Kriss_Hietala 11 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Ta arena wygląda jak z WoWa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 26 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2016 wow...ale mam hajpa. Tusk wygląda jak Conan. Sama arena przypomina mi tą nico co Spinal ma. I jestem sobie nawet w stanie wyobrazić mega OST na tej arenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2016 Dla mnie akurat jedna z mniej interesujących postaci. W przyszłym tygodniu będzie jakiś gameplay z Arbitrem. PS. Hisako dabl xp przez weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2016 (edytowane) Sporo informacji na temat Arbitra. Na screenie wersja podstawowa i retro: Dzięki akcesoriom będzie można odtworzyć różne rangi Elite i jest tego sporo - combat, storm, ranger, commander, zealot i ascetic. Jeśli się nie mylę to normalnie są 3 darmowe sety do odblokowania + jeden płatny. Z tego co napisałem powyżej wynika, że Arbiter będzie miał 2 sety więcej, nie napisali, czy będzie miał więcej płatnych czy darmowych. Więcej pod linkiem: https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/canon-fodder-fighting-words Edytowane 28 lutego 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 W sumie nie wiedziałem, że wszystko z X1 przeniesie się na Win10 całkowicie za darmo będę mógł grać w KI na wyjeździe jak będę miał tylko laptopa przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 (edytowane) 4 zawodników na starcie, w sumie będzie 8. Poniżej nowy gameplay - Tusk jest w wersji retro: (Chyba kartoflem nagrywali ten materiał XD) https://www.youtube.com/watch?v=NroX6mEQPlw Hue, hue, hue Edytowane 5 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Tutek ma świetne mocne odbicia (reflect) oraz jest równie mocny jak Thunder: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Ten jego rozpalony miecz daje niezły efekt. Z pewnością go jakoś znerfią po premierze, ale dodatkowy balans zawsze przychodzi po puszczeniu gry do publiki. No i arena świetna, sporo się dzieje - te statki w tle i płonące strzały, na TV będzie niezła akcja. Wczoraj widziałem jakiś materiał z Arbitrem - przy trailerze było widać, że jest duży, ale dopiero na tle Jago widać, że jest ogromny. Jak Glacius jeśli nie minimalnie wyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Szkoda bo myślałem, że właśnie będzie szybszy. Ciekawe czy w końcu zdecydują się na fizyczne wydanie całości. Teraz jakbym chciał kupić 2 i 3 sezon to ile muszę wyłożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) 140 zł jeśli cena S3 będzie 70 zł, bez promocji. Ale coś słabo na czasie jesteś bo nie dalej jak miesiąc temu przy KI w Goldzie było tygodniowe promo na S2 za 35 zł Nawet na feedzie w dashu udostępniałem info Edytowane 6 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 140 zł jeśli cena S3 będzie 70 zł, bez promocji. Ale coś słabo na czasie jesteś bo nie dalej jak miesiąc temu przy KI w Goldzie było tygodniowe promo na S2 za 35 zł Nawet na feedzie w dashu udostępniałem info Pewnie z okazji premiery S3, będą znowu promo na S1 i S2, to może wtedy kupi taniej Ja tam ma w boxie S1, a od kiedy jest w goldzie, to już nie muszę nawet wyciągać płyty z pudełka i ten motyw bardzo mi odpowiada Nie widziałbym potrzeby, żeby mieć drugiego KI na półce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) Gdybym nie miał walnięcia na punkcie zbierania pudełek, to z całą pewnością bym wiele gier premierowych brał cyfrowo, bo to zwyczajnie uber wygodne. Już wcześniej pisałem, że chciałem zabulić drugi raz za pierwszy sezon byle już tylko płyt z grami nie zmieniać i wtedy spadła manna z nieba w postaci S1 w goldzie Edytowane 6 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 No ja kupiłem S1 w pudełku bo chodzi za śmieszne pieniądze. W Ultimie dałem 35 zł. Najwyżej zgarnę S2 jak będzie promocja w Deals with Gold. Teraz jest na Battlefronta a że minął hype na Gwiezdne Wojny to i za bardzo grać mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 No ja kupiłem S1 w pudełku bo chodzi za śmieszne pieniądze. W Ultimie dałem 35 zł. Najwyżej zgarnę S2 jak będzie promocja w Deals with Gold. Teraz jest na Battlefronta a że minął hype na Gwiezdne Wojny to i za bardzo grać mi się nie chce. Promocja na Sezon 2 była niedawno, więc możesz trochę poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) Właśnie trwa 8h stream z sezonem 3: http://www.twitch.tv/keits Edyta: Wszystkie areny są teraz takie wyraźne Edytowane 6 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 (edytowane) Wszystkie alternatywne kolory wersji podstawowej i retro: http://www.ultra-combo.com/rashs-default-retro-colors/ Edytowane 8 marca 2016 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Sezon 3..coraz to bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 (edytowane) Ten kawałek jest kozak. Motyw Tuska też idealnie pasuje do postaci, jakieś chóry "gregoriańskie" czy cuś. Nie wiem jak ze ścieżką Rasha, ale to co było w jego trailerze też pozamiatało. A ludzie się bali, że będzie kit po odejściu Gordona Tu potwierdzenie przecieków i nowa postać Mira http://shoryuken.com/2016/03/10/killer-instinct-leaks-reveal-more-of-season-3-cast/ Będziemy mogli się przekonać kto jest większym kozakiem w bezpośredniej walce RAAM czy Arbiter Edytowane 10 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 (edytowane) Filmik z akcesoriami Arbitra. Nowe menu wyboru postaci Edytowane 22 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 (edytowane) No i jest teaser Miry + + Nowe UI - te animacje postaci na wejściu <3 Jeszcze tylko 4 dni Jak na budżetową produkcję, to sporo kasy idzie w ten soundtrack. Gniotą system. Edytowane 25 marca 2016 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 znana jest już cena 3 sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 Tyle samo co zawsze, $20 za wersję podstawową i $40 za ultra Edition. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 dzieki pewnie kupie jak bedzie w promocji, bo nowych postaci narazie nie potrzebuje, bo gram an tyle rzadko, ze chyba nawet jeszcze nie gralem zadna postacia z 2 sezonu xD będzie można pobrać na Win10 i grac w to co sie juz ma odblokowane, bez kupienia S3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 (edytowane) No tak mi się wydaje, bo cross buy jest chyba całe KI, a nie tylko S3. Na PC wychodzi wszystko: S1-S3. Ja już się ślinię na samą myśl o premierze, tym bardziej, że na filmiku który zapodałem widać wyczekiwane usprawnienia w UI, a do tego mamy potwierdzonego RAAM'a. Już to widzę, Arbiter vs RAAM EDYTA: Tym razem zaszalałem i kupiłem Ultra Edition, 170 zł poszło się kochać Edytowane 26 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 Ciekawe czy dadzą kiedyś Master Chiefa. Fajnie wygląda to nowe menu wyboru postaci. Jeszcze nie opanowałem pierwszego sezonu a tutaj już trzeci kusi. Może będzie jakaś obniżka S2 w Spring Sale. W końcu oferta dopiero się zaczęła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi