blantman 5 780 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Blantman,sam smok nie wystarczy jeszcze potrzeba 16GB ramu Recommended PC System Requirements OS: 64-bit Windows 10 or later Processor (Intel): Intel i5 6600 or equivalent Memory: 16GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 970 4GB Graphics card (AMD): AMD Radeon R9 290 4GB DirectX: 11.1 Compatible video card or equivalent Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection hehehe 16 gb ciekawe na co pewnie jak np max payne 3 pisze 16 a używa 3 W te wymagania rekomendowane wierzyć nie zawsze można. No nic zobaczę mam 8 gb ramu ale za to mój smok idealnie pasuje Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Jutro ta beta bedzie do sciagniecia na konsolach,co nie ? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Analiza framerate na PS4: 2 Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Spadki sa mniejsze niz w bf4, podoba mi sie to jak Battlefront sie prezentuje, jutro testy Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Oprawa wygląda jak z pierwszych gameplay's, jest świetnie, nawet wiele sie chyba nie różni od tego pierwszego epickiego zwiastuna w lesie, gdzie nikt nie wierzył że to może być z PS4. No i wyciągnęli prawie stałe 60 klatek, jak pisałem o tym kiedyś to mnie wyśmiali: na wasze oko czy to chodzi w 60fps? zaskakująco płynne obroty kamery, na małym lapku oglądam [szyderczy śmiech] Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Giera chodzi i wygląda bardzo dobrze, teraz czas na gameplay Jutro wreszcie sam to sprawdzę w akcji i zobaczymy, czy Dice jest w gazie czy nie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Oprawa wygląda jak z pierwszych gameplay's, jest świetnie, nawet wiele sie chyba nie różni od tego pierwszego epickiego zwiastuna w lesie, gdzie nikt nie wierzył że to może być z PS4. No i wyciągnęli prawie stałe 60 klatek, jak pisałem o tym kiedyś to mnie wyśmiali: na wasze oko czy to chodzi w 60fps? zaskakująco płynne obroty kamery, na małym lapku oglądam [szyderczy śmiech] ty nadal nic nie kumasz co franek xddddddddddddddddddddddddd Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 GRa się ładnie w 40 minut ściągnęła na originie. będę grał jutro na pc jakby ktoś chciał dołączyć to nick blantman . Przetestuje wersje pc bo coś czuje że testerów wersji na ps4 i xbox one jest dość na forum Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 ooo nice, ze nie bylo downragu, wrecz bylem pewny, ze dice przygra w kulki i oprawa z prezentacji bedzie sporo odbiegac, a tu jest ladnie i wg analizy bardzo stabilnie jesli chodzi o fps, jutro sie sciagnie i obada czy od czasow bad company2 stworzyli cos ponadprzecietnego Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Nie no, osiągnięcie niebywałe. 900p i dropy animacji (do ~50 ale zawsze) na mapie GDZIE JEST TYLKO ŚNIEG I MAŁY HANGAR! Mam nadzieję, że na moim piecu nie będzie takich żartów. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Byle tylko kod sieciowy był ok i będzie git, to straszna bolączka ostatnio Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 (edytowane) Pogladalem kilka streamow i wylapalem juz kilka bek: 1. "sklad" ma 2 osoby nazywaja to partner( przyjaciol moze byc 8 na serwerze.) 2. Balans w trybie Walker Assault jest 0, w 99% rebelianci wygrywaja 3. Partner moze sie zrespic sie z ekwipunkiem partnera nawet jezeli niema odblokowanych broni Edytowane 7 października 2015 przez Zaqair Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Brzmi gejowo z tymi partnerami. Skoro gra nie ma kampani single player to powinni zrobic jak najlepszy multi, lacznie z serwerami, klanami, mozliwoscia wejscia w wiecej osob itd. Oni dodadza te opcje, ale nie od razu tylko w ktoryms z dodatkow i raczej na bank trzeba bedzie kupic te dodatki zeby tych opcji uzywac, albo miec wykupione premium. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Z graniem w teamie będzie tak jak na początek premiery BF4 wszyscy będą narzekać a Dice będzie się trzymało swojego że ich system jest lepszy. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Zielu, Zaqu trzymajcie mi miejsce wieczorem Cytuj
Extrimer 7 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 "The #StarWarsBattlefront Beta will open up on Oct 8th 10 AM PST."Co daje nam godzine okolo 19tej... to brzmi bardziej jak 9 pazdziernika a nie 8 (tymbardziej download tego) Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 ehhh a specjalnie zostawilem konsole w standby jak rano wychodzilem z nadzieja, ze we wczesniejszych godzinach beta wskoczy na serwery Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Przeciez 8gb to kwestia ok. 10-15 minut. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Przeciez 8gb to kwestia ok. 10-15 minut. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) "The #StarWarsBattlefront Beta will open up on Oct 8th 10 AM PST." Co daje nam godzine okolo 19tej... to brzmi bardziej jak 9 pazdziernika a nie 8 (tymbardziej download tego) o 19 startuje,wiec pewnie bedzie monza pobrac kolo 12/14. Moze akurat serwery psn nie zdechna Edytowane 8 października 2015 przez Zaqair Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Ehh.... czyli zagram dopiero jutro, bo LTE u mnie wieczorem jest masakrycznie wolne. Biada mi biada Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Male ogloszenie dla zielonych braci z NOWYM INTERFEJSEM,zeby pozniej nie bylo 1000 pytan: This may be a beta or server-side issue. Please feel free to test for yourself and comment below with results. Star Wars Battlefront uses an in-game party system that allows players to group up before queueing for a match. Some friends and I have been testing all afternoon and it appears that players who are using the NXOE cannot receive in-game party invites. As a result, the only way to have a friend with the NXOE experience join your game is to invite them once you have joined a server and are playing. 1 Cytuj
Jaca044 4 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) Ehh.... czyli zagram dopiero jutro, bo LTE u mnie wieczorem jest masakrycznie wolne. Biada mi biada Sprobuj zmiany Dns Edytowane 8 października 2015 przez Jaca044 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Ehh.... czyli zagram dopiero jutro, bo LTE u mnie wieczorem jest masakrycznie wolne. Biada mi biada Sprobuj zmiany Dns Zmiana Dns nic mu nie pomoze to winna jego netu ktory wieczorem jest zapchany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi