Opublikowano 14 lipca 20159 l Może uda im się ogarnąć silnik gry i nie będzie takich jaj jak w Bf4. Poza tym to idą w stronę Destiny z tym multi i coopem, chociaż tam jeszcze jakiś singiel był.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Bety nie zapowiedzieli,wiec jezeli ktos to kupi na premiere zamiast poczekac na opinie i gra nie bedzie dzialac(raczej pewne) to sam sobie jest winny. Edytowane 5 sierpnia 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Ten gameplay wygląda jak jakiś biedny celowniczek wymieszany z qte A czego się spodziewałeś profesjonalnego HUDa i symulatora, osoby które grały parę miesięcy temu twierdziły że latanie to najsłabszy element gry, choć mają nadzieję na poprawę w finalnym produkcie.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l W BFie latanie tez bylo slabe za wyjatkiem helikopterow, ktorymi swietnie sie latalo. Watpie zeby to poprawili. A tutaj niczego na podobe helikopterow nie ma wiec... Edytowane 7 sierpnia 20159 l przez Plugawy
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Battlefront w koncu w tym roku wychodzi ? bo kumpel z GS bardzo zachwalal!
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l No Battlefield 4 w szatach SW. A czy w Star Warsach nie bedzie mobkow jak w poprzednich odslonach, by bitwy wydawaly sie wieksze ?
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Nie wiem, może będą boty jak w Titanfallu. Ale to chyba tylko w tym coopie gdzie odpierasz fale wrogów.
Opublikowano 9 sierpnia 20159 l https://youtu.be/XQH3Bng8hvM Edytowane 9 sierpnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l na E3 ponoć gra chodziła w 900p na PS4 i 720p na Xbox, ale ciągle pracują nad tym ktoś widział jakieś testy/ pewniejsze info?
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Art jeszcze nawet nie najgorszy ale ten pad to faktycznie lipnie dobrany pod kątem barw.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l A mi się podoba - zdecydowanie fajniejsza niż ta z MGSV - brałbym, gdybym nie miał swojej
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Wersja z Disney Infinity 3.0 (zamiast z BF) The Boba Fett figure will be exclusive to PlayStation console through the holiday. This bundle will be exclusive to Walmart. Edytowane 16 sierpnia 20159 l przez Shankor
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Jakie słabe by nie było, w premierę gram (chyba, że pudło przyjdzie później). Tylko uniwersum Gwiezdnych Wojen i kooperacja ze znajomymi ciągnie mnie do gry. Sam gameplay, póki co, mnie nie rusza. No i za bardzo Dice nie ufam, ale tym razem skopać nie mogą! Przynajmniej tego sobie życzę wbrew logice (sztywny termin może spowodować wydanie niedopracowanej gry, co jest bardzo modne w ostatnich latach). No i ta świadomość miliarda DLC już planowanych i pewnie tworzonych... Edytowane 18 sierpnia 20159 l przez Gość
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l No i ta świadomość miliarda DLC już planowanych i pewnie tworzonych... Raczej naprędce wycinanych z pełnej wersji