Gość DonSterydo Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Jak teraz nie masz Shadow Jago to masz przecież 8 postaci w pierwszym sezonie Wcześniej był dostępny jedynie jako "skin" dla Jago. Różnił się tylko wyglądem i miał ten sam zestaw ruchów. Teraz Shadow Jago jest całkowicie odrębną postacią z własnym setem. Niektórzy mieli wcześniej skin, np. ja (za kupienie waluty w grze z przeznaczeniem na community fund) i teraz mają go już jako osobną postać. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 aaa, okej nie zauważyłem, że jest 8 slotów tylko w 1 sezonie, może dlatego, że tak rzadko odpalam Dzięki za wyjaśnienie! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Slotów było chyba cały czas 9, tylko jeden był "KI". Jak przyjadę do domu, to zrobię screena i pokażę Ci jak to wygląda ze wszystkimi 18 postaciami. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Wiadomo dlaczego nie mam Żaby i Shadow Jago skoro kupiłem najpelniejsza z pełnych edycji? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Rush bedzie czescia 3 sezonu, wczesniej byl w "preview". Shadow Jago wejdzie do sprzedazy w piatek, formalnie nie jest czescia zadnego sezonu, dostaly go osoby, ktore wczesniej mialy go jako skin Jago. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Ale teraz tej postaci nie ma. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 Ale teraz tej postaci nie ma. Aha. Myślałem, że żaba jest dostępna do odblokowania cały czas dla tych co mają kolekcję od Rare. Widać była to czasowa oferta. Ja się zastanawiam czy kupować sezony już teraz, czy poczekać na trzeci? Może całość na płytce wyjdzie, skoro 3 sezon ma być niby ostatnim (chyba, że coś się zmieniło?). Z drugiej strony u mnie w Media Expercie płyta z 1 sezonem jest po 18 zeta. Płyta z pierwszym sezonem to z pewnością dobra opcja bo wychodzi bardzo tanio, jednak to już tylko licencja i tak wszystko trzeba pobrać z XBL bo od czasu wydania na płycie sporo się zmieniło. Sam się zastanawiam czy nie kupić ponownie pierwszego sezonu, ale w wersji cyfrowej, bo jednak bijatyki są dobre do szybkich rozgrywek i po ponad 100h gry już mnie zaczyna denerwować to przekładanie płyty z KI i innymi grami. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 To pewnie zawodnicy z drugiego sezonu albo retro skiny. Cytuj
Daddy 4 241 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 1. Wejdź na marketplace i wpisz killer instinct classic. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 O, to już się pojawił? bosko, nie będę musiał grać z płytką Będę musiał pobrać od nowa cały sezon 2, patche itd, itp? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 O, to już się pojawił? bosko, nie będę musiał grać z płytką Będę musiał pobrać od nowa cały sezon 2, patche itd, itp? Nie, pobiera tylko jakies dodatkowe uaktualnieni i mozna grac bez plyty. Retro Glacius ma kozackie akcesoria Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 O, to już się pojawił? bosko, nie będę musiał grać z płytką Będę musiał pobrać od nowa cały sezon 2, patche itd, itp? Nie, pobiera tylko jakies dodatkowe uaktualnieni i mozna grac bez plyty. Retro Glacius ma kozackie akcesoria no to super! odkad mam W3, żal mi przekładać płytki na cokolwiek innego, nawet Halo MCC cierpi na tym Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 No granie w KI bez plytki = Lepszego prezentu na nowy rok nie mogli mi zrobic. 1 Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 nie wiem o jakiej wersji z golda mowicie, u mnie dalej w subskrycjach jest van helsing i thief a sciagajac ponad 22gb KI przez wyszukiwarke po odpaleniu moge zagrac tylko 2 postaciami, reszte trzeba kupic Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 W dashu jest kafelek nawet (w pl) i tam do pobrania wersja Ultimate. Przekreślona cena chyba 169 zł. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 Warto przypomniec ze do 4 stycznia jest 2x XP. XP pozwala na uzywanie dodatkowych kolorow i akcesoriow. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 Warto przypomniec ze do 4 stycznia jest 2x XP. XP pozwala na uzywanie dodatkowych kolorow i akcesoriow. a ja dopiero będę mógł zagrać gdzieś pod koniec przyszłego tygodnia Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 został mi ostatni ,,punkt,, tutorialu i przyznam, zeby powtórzyc niektore comba musiałem trochę posiedziec a i nawet pare ku,rew poleciało. ja jestem jakis lewy(ostatni raz gralem w bijatyke chyba na ps2) czy ten system jest jednak wymagajacy? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 został mi ostatni ,,punkt,, tutorialu i przyznam, zeby powtórzyc niektore comba musiałem trochę posiedziec a i nawet pare ku,rew poleciało. ja jestem jakis lewy(ostatni raz gralem w bijatyke chyba na ps2) czy ten system jest jednak wymagajacy? Easy to learn - hard to master. Możesz nakur.wiać przyciski jak rasowy Casual i zawsze Ci coś fajnego/efektownego wyjdzie, ale jeśli chcesz cisnąć solidne combosy to bez treningu ani rusz a jak jeszcze chcesz sukcesywnie robisz combo-breakery i inne takie, to już w ogóle trzeba spędzić trochę czasu Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 Pierwszy raz widzę mordoklepkę, w której mamy 6 a nie 4 przyciski. low, medium, high punch i analogicznie z kopniakami wtf Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 Pierwszy raz widzę mordoklepkę, w której mamy 6 a nie 4 przyciski. low, medium, high punch i analogicznie z kopniakami wtf A w Street Fightera to Ty grałeś? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 mi też to nie pasi, na AS to jest do przełknięcia ale na padzie tylko się wkurzam jedyny sensowny system (dla mnie) jest w serii doa Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 jakiegoś tam street fightera grałem, ale to dawno było i nie pamiętam już. CHyba to była jeszcze wersja na pegasusa i GBA. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 Każdy SF od czasów SFII ma 6 przycisków, GG ma 5, VF 3, Co te casuale mają w glowkach to ja nawet nie xD Cytuj
Gość Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 Zawsze możeta wrócić do International Karate. 1 przycisk ftw gurwo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi