szejdj 2 804 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 no ale gierka dobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 To gra nastawiona na multi wiec kogo obchodzi kampania Koniec bety już nie łączy z serwerami EA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Zaq to już ku.rwa nie moge swojego zdania wyrazić na forum dyskusyjnym? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Piu piu piu Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Bitwa na Hoth wciąga i w odróżnieniu od pierwszego goownianego trybu drop zone(?) nie odrzuca od gry. Po zagraniu w zeń wystawiłbym 2/10. Poza tym można szczekać ale skoro w samą betę zagrało 9 mln to ze 3-4 mln kopii opchną bez mrugnięcia okiem. Hamburgery mają mokro już na sam widok loga Star Wars. Gra kiepska nie jest, kiepska jest cena, brak singla oraz poziom pozostałych trybów i map. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Dobrze wiedziec ze seasn pass nie jest obowiazkowy, w sumie cala gra nie jest obowiazkowa wiec yebac panow z EA za wyssysanie 100 funa za gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Ja juz nie mam kłopotów z ea i ich grami. Mam ea access i po pół roku czy nawet roku sobie pogram. Ja już gier ea nie kupię nigdy z małym wyjątkiem gier bioware. Ja juz nie mam kłopotów z ea i ich grami. Mam ea access i po pół roku czy nawet roku sobie pogram. Ja już gier ea nie kupię nigdy z małym wyjątkiem gier bioware. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 ok ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Pewnie wsadzam kij w mrowisko, ale jest duża szansa że zamiast Halo 5 przygarnę Battlefront. A jeśli kupię obie (taki mam plan) to Halo szybciej pójdzie do żyda. W zasadzie gram tylko w multi, bo czasu mało, bo dom, praca, rodzina, dorastająca córa, dwa koty. Żaden ze mnie pro hardcore gamer. Jak znajdę trochę czasu to sobie lubię postrzelać, taż żeby się odstresować. 99% moich gier to Team Deathmatch. W Battlefront na start będzie 12 map do tego trybu + 2 z dodatku premierowego. W Halo 5 ma ich być 7 (z tego co do tej pory wiadomo). Będą nowe, ale jeśli mają być rozdzielone na wszystkie tryby, to łącznie w Team Slayer pewnie ich będzie 12. Moją przygodę z Halo właściwie dopiero zaczynam, więc przez kolesi grających w multi Halo od ponad dekady jestem łojony. To właśnie zauważyłem grając w multi Halo 4 z kolekcji Majster Szefa. Z Call of Duty jest podobna sytuacja - za czasów X360 i PS3 znaczna część społeczności grała na Xboxach. Więc i graczy z dużym skillem jest więcej niż na Playstation. To też zauważyłem grając w betę CoD Black Ops 3. Kończąc wywód - jest duża szansa że Battlefront będzie grą do osobników takich jak ja. Chcących sobie postrzelać dla rozrywki, bez napinki i bez wku.rwu na respawn co chwilę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 ok ok Ehh te pisanie na komórce @up No właśnie w tym battlefroncie co chwila zgon bo respawny z dupy. Nigdy tak często nie nie umierałem. Nie była to wina skilla tylko respawnow 2-3 graczy za plecami. Dodatkowo te żetony aby pojazdem polatać to śmiech na sali. Zamiast najlepszy do x winga to największy noob tam popełnia sepuku. Tak samo mogę ponarzekać na to że każdy jest tutaj żywy przez 15 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) Bitwa na Hoth wciąga i w odróżnieniu od pierwszego goownianego trybu drop zone(?) nie odrzuca od gry. Po zagraniu w zeń wystawiłbym 2/10. Poza tym można szczekać ale skoro w samą betę zagrało 9 mln to ze 3-4 mln kopii opchną bez mrugnięcia okiem. Hamburgery mają mokro już na sam widok loga Star Wars. Gra kiepska nie jest, kiepska jest cena, brak singla oraz poziom pozostałych trybów i map. Ale grałeś w te inne tryby i mapy? Edytowane 14 października 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 ok ok Ehh te pisanie na komórce @up No właśnie w tym battlefroncie co chwila zgon bo respawny z dupy. Nigdy tak często nie nie umierałem. Nie była to wina skilla tylko respawnow 2-3 graczy za plecami. Dodatkowo te żetony aby pojazdem polatać to śmiech na sali. Zamiast najlepszy do x winga to największy noob tam popełnia sepuku. Tak samo mogę ponarzekać na to że każdy jest tutaj żywy przez 15 sekund. Grając w Team Deathmatch mam w kuśce czy jeden Janusz z drugim Bogusiem nie potrafią latać X-Wingiem czy Tie-Fighterem. Respy są do poprawienia. Czy DICE to zrobi to inna sprawa, ale naprawić się da. Generalnie fajne jest to, że do latania jest oddzielny tryb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Ale zdajecie sobie sprawę z tego, że żeby sie nauczyć latać to z poczatku trzeba się rozyebac kilka razy? Co wy tacy wymiatacze jesteście, ze kosicie wszystkich za pierwszym razem juz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Co wy tacy wymiatacze jesteście, ze kosicie wszystkich za pierwszym razem juz? Co wy tacy wymiatacze jesteście, ze kosicie wszystkich za pierwszym razem juz? Tak Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 dobra dobra, ja tam pamiętam że jak Dice zmieniło diametralnie fizykę latania to wszyscy przesiadający się z Bad Company 2 na Battlefield 3 pierwsze co robili to efektownie rozbijali sie heli po 5 s "lotu". Nauka podstaw trwała kilka prób a wymasterowanie nieco dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 DICE has acknowledged that Star Wars Battlefront's Walker Assault mode is not very well balanced, favoring the Imperials side over the Rebels, and has pledged to address this for the final game. http://www.gamespot.com/articles/dice-admits-star-wars-battlefronts-walker-assault-/1100-6431410/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Kupuje grę na start, ale zadne luxy sruksy, sama podstawka a maseason pasa jeszcze przyjdzie czas jesli gra przetrwa. Jesli chodzi o wersje delux to pojechali po calosci, latwo bedzie mozna rozpoznac idiotow na serwerze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mByznNYCWTY Jak patrze na tą reklamę, to jestem w stanie uwierzyć, że ta gra sprzeda się lepiej od CoD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 ... i będą rozczarowani, gdyż takiej ilości żołnierzy czy jednostek latających jednocześnie na mapie jak to widać w powyższej reklamie (w ostatnich sekundach) nie uświadczą. Gra ma nałożone limity a w porównaniu z poprzednią częścią, wręcz jest zubożona. Reklama rewelacyjna i gdyby tak to w samej grze wyglądało, brałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 24 października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 października 2015 Ponad 9.5mln osób grało w bete i troche liczb https://i.imgur.com/LygZkFP.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Ponad 100 funtów za najbardziej rozszerzoną wersję. Już nie wiem kto jest największym rakiem - EA, Ubi, Acti czy Capcom..? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 A gdzie Konami w twojej wyliczance? :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Te Święta nalezą do Star Wars Film + gra i inne firmy wiedzą jak zyskać na tym Check this out https://youtu.be/YBh0hgP8wWk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi