blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Też poczekam na ea access niby gorsza grafika ale 1 zł na to nie wydam Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Czasem już tego nie ma w accesie? Pisał nawet Ktoś chyba ze 2-3 dni temu, że gra już dostępna. (Chyba, że tylko do pobrania a serwery otworzą na premierę albo chwilę wcześniej.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 To tylko 10h trial. Zanim pełna wersja wejdzie do oferty EA Access to minie przynajmniej rok. Choć w przypadku tego IP pewnie będzie to znacznie dłuższy termin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 no o tego triala mi chodziło skoro Blant za to nie da nawet złotówki to myślałem, że 10h rozgrywki Mu w zupełności wystarczy Szkoda, że spóźniłem się na promocje z cdp Dorwie się gdzieś za 200zł Star Wars pudełkowe czy od 220 w górę? Może jakieś promo jest gdzieś, o którym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Nie kupujcie tego raka Panowie... nie róbcie tego. To nie takie łatwe. To jest STAR WARS i to w dodatku w ponad 100% oddający ducha Starej Trylogii. Do tego robione przez DICE, którym nie można odmówić tego, że są dobrzy w pisaniu FPSów z dobrym feelingiem. Szczerze to chyba będzie najlepszy arcadowy shooter. Obawy to EA, które ma łapska na uniwersum i dało już przerzuty i nieogarnięcie sieciowe DICE od premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Kiedy gramy Figuś? Może będę po 22 a jak nie to jutro można piu piu piu Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 W ogóle znaleźliście jakieś preorderowe okazje? Najtaniej z tego co znalazłem jest na gram.pl - 229 zł. Wszystkie moje ostatnie preordery to jedno wielkie plucie sobie w brodę, bo wcale nie gram wcześniej i jestem uzależniony od kuriera, zamiast pójść sobie np. na północną premierę, ale wcześniejszy dostęp do Jakku jest tylko dla preorderowców, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Na allegro widzialem po 220 z wysylka. Szkoda, ze na cdp promo bylo ograniczone ilosciowo spoznilem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 Mi się udało na cdp.pl za 195, a Bitwa o Jakku na pewno wyjdzie, bo pre-orderowcy otrzymują wcześniejszy dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2015 W ogóle znaleźliście jakieś preorderowe okazje? Najtaniej z tego co znalazłem jest na gram.pl - 229 zł. Wszystkie moje ostatnie preordery to jedno wielkie plucie sobie w brodę, bo wcale nie gram wcześniej i jestem uzależniony od kuriera, zamiast pójść sobie np. na północną premierę, ale wcześniejszy dostęp do Jakku jest tylko dla preorderowców, tak? Sferis na allegro 224,90 wysyłka free, i miałem kod na 20zł rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 (edytowane) Do tego robione przez DICE, którym nie można odmówić tego, że są dobrzy w pisaniu FPSów z dobrym feelingiem. Co do tego to mam małe obawy bo za Battlefronta nie jest odpowiedzialny DICE z Stockholm tylko oddział DICE LA ,który spłodził multi w ujowym w Medal of Honor: Warfighter i już po dwóch dniach bety z Battlefrontem odczuwałem znużenie. Edytowane 15 listopada 2015 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Mnie feeling bardzo sie w becie podobal, ale to co rozwalilo mi czaszke, to dzwiek. Mistrzostwo swiata ! Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 10 h mi na razie w zupełności wystarczy. Gra się na pewno lepiej niż w bete. Dźwięki mega. Za to grafika jak się w bete grało na ultra na pc Nadal wkurzają mnie żetony oraz ogólnie feeling strzelania. Gra na kilka wieczorów aż się znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Co do tego to mam małe obawy bo za Battlefronta nie jest odpowiedzialny DICE z Stockholm tylko oddział DICE LA ,który spłodził multi w ujowym w Medal of Honor: Warfighter i już po dwóch dniach bety z Battlefrontem odczuwałem znużenie. No ale to nieprawda, DICE Stockholm robi Battlefronta, LA będzie odpowiedzialny za DLC(tak jak przy B4 po Naval Strike), pomagali też przy produkcji assetów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 No fakt, gdzieś na E3 wcześniej trąbili i wcześniejsze info na konfie zbiło mnie z tropu. "Wyobraź sobie potencjalne dodatki i usługi premium, zarządzane z Los Angeles. Ale główna gra, Battlefront, powstaje w Szwecji. Tak samo jak Mirror's Edge. I Battlefield 4." Patrick Söderlund, szef EA Labels Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Kurde ta mapka w lesie wygląda naprawdę bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Dzisiaj pograłem dosyć sporo z Figusiem i troszkę z Mazzeo(pozdro ) i mam parę przemyśleń: - tryb Eskadra jest według mnie najlepszym trybem, nie dość, że latanie jest niesamowicie proste i przyjemne to zwyczajnie czuć, że bierzemy udział w wielkiej bitwie - tryb Bohaterowie i złoczyńcy to mój drugi ulubiony tryb, nie dość, że jest 6 na 6 to jeszcze możemy pograć bohaterami co jest bardzo, bardzo fajne i satysfakcjonujące - Tryb Atak AT-AT jest dla mnie pomyłką, bo wygraną zapewnia Ci tylko dobrze zgrany team, no i jest słaby balans - Tryb Ładunek również pomyłka, bo niestety trzeba mieć zgrany team, żeby się dobrze bawić, z randomami to tylko wkurzanie się, a nie granie, podobnie jak Supremacja aczkolwiek tutaj mniej się to odczuwa - Boba Fett to bardzo dobra postać, moim zdaniem chyba najlepsza, nie dość, że ma jetpack, który pozwala mu się na bardzo szybkie przemieszczanie to jeszcze ma miotacz ognia na blisko oraz rakietę na daleko - strzelanie jest bardzo przyjemne - mapy są bardzo zróżnicowane i czuć niesamowity klimat z oryginalnej trylogii - dźwięk to jest istny majstersztyk - graliśmy też misje coop i są beznadziejne moim zdaniem, myślałem, że to będą misje typu wykonywanie konkretnych celów, coś w stylu singla, ale jednak tylko coop i niepowiązane ze sobą, a tutaj jest albo 1 na 1 z botami albo coop z falami, imo kompletnie nie warto się w to bawić - gra wygląda naprawdę świetnie, mimo 720p na XO to i tak olśniewa czy to widokami, czy to wykonaniem plansz, czy to detalami zarówno elementów planszy czy postaci Nie wiem w sumie co jeszcze napisać, chyba tylko tyle, że spędziłem dotychczas bardzo miło czas i nie nudziłem się ani minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 (edytowane) - tryb Bohaterowie i złoczyńcy to mój drugi ulubiony tryb, nie dość, że jest 6 na 6 to jeszcze możemy pograć bohaterami co jest bardzo, bardzo fajne i satysfakcjonujące ch.uje nie dali się pobawić Edit. pomyliło mi się z trybem polowanie na bohatera, przepraszam :rose: Edytowane 15 listopada 2015 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Tam to Ci chyba 2 albo 3 razy zabrałem killa. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 no Mazz tak samo :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 no mi też najbardziej podoba się latanie Te 10 h pewnie wykorzystam w tym trybie i tym w którym jest większa szansa bycia hero. 2 razy udało mi się być specjalną postacią ale w obu przypadkach imperator Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Z tego co oglądam i czytam to raczej zdecydowanie ułatwili Walker Assault dla rebeliantów i imo jest za prosto. Wydłużony czas ataku, wrażliwe punkty, plus w fullu jest kilka star cards, które zadają od 3-5% obrażeń, strasznie dużo jak na jednego piechura. W becie nie miałem problemów w tym trybie, ale domyślałem się, że będą grzebali przy tym, szkoda Dobrze, że mniejsze tryby podobają się ludziom. W zasadzie tylko o nie się bałem. Będą miła odskocznią od Supremacy i WA. Szczególnie Heroes vs.Villains. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2015 Do tego robione przez DICE, którym nie można odmówić tego, że są dobrzy w pisaniu FPSów z dobrym feelingiem. Co do tego to mam małe obawy bo za Battlefronta nie jest odpowiedzialny DICE z Stockholm tylko oddział DICE LA ,który spłodził multi w ujowym w Medal of Honor: Warfighter i już po dwóch dniach bety z Battlefrontem odczuwałem znużenie. 1. Gre robi Stockholm 2. Dice LA doprowadzilo Battlefield 4 do grywalnego poziomu jak i wspiera nadal bf4. 3. Dice LA nie robilo Moh:Warfighter tylko Danger Close ktore zostalo zamkniete i maly % pracownikow zostal zatrudniony w Dice LA. 4. Dice Stockholm zrobilo tak ''dopracowane'' produkty jak bf3 i bf4 wiec bardziej obawial bym sie co zrobi Stockholm niz LA. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 no mi też najbardziej podoba się latanie Te 10 h pewnie wykorzystam w tym trybie i tym w którym jest większa szansa bycia hero. 2 razy udało mi się być specjalną postacią ale w obu przypadkach imperator Rowniez najlepiej bawię sie latając, jednak nie umywa sie to do idealnego SW Rogue Squadron chyba kupie ponownie gamecuba dla tej gierki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 (edytowane) Analiza framerate w pełnej wersji na PS4. Ładnie trzyma 60fps. Edytowane 16 listopada 2015 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi