Mroku 1 005 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Pierdzielisz glupoty 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Świetna ta gierka. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Balansu na hoth nie ma, ale pewnie wynika to z faktu, że ludzie ganiają z jakimiś pistoletami na wodę. Dojdą rakietnice i inne op strzelby to i AT AT się szybciej posypią 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Fajna gierka podoba mi się, jak wydadzą za rok goty i będzie za 100zł to kupuje Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) Balansu na hoth nie ma, ale pewnie wynika to z faktu, że ludzie ganiają z jakimiś pistoletami na wodę. Dojdą rakietnice i inne op strzelby to i AT AT się szybciej posypią Najwiecej zniszczen robia samoloty. Niestety nooby je biora i sie rozbijaja. W pelnej wersji pewnie bedzie tak samo,ze nooby beda braly samoloty bo chca polatac Edytowane 8 października 2015 przez Zaqair Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Rewelacyjna gierka, wreszcie coś sensownego do multi, ciężko się oderwać od bety 1 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 graficznie i dzwiekowo bardzo bardzo fajnie, spadkow fps tez nie odczuwam, niestety rozgrywka na chwile obecna kompletnie chaotyczna i przede wszystkim niezbalansowana Cytuj
Woodknight 83 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Genialne pytanie, jak połączyliście się z tym ea account? Konta mam sparowane no ale nadal występuje błąd z logowaniem. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Beta świetna, tak samo jak stwierdził Butcher, dziecięce marzenia spełnione, czekam na full'a Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Bitwy na Hoth jeszcze nie odpalilem tak mnie ten multuplater ze zdobywaniem "bomb" pochlonal. Narazie 4 lvl ale fakt giera wciaga i ciezko sie oderwac. Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Balansu w planszy sniegowej, Ziro. Maszyny z miejsca kopią zadki rebeliantom. Zwykły blaster, zasięg ma niczym snajpera :-D. Plansze małe, nudne, mało zróżnicowanie. Poczekamy na full wersje. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 dawno nie grałem w taki każualowy szrot. Czuję że 6h z ea access wystarczy mi, by się znudzić tą gierką. 1 Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Na XOne w 720p :-D, czekam na 480 p:-D. Grałem w wersje na ps4 w 900p i wygląda na taki Battlefield 4 ze skórką Star Wars :-) Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Świetnie wygląda to na PS4 pod wzgledem graficznym, obraz ostry, żadnych ząbków, lepiej prezentuje sie mapa ze skałami, gdzie oświetlenie robi robote. Jeśli są spadki fps to nie odczuwalne, oprawa audio malina, dodatkowo kod sieciowy łaczy szybko i może raz na starcie tylko rozłączyło. Od kwestii technicznej wersja PS4 jest cacy! Sam gameplay jednak mocno chaotyczny, gra nie jest specjalnie skillowa, recoil broni, strzelanie seriami i inne aspekty można pominąć. Taka lekka przyjemna strzelanka Odgłosy pif paf jednak nie przeszkadzają. Reasumując rewolucji nie ma, ale gra sie przyjemnie Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Taki ubogi titanfall :-D Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 No porownanie do TF jest idealne. Gra jest bardzo podobna w gameplayu i to jest swietne. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Narazie 4 lvl . No to prawie wbiles max,bo w becie jest blokada na 5 lev Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Aha no to bieda myslalem ze dobije gdzies do 20 jak w becie nfsa mozna bylo Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Minus taki ze trzeba samemu szkukac tych (pipi)ych pojazdow i innych rzeczy. Powinni dac mozliwosc jak w Battlefieldzie poprzez menu. Dzwieki z gry na moich bardzo dobrych sluchawkach 5.1 Dobiera bardzo szybko graczy,ulepszyli silnik frostbite, gra dziala plynnie i graficznie wyglada swietnie. Niektorzy kosza wyniki 60+, pewnie tak nabili tymi latajacymi pojazdami. Moj max wynik do tej pory po rozegraniu 4 meczy to 42-9 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 To nie miało być z trzeciej osoby? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) To nie miało być z trzeciej osoby? mozna zmieniac miedzy pierszwa i trzecia. na ps4 jest to strzalka w dol na xbone pewnie tez. Lub w ustawieniach gameplayu mozesz ustawic na stale widok z 3 osoby. Edytowane 8 października 2015 przez Zaqair 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Ok. Zagrałem 3 mecze to się nie zorientowałem się jeszcze. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Jeśli miałbym do czegoś porównać tą grę to najbliżej jest wg mnie do Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Kolorowo, arcade'owo, chaotycznie. Grafika i dźwięki na duży plus, ale sam gameplay raczej ubogi i płytki. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Graliśmy dziś 3h w party w 5 osób i w sumie dostałem to czego sie spodziewałem, piękna oprawa audio-wizualna, świetny klimat Star Warsa, taki lekki przyjemny multi bez spiny. Można w tym wszystkim gdzieś znalezc namiastke skilla, po ograniu szło znacznie lepiej niż na początku. Na mapie zimowej totalny chaosu, na skałach fajnie sie gra. Nie będzie to na pewno wybitny shooter ale jeśli będzie ekipa do gry inni kupią to też wezme. Pytanie wiadomo ile będzie map w full? i co jest w wersji deluxe? Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Czy tylko mi się wydaje ze jest lekko nudnawo ... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi