Fanek 669 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Zaqu mica podkreć, Ciebie na imprezie przy paru osobach prawie nigdy nie słychać Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) T47 czyli jedna z maszyn rebeliantów? bo widziałem już raz jak ktoś tak związał AT-AT ale nie wiem nawet jak to zrobić. Gdy AT-AT ma ilość życia podlatujesz do niego pojawi ci się być wcisnął L1-R1 i zaczyna się taka mini event ? gdzie po prawej stronie masz pasek i musisz utrzymać punkt w odpowiednim położeniu. Cholernie jest to trudne bo szybko się to dzieje, od razu rozwaliłem pojazd więc trzeba ćwiczyć Angry i jego przemyślenia po becie, przewinąć do 10.25 Edytowane 10 października 2015 przez marekjw2523 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) Jedyny fajny patent w całej zaprezentowanej mapie/grze a po 8 godzinach stwierdzam że największym problemem jej jest grywalność.Wychodzi na to że szykuje się bezpłciowy średniak z brakiem feelingu nie wymagającego jakiegokolwiek skilla wystarczy że trzyma się fire i ma szczęście na power upa.Szkoda... jako że jestem fanem SW i multiplayerowych strzelanek prócz Coda w tym roku niestety wypadnie po raz pierwszy w swojej historii na CoD: BCIII, gdzie po becie bardzo przypadła mi do gustu tak tutaj zniechęciła mnie i to bardzo Edytowane 10 października 2015 przez Bushisan Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Ale g.owno ta gra. Balansu zero, feelingu zero. Tylko dzwieki spoko ;/ deleted Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Wlasnie wbilen staty w Walker Assault 30-5. Najs. Szkoda tylko, ze z 20 z wiezyczek, gdzie nabicie tylu zabojstw to jakies 3-4 minuty walenia z nich i troche szczescia dopoki nie rozwala nas. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Dlatego pierwsze co się robi to się niszczy wieżyczki Mi się gra podoba, czuć klimat SW. Na pewno gra lepsza od rakowego Hardline. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fanek 669 Opublikowano 10 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 października 2015 RIP Luke Skywalker - pamietamy 18 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Ahahaha Az chyba sobie odswieze cala sage SW... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 W końcu udało mi się uwiązać AT linami poleciał na pysk aż miło Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Nie mam pojecia jak to zrobic to jest to L1+R1 jak sie leci czyms tak i wyskoczy na ekranie? Cytuj
mmatys85 7 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 W ogóle nie interesowałem się tą grą , ale po becie jestem pozytywnie zaskoczony. Graficznie i muzycznie wymiata, srutu-tutu z laserków oczywiście daje zerowy feeling ze strzelania , ale takie były przecież Gwiezdne Wojny , dziwne by było jakby broń laserowa miała odrzut , trzeba ją było przeładowywać czy miały mieć różne amunicje. Kluczem do gry będzie odpowiednie dobranie sprzętu, mapa Drop Zone z Jet Packami nabiera rumieńców i daje namiastkę strategi. Najważniejsza to będzie liczba mapek i trybów . A na Hoth ciągle rebelianci przegrywają bo ludzie nie grają na zwycięstwo tylko byle sobie postrzelać, jak widzę , że ludzie na aktywują stacji i podczas "okienka" nie strzelają do AT AT to mnie krew zalewa. Ale miła odmiana od stresującego multi w The Last of Us Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 T47? W coz to? Pogromca samego Lorda Vadera 3 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Po wczorajszych problemach z psn juz wiem,ze na 100% tej gry nie kupie. Nie wiem dlaczego zdecydowali sie na tak kretynski system,ze musze byc ze znajomymi w party bo inaczej nie pogramy razem. Voip w grze tez niema wiec nawet jezeli uda sie dolaczyc na ten sam serwer co znajomy to nawet nie pogadamy. Obecnie ta gra ma wiecej minusow niz plusow. A w sumie jak dla mnie jedyne plusy tej gry to dzwiek i grafika i nic wiecej. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 A mi się wszystko podoba i zakup jest już pewny. Absolutnie żadnych problemów z serwerami, fantastyczny klimat SW. Walker Assault bardzo mi się podoba, balans jest w porządku, bo dłuższym graniu uważam nawet, że to Rebelianci mają przewagę, X-wing & A-wing robią robotę. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Wczoraj grałem z rebeliantami na Hoth i chyba na ten jeden moment ludzie skumali o co tam chodzi, bo walka trwała wyłacznie o stacje nadawcze. Pierwszy AT AT padł po kilku minutach, imperium skumało, że misja jest zagrożona i wywiązała się istna wojna okopowa o ostatnie stacje. Udało się przywołać A-Wingi, tarcze walkerów spadły i cała armia skupiła ogień na ostatnim ATAT. Piękny spektakl, takiej nawałnicy na jeden pojazd nie widziałem już dawno Fajna rzecz, a ludzie w końcu nauczą się o co chodzi na mapach i gra nabierze rumieńców. Obawiam się tylko o to, że te objectivy szybko się znudzą, bo ile można walczyć o to samo. Cytuj
Daddy 4 241 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Pograłem chwile i sama oprawa AV jest super, wyszukiwanie graczy działa rewelacyjnie za to gameplay leży i kwiczy. Totalnie bezpłciowa i januszowa gra. Tak samo uboga w zawartość, 8 map i brak singla xD. EA i tak zarobi miliony. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Tak samo uboga w zawartość, 8 map i brak singla xD. Dice powiedzialo,ze bedzie 12 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Pogralem dosc sporo i zapodaje co nastepuje. Gra powinna zainteresowac dwojakiego rodzaju graczy: 1. Miłośników SW 2. Lubicieli Battlefielda Wszyscy inni powinni sie zastanowic czy warto. Dla mnie ten Battlefront to wręcz mod do Battlefielda 4 tyle tylko ze w klimatach SW w zauwazalnie lepszej niz w B4 grafice. Jesli o grafie jeszcze mowa to przyznac trzeba, ze jest ona bardzo dobra, ale do pierwszej zajawki z E3 nie ma to za bardzo startu, poniewaz tam to pokazywali chyba na blachach rodem z NASA. Dzwiekowo super, muzycznie extra, efekty czasteczkowe swietne, gunplay identyczny jak w BF pomijajac oczywisty fakt, ze strzelamy broniami energetycznymi a nie "kulowymi". Ja fulla teraz nie kupie z dwoch powodow: 1. Halo 5 jest absolutnie gra pod KAŻDYM względem zdecydowanie lepszą. Po dłuższym zastanowieniu...jedynie w temacie muzyki jest remis ze wskazaniem na H5... 2. Na domiar wszystkiego za moment ukaże się nowy CoD, który zważywszy na ograną wzdłuż i wszerz betę, również lepiej się zapowiada. Zeby więc wcisnąc tu Battlefronta musialbym nauczyc sie kontrolowac czas jak kolesie z Quantum Break Reasumujac: jak już bede rzygal H5 i CoD-em to za 7-8 miechow wykupie miesiac Accessa i wowczas sobie w tego Battlefronta na spokojnie pogram Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) Mi sie gra bardzo przyjemnie, a na dodatek to audio w 5.1 klimacik jest, gameplay w porządku, matchamking zayebisty... Biorę na premierę. Edytowane 10 października 2015 przez MYSZa7 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 (edytowane) Wolę 12 map w tym Battlefroncie niż robotę odwaloną przy BF2 z mapami copy/paste, zawsze ludzie przywołują zresztą ilość map, ale niespecjalnie chyba pamiętają o ich jakości. Zresztą zarówno BF jak i BF2 zdecydowanie nie trafiły w swój czas. Na PC było mnóstwo lepszych gier (Enemy Territory <3), a na konsolach online dopiero startował.Map będzie 14, 12 podstawowo + 2 na Jakku. Jedyne czego brakuje to walki w kosmosie, chociaż same dogfighty nad mapami są bardzo ok.@UpDla mnie więcej grę różni niż łączy z Battlefieldem. Edytowane 10 października 2015 przez Hendrix Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Wrazenie podobienstwa z BF-em najbardziej wyraza sie w identycznej animacji poruszania sie wojaków. Celowanie i hitboxy rowniez toczka w toczke identyczne jak w BF... Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 No, ale to są naleciałości silnika, sama rozgrywka zupełnie inne podejście do gry premiuje (i sposób kontroli mapy) Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 To że animacja czy celowanie jest jak z BFa akurat jest na plus jak dla mnie. Choć wiadomo, że bardziej opłaca się nawalać z biodra. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi