Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront

Featured Replies

Opublikowano

Może uda im się ogarnąć silnik gry i nie będzie takich jaj jak w Bf4. Poza tym to idą w stronę Destiny z tym multi i coopem, chociaż tam jeszcze jakiś singiel był.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 124,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• RIP Luke Skywalker - pamietamy     

• Cały czas było grywalne. Problemy były tylko przez pierwszy tydzień po premierze PS4, kiedy co kilka meczy wywalało do dasha (a i tak gierka dawała już wtedy dużo frajdy). Występowały też drobne probl

• Uwielbiam jak ktoś przychodzi do tematu i zaczyna tyradę o tym jak ktoś powinien wydawać swoje pieniądze

Opublikowano

Bety nie zapowiedzieli,wiec jezeli ktos to kupi na premiere zamiast poczekac na opinie i gra nie bedzie dzialac(raczej pewne) to sam sobie jest winny.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

zlepek, ale na końcu nowa scena

Opublikowano

Ten gameplay wygląda jak jakiś biedny celowniczek wymieszany z qte :/

A czego się spodziewałeś profesjonalnego HUDa i symulatora, osoby które grały parę miesięcy temu twierdziły że latanie to najsłabszy element gry, choć mają nadzieję na poprawę w finalnym produkcie. 

Opublikowano

W BFie latanie tez bylo slabe za wyjatkiem helikopterow, ktorymi swietnie sie latalo. Watpie zeby to poprawili. A tutaj niczego na podobe helikopterow nie ma wiec...

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Battlefront w koncu w tym roku wychodzi ?

bo kumpel z GS bardzo zachwalal!

Opublikowano

W listopadzie. 

Opublikowano

No Battlefield 4 w szatach SW. :(

A czy w Star Warsach nie bedzie mobkow jak w poprzednich odslonach, by bitwy wydawaly sie wieksze ?

Opublikowano

Nie wiem, może będą boty jak w Titanfallu. 

Ale to chyba tylko w tym coopie gdzie odpierasz fale wrogów. 

Opublikowano

Będą boty w tym trybie o lataniu ale z piechotą to nie wiem.  :dunno:

Opublikowano

Strasznie chuyowe jest to wspomaganie celowania

Opublikowano

Opublikowano

na E3 ponoć gra chodziła w 900p na PS4 i 720p na Xbox, ale ciągle pracują nad tym

ktoś widział jakieś testy/ pewniejsze info?

Opublikowano

ktoś widział jakieś testy/ pewniejsze info?

Tak, BF4 i Hardline.

Opublikowano

Art jeszcze nawet nie najgorszy ale ten pad to faktycznie lipnie dobrany pod kątem barw.

Opublikowano

A mi się podoba - zdecydowanie fajniejsza niż ta z MGSV - brałbym, gdybym nie miał swojej :)

Opublikowano

2923010-dualshock1.jpg

2923009-dualshock.jpg

2923008-ps45.jpg

Wersja z Disney Infinity 3.0 (zamiast z BF)

2923005-disneyinfinity.jpg

The Boba Fett figure will be exclusive to PlayStation console through the holiday.

This bundle will be exclusive to Walmart.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Jakie słabe by nie było, w premierę gram (chyba, że pudło przyjdzie później). Tylko uniwersum Gwiezdnych Wojen i kooperacja ze znajomymi ciągnie mnie do gry. Sam gameplay, póki co, mnie nie rusza. No i za bardzo Dice nie ufam, ale tym razem skopać nie mogą! Przynajmniej tego sobie życzę wbrew logice (sztywny termin może spowodować wydanie niedopracowanej gry, co jest bardzo modne w ostatnich latach). No i ta świadomość miliarda DLC już planowanych i pewnie tworzonych...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No i ta świadomość miliarda DLC już planowanych i pewnie tworzonych...

Raczej naprędce wycinanych z pełnej wersji  :whistling: