Gość DonSterydo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Pewnie dla wszystkich tak jak i chyba wszystko inne jest dostępne dla "gorszego sortu" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dostęp do Shadow Lords 3 tygodnie przed premierą Będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Przedwczoraj chciałem odpalić KI a tam mi wyskoczył patch 31 GB. Chyba już sobie poczekam do zakupu kompletnej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 To muszę sprawdzić czy dodali coś do Shadow Lords poza tym co było w becie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Definitywna będzie w pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Tak, będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 No tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Czy w tym obecnie co jest w pudelku i chodzi na Allegro po 10zl czyli KI: Combo Breaker Pack jest jedynie zawartosc dwoch zawodnikow czy pierwszy sezon czy jak to w koncu wydali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Zawodnicy z pierwszego sezonu ( 8 ) + kod na TJ Combo z drugiego sezonu. Edytowane 22 Września 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dorwałem wreszcie edycje ostateczną płytowa. Niestety ta instalacja to patologia chyba 46 gb bez tego nie ruszy :facepalmz: Dobrze, że dorzucili płyte to słucham sobie w tym czasie i to jest (pipi)a Coś Niesamowitego. Soundtrack z tej gry to roz(pipi) Poezja dla uszu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Takie coś znalazłem, może fejk, może nie: \ Edyta: Chyba jednak rijel: Edytowane 9 Grudnia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 ze skin pack? nie rozumiem dramy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 ze skin pack? nie rozumiem dramy Jakiej dramy? Facet znalazł w płatnym skin pack'u skin przerobionego wizualnie Fulgora (Kilgore), o czym nikt wcześniej nie słyszał. Albo to jakiś odrzucony projekt, którego grafika się zawieruszyła albo IG szykuje skiny które nie różnią się tylko dobraną kolorystyką, a zmieniają wygląd zawodników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 drama w sensie ze jest jakiś wyciek, news poprosiłem tylko o info o co chodz, dzięi za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Coś jest na rzeczy z tymi skinami. 21 grudnia dostaniemy darmowy skin dla Thunder'a inspirowany kulturą plemienia Nez Perce. IG zapowiedziało, że jeszcze nie skończyli z KI i mają kilka niespodzianek dla fanów, podejrzewam, że Kilgore jest jedną z nich: Tutaj informacja prasowa: http://news.xbox.com/2016/12/09/killer-instinct-definitive-edition-windows-10/#RcVuzCO5I030KXX0.99 Pojawiła się też kolejna ankieta na temat gry: https://www.ultra-combo.com/killer-instinct-december-survey/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Which gender do you identify with? *This question is required. Male Female Another gender (please specify) Please enter an 'other' value for this selection. Prefer not to answer Jakich ja czasów dożyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Idealna opcja dla nintendofagow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Na fejsie wyczytałem, że na oficjalnym forum tematy o Kilgore były kasowane, więc na 100% trafi do gry (zawsze kasują z forum wycieki). Nic tylko czekać. Wróciłem w ten weekend ponownie do KI i natrzepałem znowu masę aczików i już mam ponad 3 tys. PS. Rayos, przyznaj się, że wpisałeś "Nintendofag" jako płeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Do gry dojdzie jeszcze co najmniej 3 nowych zawodników - Kilgore będzie pierwszy i wpadnie w styczniu. https://www.youtube.com/watch?v=q6trS24SHhc Edytowane 20 Grudnia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Drugi film nie działa Czyli co, nie skiny, a całkiem osobne postacie? Do 3 sezonu? Czy może to jakaś nieskromna zapowiedź czwartego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Raczej czwartego już nie będzie ponieważ wyszła kompletna edycja. Patrząc też na jakieś Killgory to zdecydowanie pomysły im się kończą na gre. Ja im mogę jednak coś przypomnieć. Gdzie są fatale? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) EDYTA: Można już wybierać w grze Kilgore'a jako przeciwnika. To dodatkowi zawodnicy poza sezonami. Kilgore dość znacznie różni się od Fulgore'a. Czwartego sezonu nie będzie, ale patrząc na ciągłe wsparcie gry i kolejne ankiety dotyczące zmian czy zawartości, to wszystko zdaje się wskazywać na to, że będą robić nową grę. Kilgore trochę jak Cyrax z Mortal Kombat: Nowy skin Thunder'a: Edytowane 22 Grudnia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Mówiłem niedawno o wykończeniach, no i proszę będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Teaser nowej postaci: Biorąc pod uwagę co jest napisane na mieczu "odrodzenie" i okoliczność, że gościem na kolejnym turnieju KI ma być voice aktorka Hisako, to wydaje się być bardzo prawdopodobnym, że będzie to właśnie Hisako, ale ożywiona. EDYTA: Nie do końca żywa, ale jednak :P PS. Trzecia dodatkowa postać będzie zupełnie nowa. Edytowane 2 Marca 2017 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi