo potencjalnych użytkowników tego systemu. Dzięki nim zrobiłem sporo osiągnięć w MP (łącznie juz 2060 GS XD) w ostatnich dniach a i odsetek cyborgów w ogólnej liczbie graczy jest mniejszy i pnę się coraz wyżej w randze Silver. Generalnie zmiany in plus
Opublikowano 6 stycznia 20169 l No w sumie laicy będą troche lepiej koksić między sobą i mieć jakąś tam szansę z pro, a pro i tak wie co robi, więc dla nich żadna różnica miło, że i tak ten assist pomaga tylko utrzymywać combosy, bo nadal i tak trzeba wiedziec co klikać, więc to nadal nie jest bezsensowny button masher ^_^ Aaaa i możliwość zagrania w KI bez wkładania płytki to i Edytowane 6 stycznia 20169 l przez Lord Astmer
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Ja bym powiedzial, ze paradoksalnie z lepszymi graczami beda mieli jeszcze gorzej bo nastawiaja sie tylko na cios otwierajacy combo i juz w ogole nie patrza jak gra przeciwnik. No ale miedzy soba cos sie tam teraz szarpia.
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Ja bym powiedzial, ze paradoksalnie z lepszymi graczami beda mieli jeszcze gorzej bo nastawiaja sie tylko na cios otwierajacy combo i juz w ogole nie patrza jak gra przeciwnik. No ale miedzy soba cos sie tam teraz szarpia. Zależy od ludzi, bo niektórzy faktycznie zrobią tylko openera a potem mashowanie bez sensu guziczków... No ale whatever, grunt, żeby ludzie się bawili dobrze
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Na pewno sporo ludzi po GwG się bawi z grą. Przeglądałem feed na game hub KI i wcześniej wpisy deva miały Np. 200 czasem 400-500 lajków, a ostatnie dwa wpisy po wrzuceniu gry do GwG to 800 i 1400 lajków. Zrobili to w dobrym momencie bo gra jest 2 lata na rynku, a za rogiem trzeci sezon. Szczytem moich marzeń nowy sezon co roku i w efekcie jedna ogromna gra.
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Na pewno sporo ludzi po GwG się bawi z grą. Przeglądałem feed na game hub KI i wcześniej wpisy deva miały Np. 200 czasem 400-500 lajków, a ostatnie dwa wpisy po wrzuceniu gry do GwG to 800 i 1400 lajków. Zrobili to w dobrym momencie bo gra jest 2 lata na rynku, a za rogiem trzeci sezon. Szczytem moich marzeń nowy sezon co roku i w efekcie jedna ogromna gra. Tak stale rozwijana i dopieszczana gra to byłoby cudo nie grałem jakoś dużo w KI, ale mam oba sezony i gra jest po prostu genialna, najlepszy fighter w jaki grałem i smutno będzie jak przestaną wspierać
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Wraz zakończeniem 3 sezonu gra będzie duża nawet na tle utrwalonych już IP w tym gatunku - ok. 27 postaci i 25 aren oraz motywów muzycznych. Ale liczę, że na tym się nie skończy. Liczę że poza zmianami w mechanice postarają się o więcej trybów mniej klasycznych wzorem MKX.
Opublikowano 7 stycznia 20169 l dużo prostszy zrobił się KI z tym assistem, w sumie dla laików jak ja miło ? combo same się robią teraz?
Opublikowano 7 stycznia 20169 l dużo prostszy zrobił się KI z tym assistem, w sumie dla laików jak ja miło ? combo same się robią teraz? poniekąd, nie musisz (jeśli nie chcesz) trzaskać combinacji do linkera/endera, wystarczy samo nacisniecie przycisku ataku i postac sama wykona nastepna akcje. Ja i tak gram tak jak nalezy, ale assist ... no.. pomaga w tym co chce uzykac oczywiscie shadowy, endery czy linkery nadal sami musimy uruchamiac Edytowane 7 stycznia 20169 l przez Lord Astmer
Opublikowano 10 stycznia 20169 l You have been asking and we are all excited to announce that we will have the FIRST PLAYABLE PREVIEW of one of Killer Instinct: Season 3’s characters on the show floor for those attending the KI World Cup! If you can’t make the Cup & you happened to be going to PAX South, that’s not a problem! Pax South will have a playable preview that same weekend as well! The goal of this is to get Season 3 out there, so the more places to get people’s hands on the game, the better! 30-31 stycznia. Edytowane 10 stycznia 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 stycznia 20169 l You have been asking and we are all excited to announce that we will have the FIRST PLAYABLE PREVIEW of one of Killer Instinct: Season 3’s characters on the show floor for those attending the KI World Cup! If you can’t make the Cup & you happened to be going to PAX South, that’s not a problem! Pax South will have a playable preview that same weekend as well! The goal of this is to get Season 3 out there, so the more places to get people’s hands on the game, the better! 30-31 stycznia. są w ogóle jakieś plotki/przecieki na temat tego jak będzie wyglądać 3 sezon?
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Niby zagralem i srednio podeszlo. Ale weszlo w banie. I juz o niej mysle. Jak o gryfnyj suce. Jestem dobrej mysli.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l You have been asking and we are all excited to announce that we will have the FIRST PLAYABLE PREVIEW of one of Killer Instinct: Season 3’s characters on the show floor for those attending the KI World Cup! If you can’t make the Cup & you happened to be going to PAX South, that’s not a problem! Pax South will have a playable preview that same weekend as well! The goal of this is to get Season 3 out there, so the more places to get people’s hands on the game, the better! 30-31 stycznia. są w ogóle jakieś plotki/przecieki na temat tego jak będzie wyglądać 3 sezon? Na starcie bedzie 3-5 zawodnikow. Bedzie rozbudowane dojo. Jakies zmiany w ogoolnej mechanice. Rash prawdopodobnie nie bedzie jedynym goscinnym zawodnikiem. Na chwile obecna to tyle.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Tego trzeba chyba kupić. Było jakieś ogłoszenie w dashu, że Shadow Jago będzie dostepny chyba do jutra...
Opublikowano 14 stycznia 20169 l Jak, gdzie go kupić Tylko w tym zestawie za 35 zł? Edytowane 14 stycznia 20169 l przez Lord Astmer
Opublikowano 26 stycznia 20169 l chciałem wczoraj odpalić, oczywiście update ale ciągle wyskakuje nieokreślony błąd i dupa ;/ coś można z tym zrobić?