Gość Zaqair Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Na CDP.pl jest promo na płacenie Paypalem, więc Battlefronta można wyrwać za 195 zł (PS4/Xbox) 135 (PC) Ja się skusiłem ^_^ A skąd mogę wiedzieć że jeszcze się łapię na tą promocję ? Oferta juz dawno nie jest aktualne, tylko 4500 pierwszych tranzakcji za pomoca paypala dostawalo znizke i ta znikza dotyczyla wszystkiego na cdp.pl. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Ta gra nie ma opcji kalibracji ekranu? Jak chociażby w BFie? Czy ja źle szukam. Ogrywam triala z EA Access i ucina obraz z obu stron. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Mi tam nic nie ucina. A gra się naprawdę bardzo dobrze, tak samo świetnie jak w becie mi się strzela. Do tego gra wygląda naprawdę świetnie, nawet w 720p na klocku. Strzela się fajnie, mapy są fajne, klimat jest świetny. Czego chcieć więcej w grze o SW? Jak ogram singlowe gierki to na pewno biorę pełniaka. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Pogralem na xone i tak sobie się gra na tej platformie. Raz,że po pograniu na ps4 bety wersja xbona,co widać mocno chodzi w mniejszej rozdzielczości. Na takiej dżungli to aż oczy bolą,i nie idzie nikogo znaleźć pośród tych pikseli. Podczas grania na klocku miałem cholerne lagi,gra non stop wysietlala informacje o słabym połączeniu Możliwe,że gram na amerykańskim serwerze i ping skacze jak szalony. Co do trybów to bardzo fajny jest ten fighter squadron, jak w bf jestem totalnym nobem co nie potrafi odpalić jeta i lecę odrazu w skały to tam nawet masakrowalem co nieco. Bohaterowie nie tracą hp podczas chodzenia,więc może być tak,że typ jqk się dorwie do Hero to będzie cała mapę tam siedział na respie.Mnóstwo odblokowan,mecze praktycznie znajdowało instant. Biorę wersję na ps4 co nie znaczy,że ta na xone jest zla,jest płynnie i naprawdę ładnie,ale szkoda ze 720p. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Co do problemów z połączeniem to mam to samo i podejrzewam, że to raczej wina tego że dzisiaj live może być obciążony przez premierę wstecznej kompatybilności na XO wszyscy się dorwali do ściągania gierek w niej dostępnych. Co do trybów gry to na razie najmniej mi się supremacja (chyba tak się to nazywa) podoba, i tak jak wyżej fighter squadron bardzo przypadł mi do gustu. Co by nie mówić gra dla niedzielnych graczy, ale sprawia masę frajdy zwłaszcza fanom uniwersum. Ja swoją kopię już zamówiłem za dwie stówki i raczej nie będę żałował. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Ja też grałem w bete na ps4 i teraz na xone pograłem.Moim skromnym zdaniem na xone wyglada tragicznie w 720 Cytuj
Janush 224 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Dobrze, że kupiłem ps4 xD Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 No niestety, na tej śnieżnej mapie jeszcze to jakoś przejdzie, ale wulkaniczna czy ta w lesie to jakaś masakra, jak ktoś posiada obie konsole, niech nawet nie kupuje tego na Xboxa bo się mocno zawiedzie. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 W trakcie gry niekiedy tyle się dzieje na ekranie, że nie zwracam uwagi na rozdzielczość na XOne. Faktycznie nie robi szału, ale nie umniejsza to ani trochę dobrej grywalności. Chyba też wezmę Battlefronta na premierę Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 O jak ten Endor wygląda Jeszcze tylko 6 dni i znowu się nie oderwę od konsoli 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Rzeczywiście rozdzielczość daje sie we znaki, w 720p gra traci detale, rozmazane słabo to wygląda http://www.videogamer.com/xboxone/nextgen_battlefront/news/heres_how_star_wars_battlefront_looks_on_xbox_one.html 2 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Zawartość Season Passa 4 paczki rozszerzające zawartości 4 grywalnych herosów 4 tryby 16 map do rozgrywki wieloosobowej ponad 20 dodatkowych broni, pojazdów i Star Cardów emotka "Shoot First" http://www.pssite.com/news/45840/poznalismy-zawartosc-przepustki-sezonowej-star-wars-battlefront.html To już nawet nie 5 paczek rozszerzających tak jak było w przypadku BF3 i BF4 tylko 4 za tą samą kasę. Omijam z daleka.... no chyba, że sie naprawdę postarają i content będzie bardzo ciekawy to wezmę za rok lub półtora za 100zł Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Też się wstrzymam z sp, na razie wystarczy podstawka Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 (edytowane) Duzo osob bierze na premiere? (Podstawke). Edytowane 14 listopada 2015 przez Koleś88 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Ja biore , ale tylko w celach recenzowatych ograc i puscic dalej potem moze wezme premium edycje w przecenie Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Moze Ktos napisac ile map i jakie beda dostepne w podstawce? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Moze Ktos napisac ile map i jakie beda dostepne w podstawce? 12 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Będzie 12 map + 2 w darmowym DLCPodział jest taki:4 mapy do wyboru dla WA, Supremacy, Cargo i Fighter Squadron6 map dla Drop Zone i Droid Run9 map dla Blast (TDM), Heroes vs. Villans i Hero HuntW darmowym DLC dojdzie jedna duża mapa(dla tej pierwszej grupy) i jedna mniejsza. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 (edytowane) Lel, dwa tryby, które jako jedyne mnie interesują dostaną po cztery mapki, no po(pipi)iło ich bez reszty xd Żenada. Edytowane 14 listopada 2015 przez Yakubu Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 I tak sie sprzeda co doskonale widac po tym temacie. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 mnie się całkiem podoba, multiplayer kompletnie na odstresowanie, 0 spiny tylko piu piu piu z laserków. Grafika fajna, gra się bezlagowo a balans wydaje się lepszy niż w becie (albo ludzie po prostu przeszli tutoriale). 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 mnie się całkiem podoba, multiplayer kompletnie na odstresowanie, 0 spiny tylko piu piu piu z laserków. Grafika fajna, gra się bezlagowo a balans wydaje się lepszy niż w becie (albo ludzie po prostu przeszli tutoriale). Dokładnie takie same odczucia, miło szybko i przyjemnie, idealne multi na krótkie posiadówki Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Nie kupujcie tego raka Panowie... nie róbcie tego. 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 ja ogram jak bedzie w ea access, co do samej gry to klimat star warsow robi strasznie, uwielbiam latac x-wingiem i bardzo bardzo chce zeby zrobili remake SW:RS2 lub po prostu 4 czesc, co do strzelania to serio mega przyjemne sa laserki, przy tej grze chyba nie da sie wkur,wic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi