Opublikowano 26 lutego 20169 l wow...ale mam hajpa. Tusk wygląda jak Conan. Sama arena przypomina mi tą nico co Spinal ma. I jestem sobie nawet w stanie wyobrazić mega OST na tej arenie.
Opublikowano 26 lutego 20169 l Dla mnie akurat jedna z mniej interesujących postaci. W przyszłym tygodniu będzie jakiś gameplay z Arbitrem. PS. Hisako dabl xp przez weekend.
Opublikowano 28 lutego 20169 l Sporo informacji na temat Arbitra. Na screenie wersja podstawowa i retro: Dzięki akcesoriom będzie można odtworzyć różne rangi Elite i jest tego sporo - combat, storm, ranger, commander, zealot i ascetic. Jeśli się nie mylę to normalnie są 3 darmowe sety do odblokowania + jeden płatny. Z tego co napisałem powyżej wynika, że Arbiter będzie miał 2 sety więcej, nie napisali, czy będzie miał więcej płatnych czy darmowych. Więcej pod linkiem: https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/canon-fodder-fighting-words Edytowane 28 lutego 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 1 marca 20169 l W sumie nie wiedziałem, że wszystko z X1 przeniesie się na Win10 całkowicie za darmo będę mógł grać w KI na wyjeździe jak będę miał tylko laptopa przy sobie
Opublikowano 1 marca 20169 l 4 zawodników na starcie, w sumie będzie 8. Poniżej nowy gameplay - Tusk jest w wersji retro: (Chyba kartoflem nagrywali ten materiał XD) https://www.youtube.com/watch?v=NroX6mEQPlw Hue, hue, hue Edytowane 5 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 5 marca 20169 l Tutek ma świetne mocne odbicia (reflect) oraz jest równie mocny jak Thunder:
Opublikowano 5 marca 20169 l Ten jego rozpalony miecz daje niezły efekt. Z pewnością go jakoś znerfią po premierze, ale dodatkowy balans zawsze przychodzi po puszczeniu gry do publiki. No i arena świetna, sporo się dzieje - te statki w tle i płonące strzały, na TV będzie niezła akcja. Wczoraj widziałem jakiś materiał z Arbitrem - przy trailerze było widać, że jest duży, ale dopiero na tle Jago widać, że jest ogromny. Jak Glacius jeśli nie minimalnie wyższy.
Opublikowano 5 marca 20169 l Szkoda bo myślałem, że właśnie będzie szybszy. Ciekawe czy w końcu zdecydują się na fizyczne wydanie całości. Teraz jakbym chciał kupić 2 i 3 sezon to ile muszę wyłożyć?
Opublikowano 6 marca 20169 l 140 zł jeśli cena S3 będzie 70 zł, bez promocji. Ale coś słabo na czasie jesteś bo nie dalej jak miesiąc temu przy KI w Goldzie było tygodniowe promo na S2 za 35 zł Nawet na feedzie w dashu udostępniałem info Edytowane 6 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 6 marca 20169 l 140 zł jeśli cena S3 będzie 70 zł, bez promocji. Ale coś słabo na czasie jesteś bo nie dalej jak miesiąc temu przy KI w Goldzie było tygodniowe promo na S2 za 35 zł Nawet na feedzie w dashu udostępniałem info Pewnie z okazji premiery S3, będą znowu promo na S1 i S2, to może wtedy kupi taniej Ja tam ma w boxie S1, a od kiedy jest w goldzie, to już nie muszę nawet wyciągać płyty z pudełka i ten motyw bardzo mi odpowiada Nie widziałbym potrzeby, żeby mieć drugiego KI na półce
Opublikowano 6 marca 20169 l Gdybym nie miał walnięcia na punkcie zbierania pudełek, to z całą pewnością bym wiele gier premierowych brał cyfrowo, bo to zwyczajnie uber wygodne. Już wcześniej pisałem, że chciałem zabulić drugi raz za pierwszy sezon byle już tylko płyt z grami nie zmieniać i wtedy spadła manna z nieba w postaci S1 w goldzie Edytowane 6 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 6 marca 20169 l No ja kupiłem S1 w pudełku bo chodzi za śmieszne pieniądze. W Ultimie dałem 35 zł. Najwyżej zgarnę S2 jak będzie promocja w Deals with Gold. Teraz jest na Battlefronta a że minął hype na Gwiezdne Wojny to i za bardzo grać mi się nie chce.
Opublikowano 6 marca 20169 l No ja kupiłem S1 w pudełku bo chodzi za śmieszne pieniądze. W Ultimie dałem 35 zł. Najwyżej zgarnę S2 jak będzie promocja w Deals with Gold. Teraz jest na Battlefronta a że minął hype na Gwiezdne Wojny to i za bardzo grać mi się nie chce. Promocja na Sezon 2 była niedawno, więc możesz trochę poczekać...
Opublikowano 6 marca 20169 l Właśnie trwa 8h stream z sezonem 3: http://www.twitch.tv/keits Edyta: Wszystkie areny są teraz takie wyraźne Edytowane 6 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 8 marca 20169 l Wszystkie alternatywne kolory wersji podstawowej i retro: http://www.ultra-combo.com/rashs-default-retro-colors/ Edytowane 8 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 marca 20169 l Ten kawałek jest kozak. Motyw Tuska też idealnie pasuje do postaci, jakieś chóry "gregoriańskie" czy cuś. Nie wiem jak ze ścieżką Rasha, ale to co było w jego trailerze też pozamiatało. A ludzie się bali, że będzie kit po odejściu Gordona Tu potwierdzenie przecieków i nowa postać Mira http://shoryuken.com/2016/03/10/killer-instinct-leaks-reveal-more-of-season-3-cast/ Będziemy mogli się przekonać kto jest większym kozakiem w bezpośredniej walce RAAM czy Arbiter Edytowane 10 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 22 marca 20169 l Filmik z akcesoriami Arbitra. Nowe menu wyboru postaci Edytowane 22 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 25 marca 20169 l No i jest teaser Miry + + Nowe UI - te animacje postaci na wejściu <3 Jeszcze tylko 4 dni Jak na budżetową produkcję, to sporo kasy idzie w ten soundtrack. Gniotą system. Edytowane 25 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 marca 20169 l dzieki pewnie kupie jak bedzie w promocji, bo nowych postaci narazie nie potrzebuje, bo gram an tyle rzadko, ze chyba nawet jeszcze nie gralem zadna postacia z 2 sezonu xD będzie można pobrać na Win10 i grac w to co sie juz ma odblokowane, bez kupienia S3?
Opublikowano 26 marca 20169 l No tak mi się wydaje, bo cross buy jest chyba całe KI, a nie tylko S3. Na PC wychodzi wszystko: S1-S3. Ja już się ślinię na samą myśl o premierze, tym bardziej, że na filmiku który zapodałem widać wyczekiwane usprawnienia w UI, a do tego mamy potwierdzonego RAAM'a. Już to widzę, Arbiter vs RAAM EDYTA: Tym razem zaszalałem i kupiłem Ultra Edition, 170 zł poszło się kochać Edytowane 26 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 marca 20169 l Ciekawe czy dadzą kiedyś Master Chiefa. Fajnie wygląda to nowe menu wyboru postaci. Jeszcze nie opanowałem pierwszego sezonu a tutaj już trzeci kusi. Może będzie jakaś obniżka S2 w Spring Sale. W końcu oferta dopiero się zaczęła.