Skocz do zawartości

Killer Instinct

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo fajne porównanie grafiki między sezonem 1-2 a 3

Widać wkład pracy włożony w ten trzeci sezon :obama:

W sumie nie wiem, czy już na 3 sezonie jest 1080p czy zostało 900p? Nie robi mi to żadnej różnicy, ale jestem ciekaw :P 

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Muszą tylko poprawić w paru miejscach oświetlenie - na arenie Saberwulf'a, Tusk podczas animacji po wygranej walce jest czarny jak smoła :P

Moja fota:

e6w3cy.png

:dynia:

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Od dzisiaj Shadow Jago wchodzi na stałe do sprzedaży.

Gość DonSterydo
Opublikowano

On się różni czymś od zwykłego?

Tak, to jest generalnie zupełnie inna postać z własnym zestawem ruchów. Rzuć okiem na youtube.

Opublikowano (edytowane)

10 dolcow? o.O to za podobną cenę już kiedyś był, razem z pakietem iluś tam tysięcy monet. Zwykle postacie kosztują 16 ( czy tam 18) zł z tego co pamiętam. 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Wczoraj odpaliłem zobaczyć jak wygląda gierka po updade do s3.

Czy tylko mnie się wydaje czy dziwnie ciemna jest ta gra?

btw z tymi boosterami combosów to się wyśniecie teraz gra :banderas:

Może jakieś lobby na week założymy?

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

10 dolcow? o.O to za podobną cenę już kiedyś był, razem z pakietem iluś tam tysięcy monet. Zwykle postacie kosztują 16 ( czy tam 18) zł z tego co pamiętam. 

To trzeba było brać :) To jest postać specjalna, zawsze był 2x droższy. Sprawdziłem i jest po $10. Zresztą jakby dali w cenie $5 to byłby pewnie niezły shitstorm na ich forach od ludzi, którzy kupowali po $10 albo w pierwszym community bundle.

EDYTA:

Jaki comeback zaliczyłem XD http://xboxdvr.com/gamer/DonSterydo/video/16362211

Opublikowano (edytowane)

Śmiałem się, ze sezon pierwszy 720p, drugi 900p no to chyba trzeci będzie 1080p...I z testów jakie znalazłem w internecie faktycznie wersja xone ma 1080p :D Jeszcze kilka sezonów i będzie 4k :D

A nie chwila, jest 900p skalowane w górę, jednak nie ma tak dobrze :D

Edytowane przez Kriss_Hietala
Opublikowano

Chciałem pyknąć kilka meczyków i...łan każe mi ciągnąć aktualizację bodajże 21gb. Co to jest, bo wypadłem z tematu?

Sezon 3?nowy UI?nowe oświetlenie, itd...

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tak na marginesie, to pierwszy sezon w Goldzie + Combo SE3 chyba wyszło popularności gry na dobre. Wcześniej wpisy developera na feed w XBL miały po kilkaset lajków, a teraz jak sprawdzam ostatnie wpisy, to po 3-6 tys. :P Czuję że przyszłość gry zapowiada się co najmniej dobrze :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dobrze mówiłem - w marcu w KI grało ponad 6 mln ludków :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

To pewnie byle darmowa gra do pobrania ma podobne statsy.

Wcale nie. Np. Happy Wars na X360 miało z tego co pamiętam ponad 2 mln pobrań a konsol było 4x więcej niż Xone. Ilość pobrań też świadczy o popularności i zainteresowaniu.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Trailer Miry. Mira = wampir + T1000 :) Ma bardzo oryginalny styl walki - zadając obrażenia przeciwnikowi regeneruje swój pasek życia, ale gdy nie zada obrażeń, przeciwnikowi, to sama traci życie. Wysokie ryzyko kompensowane jest wysokimi zadawanymi obrażeniami.

• 4 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

W czwartek stream z Gargosem:

PS. Może później jakaś dobra dusza scalić 3 ostatnie posty ;)