Gość DonSterydo Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 (edytowane) Ciekawe czy dadzą kiedyś Master Chiefa. Dają zawodników tylko takich którzy pasują. MC jest jak pięść do nosa w bitce i jako postać nigdy nie będzie w KI. Edytowane 26 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2016 a RAAM pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 Przecież Szef pasuje idealnie tak samo jak Arbiter. Nawet Marius z Ryse by się nadał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 (edytowane) RAAM pasuje idealnie. Pierwotnie jego podstawowym orężem jest półmetrowy sztylet i kryle. To że się nadaje najlepiej obrazowało DLC RAAM's shadow. Podstawową bronią Arbitra jest energy sword, tak samo zresztą jak i wszystkich Elite wysokiej rangi. Rash jest postacią z beat-em-up, więc to mówi samo za siebie. Natomiast MC jest oryginalnie typem używającym głównie broni palnej i obrazowanie go jako fajtera wygląda co najmniej dziwnie. Tak samo jak do gry nie pasowałby Np. Marcus Fenix. Co więcej RAAM pewnie będzie postacią brawlera, czyli raczej wolnego, ale zabójczego na zerowym dystansie. Nemesis, pisanie "nawet Marius" jest co najmniej śmieszne bo w przeciwieństwie do MC ten jest centurionem, który walczy przy pomocy miecza jak Tusk czy Spinal. Tak więc MC na tle tych pistaci całkowicie odstaje. Edytowane 27 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 Jak ktoś w lato dostał Rasha za darmo lub ma kupione RR to z premierą S3 żaba wróci za darmo dla tych osób? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 Z tego co wiem to tak. Kazdy kto wtedy dostal Rasha bedzie go mial po premierze S3. PS. Ogladam streama z developerami i muzyke mozna dowolnie wybierac przed walka, Tusk ma kozak sety akcesoriow - gladiator, jaskiniowiec i bekowy luchador. Rash ma specjalne dedykowane reakcje na stage ultra - na arenie Hisako przeciwnika duczy wciagaly pod ziemie i gdynagle wyskoczyl Rash wystraszyl sie niczym postac z kreskowki i wbil go pod ziemie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Na storze jest postac z dwojki Riptor za 1$... Jakieś 3 zł chyba. Bedzie mi działać jak mam wersję KI z GwG? Warto w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 (edytowane) PS. Przed uruchomieniem gry na Win 10 trzeba się zalogować w S3 na Xone żeby save przeszedł na Win 10. Inaczej na windzie będzie nowy save i wszystko od zera. Edytowane 29 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 29 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2016 Dzisiaj miała być premiera Killer Instinct a w Windowsstore pustka Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 29 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2016 (edytowane) o 15-18 powinien być patch do XO z S3 ulepszenie grafy, postacie, areny, itd. https://www.youtube.com/watch?v=6oezNzZ_V1o Edytowane 29 marca 2016 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2016 ten trailer juz byl wrzucany wyzej ale bedzie granie mam nadzieje, ze lapek mi to uciagnie, wygodniej mi bedzie grać na laptopie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2016 (edytowane) Kriss: Bo premiera jest globalnie w tym samym momencie - chyba 8 am PST. o 15-18 powinien być patch do XO z S3 ulepszenie grafy, postacie, areny, itd. https://www.youtube.com/watch?v=6oezNzZ_V1o Jakby wyszło w okolicach 15-16 to może bym w nocy dał radę pograć. Cały update pewnie będzie ważył 20-30 Gb, więc przy moim 7 Mb łączu kilka ładnych godzin pobierania Edytowane 29 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 29 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2016 (edytowane) Własnie odpaliłem KI na konsoli i dalej sezon 2, więc faktycznie jeszcze update nie poleciał. Myślałem, że premiera będzie 0:01 czasu USA, czyli u nas ok 9 rano. Dziwne, że nawet placeholdera w sklepie nie ma. Edytowane 29 marca 2016 przez Kriss_Hietala Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2016 (edytowane) Dokładna godzina to 8 PDT - tak podali na fejsie. Czyli u nas 17.00 jeśli dobrze sprawdziłem. Edytowane 29 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2016 Don widzę ostro ciorasz w KI, bo spamujesz ciągle contentem właśnie zacząłem pobierać na lapka i zaraz zacznę na X1 naturalnie same "DLC", sezon 3 kupię za jakiś czas albo dopiero w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 (edytowane) Tak na szybko wczorajsze wrażenia: - rash nie jest darmowy dla tych co był w zeszłym roku - mamy dostęp do wszystkich aren i utworów muzycznych postaci! płacimy tylko za możliwość grania nowymi postaciami, więc jak ktoś ma kilka postaci a chce mieć wszystkie areny to może olać kupno sezonu - zauważalny skok graficzny http://i.imgur.com/j13Hvd3.webm xD Edytowane 30 marca 2016 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Generalnie areny są bardziej"czytelne", na jednych różnice widać bardziej od innych, Np. Zdziwiłem się bo na arenie Jago zmiana bardziej rzuca się w oczy niż na arenie Cindera. Menusy wyborów postaci i aren bardzo szybkie, nie lagują. Nowi zawodnicy, kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 346 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 (edytowane) 3 sezon jest ostatnim ? Wczoraj wyszla wersja na PC - cena za 2 sezony 99zl Edytowane 30 marca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Tak A skąd niby taki wniosek ? Nigdy nie mówili ile będzie sezonów. Podejrzewam, że jeśli popularności i sprzedaż utrzyma się przynajmniej na poprzednim poziomie (co nie powinno być problemem z uwagi na załączenie popularnych gościnnych postaci + premiera na PC), to będą ciągnęli dalej. Mam zresztą taką nadzieję bo Iron Galaxy odwaliło kawał solidnej roboty. Zresztą na ostatnim streamie developerzy między wierszami, śmieszkami heheszkami coś przebąkiwali o czwartym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Ciekawe czy dadzą kiedyś Master Chiefa. Dają zawodników tylko takich którzy pasują. MC jest jak pięść do nosa w bitce i jako postać nigdy nie będzie w KI. jeden rabin powie tak drugi powie nie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Ciekawe czy dadzą kiedyś Master Chiefa. Dają zawodników tylko takich którzy pasują. MC jest jak pięść do nosa w bitce i jako postać nigdy nie będzie w KI. jeden rabin powie tak drugi powie nie ;] Widziałem to i wyglądało komicznie jak Smash Bross gdzie Charizard czy inny pokemon tłucze się z Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Tak A skąd niby taki wniosek ? Nigdy nie mówili ile będzie sezonów. Podejrzewam, że jeśli popularności i sprzedaż utrzyma się przynajmniej na poprzednim poziomie (co nie powinno być problemem z uwagi na załączenie popularnych gościnnych postaci + premiera na PC), to będą ciągnęli dalej. Mam zresztą taką nadzieję bo Iron Galaxy odwaliło kawał solidnej roboty. Zresztą na ostatnim streamie developerzy między wierszami, śmieszkami heheszkami coś przebąkiwali o czwartym sezonie. a to przepraszam, wydawało mi się, że gdzieś czytałem, że ma być 3 sezony Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 346 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 (edytowane) To chyba póki co wezmę 2 pierwsze sezony. Areny sa wsyztskie, czy 3cim cos dochodzi ? Edytowane 30 marca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi