Skocz do zawartości

Killer Instinct

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Don, Ty masz zawsze na liscie milion osob, które grają w danego exa, widujesz kogoś kto gra w KI jeszcze? Może jednak ktoś z tematu się znajdzie by pomashowac przyciski, powbijac jakieś osiągnięcia?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Z tych co kojarzę, to grają lepiej ode mnie, więc do "mashowania" nie za bardzo. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ooooo. Top 8 nie oglądałem, bo za późno było, ale w eliminacjach to niesamowite akcje odchodziły :)

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Tak na marginesie - przed pokazaniem trailera na EVO Adam Isgreen w odpowiedzi na skandowanie tłumu "One more year" (w nawiązaniu do jego stwierdzenia, że to już 3 lata z samym KI jak i EVO) powiedział, że będą robić/wspierać KI tak długo jak będziemy chcieli w to grać, więc w sumie potwierdził dalszy rozwój gry poza obecnym sezonem.

Ja osobiście spodziewam się jakiegoś season passa na samych nowych zawodników, tym razem już be aren, nowych trybów itp. i później jakieś większe uderzenie już na Scorpio.

PS. Obejrzałem finał - bajka :) Pomyśleć, że finał został wygrany przy użyciu Gargosa, który jest na rynku ledwie od miesiąca z hakiem :mindblown:

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Również wczoraj po południu mashowalem z isis, wybornie było, świetne mashowanko :banderas: i to pomimo grania x1-win10 :xboss:

Nawet grupę utworzylismy by rozmawiać sobie przez headset :fsg:

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

a ile osiagniec chlopy wbily - miliooooon ! xD

Powiem wam szczerze, ze o grupach to sam sie dowiedzialem stosunkowo niedawno ^^ - mega opcja, chcialbym zeby Sony cos takiego zrobilo, jak nie na PC to przez apke w telefonie.

Co do pojedynkow to piekna jest ta gra!  Moja ulubiona tlucznia obecnie - czlowiek wraca po calym dniu pracy, odpala piwko i moze spokojnie powciskac sobie przyciski napadzie, robiac przy tym 50 ciosowego ULTRA 

Miod wylewa sie z ekranu!  :banderas: 

Edytowane przez easye
Gość Orzeszek
Opublikowano

jak bym kupił pierwszy sezon na płycie to dużo mam do zassania danych?

Opublikowano

bardzo dużo, bo musisz w zasadzie sciągnąc cały S2, S3, wszystkie patche itd itp. jakies 30gb będzie pewnie.

Ja mam S1 na płycie, ale mam go też z golda i właśnie w formie cyfrowej polecam w niego grać, trochę się człowiekowi nie chce żonglować płytkami, żeby poobijać się po mordzie pół godziny ;) 

Opublikowano

Jak wyszedł s3 [ w marcu?] odpaliłem i 30 gb do zassania było. Wczoraj odpalam i znowu 30gb. XD

Właśnie to samo miałem i miałem ogromne ździwko o co chodzi, ale pobierało tak naprawdę bodaj 5 GB (tyle miejsca zajęło).

Gość Orzeszek
Opublikowano

ZASTANOWIE SIE.

miałem sobie quantum kupic ale mam ochote sie ponapierdalać

Opublikowano

Gierka jest wyborna do januszowego lania po mordach jak coś to jestem chętny. 

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Jak wyszedł s3 [ w marcu?] odpaliłem i 30 gb do zassania było. Wczoraj odpalam i znowu 30gb. XD

Wydaje mi się, że to jakieś wstępne pakiety i zmiany do Shadow Lords, które wyjdzie we wrześniu. Nie mówiąc o tym, że od marca jeszcze 3 zawodników wyszło.

Edytowane przez DonSterydo
  • 4 tygodnie później...