Gość DonSterydo Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 (edytowane) Areny masz wszystkie, ze wszystkich sezonów nawet jak masz jedną postać wykupioną albo grasz darmowymi postaciami. Niech Rayos potwierdzi, bo ja mam wszystko wykupione. Edytowane 30 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Areny masz wszystkie, ze wszystkich sezonów nawet jak masz jedną postać wykupioną albo grasz darmowymi postaciami. Niech Rayos potwierdzi, bo ja mam wszystko wykupione. potwierdzę wieczorem jak wrócę do siebie i sprawdzę Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Jest tak, jak pisze Don. Ależ MS dostarczył tym trzecim sezonem. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 potwierdzam ze wsio jest odlbokowane tak jak na X1 nie posiadając kupionego S3. Gra mi wolno działa na moim lapku, ale to było do przewidzenia, chociaż dziwne, bo spełniam minimalne, a nawet rekomendowane wymagania Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Nigdy nie bylem za wielkim fanem bijatyk, nie lubie siedziec godzinami w samouczkach, ale jaram sie jak wyjdzie mi jakies mocne kombo z mashowania przyciskow. Na poprzedniej generacji na dluzej przy konsoli potrafil mnie przytrzymac tylko Marvel i Dead Or Alive! Poniewaz czesto ostatnio wpada kumpel pograc na kanapie, odkupilem Mortala i teraz po raz drugi zainwestowalem w KI. Gra sie swietnie, glownie przez latwy i efektowny system kombosow! W koncu jest wiecej niz 4 postacie, areny robia wrazenie, a przy 40 ciosowych wykonczeniach miod wylewa sie z ekranu! W tej grze bedzie cross play z uzytkownikami Xa? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Najlepszą jest chyba zrobienie Dojo. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Godzina w dojo i gra z miejsca daje +100% więcej miodku. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Wczoraj trochę pograłem jako beginner i takie widowiskowe komba zaczałem walić... Co chwila jakieś trofi, że juggle, że mega combo itp. Niezła gra dla button masherów. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 (edytowane) Wczoraj trochę pograłem jako beginner i takie widowiskowe komba zaczałem walić... Co chwila jakieś trofi, że juggle, że mega combo itp. Niezła gra dla button masherów. wyłącz tryb asysty aczkolwiek faktycznie, przy zwykłym mashowaniu też idzie ugrać dobre combo, o ile gra się z noobami, bo pro bardzo łatwo Cię Z-C-C-C-COMBO BREAKUJE Edytowane 31 marca 2016 przez Rayos Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Nie wiem jak wy to robicie, mnie boty niszczą Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 ja ostatniego combo w Dojo nie moglem dzisiaj zaliczyc xD Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Ja Dojo zaliczyłem, pozniej wyłączyłem tryb asyst, wyszukałem mecz, dostałem mega wp,ierdol i odpuściłem xD jestem mega kazulowaty jeżeli chodzi o bijatyki i jedyna seria która mi podchodzi to Mortal Kombat Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Ja jakiś czas temu trafiłem do złotej rangi i teraz połowa moich potyczek to z tymi z rangą Killer. Już nawet nie będę mówić jakie mam przez to ratio Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 (edytowane) a ja dziś pograłem for fun na lokalnym multi z dziewczyna, jak oboje lamimy (choc ja troche mniej) to jest smiesznie i nawet wygrała parę razy zauważyłem, że teraz przy niektórych combo przechodzi akcja do bardziej cinematic, jakby się mała cutscenka odpalała, nie bylo tego wcześniej. Edytowane 31 marca 2016 przez Rayos Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 kwietnia 2016 Opublikowano 1 kwietnia 2016 To czwarty stopień endera. Nowością jest też, że jak przełamujemy Combo przeciwnika, to nie powoduje to jego powalenia. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 gdzies znajde liste leveli, na ktorych mozna wykonac stage finish ? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Areny Hisako, TJ Combo, Arii, Arbitra i Aganosa. Edytowane 3 kwietnia 2016 przez DonSterydo 1 Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Mam wrażenie że z każdym to sezonem postacie są coraz to gorsze. Tak jak w sezonie 1 jeszcze wszystko to jakoś wyglądało, obecnie jest jakaś masakra. Coraz bardziej to wygląda chaotycznie oraz modele co niektórych postaci wołają o pomstę do nie nieba. To wygląda tak jak gdyby już nie mieli pomysłów i wrzucają wszystko w jedno..Nieważne że nie pasuje, ważne że jest. Kim Woo wygląda jak by ktoś jej po twarzy walcem przejechał a Tusk czy Mira wcale nie lepiej..... Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 A ja mam wrażenie, że te kiczowate postacie i gościnne występy pasują do tej gry. KI taki miał być. Dla mnie to wielki plus ten design postaci na wzór badassów z lat 90. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 A ja mam wrażenie, że te kiczowate postacie i gościnne występy pasują do tej gry. KI taki miał być. Dla mnie to wielki plus ten design postaci na wzór badassów z lat 90. Nie mam na myśli design postaci ale ich modele. No ale na pocieszenie fap: Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Modele jak na niskobudżetową grę ala indyk są imo ok. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Przecież modele postaci są bardzo dobre. Trochę dramatyzujesz, to że ci się twarz jednej czy drugiej postaci nie podoba, to już kwestia gustu. Kim Wu w podstawowej wersji wygląda bardzo dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi