SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Porównywać Battlefronta do serii Battlefielda to świętokradztwo !!! i radzę wizytę u specjalisty. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Czy ktoś byłby chętny ustawić się na środę do wymaksowania coopowych misji? Battles i Survival. Na razie tak naprawdę od samej premiery miałem czas, żeby wymaksować z kumplem na kanapie misje treningowe, i pograć 41 minut w multi. Ale gra mi się doskonale. To na chwilę obecną idealna gra dla mnie, mam chwilę - włączam, chłonę klimat SW przy świetnym arcadowym gameplayem. Jest on poprawiony w stosunku do bety, w końcu gra od DICE gdzie latanie pojazdami mi idzie i przynosi frajdę. Kapitalna gra. Chce zobaczyć zwiastun Season Passa i wiedzieć, czy w którymś z zawartych w nim DLC będzie nawiązywać do The Force Awakens. Podejrzewam, że tak ale nie chce się na wyrost jarać. Z ogromnym prawdopodobieństwem go kupię tak jak zrobiłem to w przypadku Battlefielda 3 i 4. (Tak, dokarmię raka). Chce jednak wcześniej wiedzieć co dokładnie zawiera. Boli mnie mała zawartość na początek, bo granie sprowadzać się będzie do grania ciągle w tych samych miejscówkach itd, ale kurde jestem weteranem Destiny, nie boję się monotonii Cytuj
ezils 23 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Dla weterana csa to też żaden problem ja tam się jaram gra, czekam na info o dlc.oby tego nie zwalili. W sumie premium do bf było git. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 (edytowane) Kapitalna gra. Chce zobaczyć zwiastun Season Passa i wiedzieć, czy w którymś z zawartych w nim DLC będzie nawiązywać do The Force Awakens. Podejrzewam, że tak ale nie chce się na wyrost jarać. Z ogromnym prawdopodobieństwem go kupię tak jak zrobiłem to w przypadku Battlefielda 3 i 4. (Tak, dokarmię raka). Chce jednak wcześniej wiedzieć co dokładnie zawiera. Na pewno coś(planeta, bohaterowie) z FA, bo inaczej zawartość pierwszej paczki już raczej byśmy znali, pewnie chcą uniknąć spoilerów z filmu. Nie zapominajmy, że pieczę nad grą trzyma Disney., mimo kontraktu z EA, to oni mają ostateczną decyzję, szczególnie w kwestii informacyjno-marketingowej. Edytowane 21 listopada 2015 przez Hendrix Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Dla weterana csa to też żaden problem ja tam się jaram gra, czekam na info o dlc.oby tego nie zwalili. W sumie premium do bf było git. Ale co chcesz wiedzieć oprócz tego że będziesz miał: - 4 nowych Herosów - 20 nowych broni - 16 map - 4 nowe mody Cytuj
ezils 23 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Chodziło mi o to aby czymś zaskoczyli. Nie ilość, a jakość. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 może dadzą M16 w przyszłym dlc Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Z bronią w uniwersum mają ciężko, w zasadzie to co mogli to umieścili już w grze(ze starej trylogii), pewnie sporo dojdzie rzeczy z FA i nowego EU. Przy odcinaniu się Disneya od prequelów jakoś wątpię w tematyczny pack nawiązujący do nich, chociaż kto ich tam wie. Cytuj
prezes079 0 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Dla weterana csa to też żaden problem ja tam się jaram gra, czekam na info o dlc.oby tego nie zwalili. W sumie premium do bf było git. Ale co chcesz wiedzieć oprócz tego że będziesz miał: - 4 nowych Herosów - 20 nowych broni - 16 map - 4 nowe mody W jednym DLC? tzn tym pierwszym? czy to na wszystkie DLC rozpiska? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 (edytowane) No chyba nie dadzą w 1 dlc 16 map jak zawsze w dlc dawali po 4. Edytowane 22 listopada 2015 przez szarku123 Cytuj
prezes079 0 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 A już myślałem że mają rozmach skur... Ale to tylko skok na mamone. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 (edytowane) Jest jakas obrona oprocz spierd..... przed tym n00bfriendly samonaprawadzajacym sie gunwem w stylu strzel i zapomnij? Jak mnie to urwia Wiem, ze gra ogolnie jest n00bfriendly ale z tym juz doyebali Oczywiscie mam na mysli karty dla piechoty Edytowane 23 listopada 2015 przez elvis004 Cytuj
Citizen 4 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Jest jakas obrona oprocz spierd..... przed tym n00bfriendly samonaprawadzajacym sie gunwem w stylu strzel i zapomnij? Jak mnie to urwia Wiem, ze gra ogolnie jest n00bfriendly ale z tym juz doyebali nalepszym sposobem to jetpack... a w/g mnie najbardziej wkurza seria jest za bardzo dopakowana coś jak granatnik w Battlefield2 Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 A Salwe masz na mysli tez gunwo strasznie irytujace. Na samym poczatku jak jeszcze kazdy mial niski lvl i nie mieli tych kart zyebanych podblokowanych gralo sie fajnie, teraz na 20 w przeciwnej druzynie 15 biega z tym obesranym autolockiem one shot one killem i szlak czlowieka moze trafic jak sie ginie z dupy co chwile Cytuj
Citizen 4 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 dokładnie Salwa nie Seria ja gram tylko na malych szybkich mapach wiec ta rakieta tak bardzo nie wkurza... ale ta salwa to plaga Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Jest jakas obrona oprocz spierd..... przed tym n00bfriendly samonaprawadzajacym sie gunwem w stylu strzel i zapomnij? Jak mnie to urwia Wiem, ze gra ogolnie jest n00bfriendly ale z tym juz doyebali Oczywiscie mam na mysli karty dla piechoty To jest super słabe i bardzo łatwe do uniknięcia, nikt z wysokim levelem tego nie używa, bo w zasadzie wszystko jest lepsze, nawet początkowy Pulse Cannon. Żeby uniknąć wystarczy zmienić położenie, bo samonaprowadzająca rakieta nie wyminie przeszkody. Przydaje się w zasadzie tylko w Heroes vs. Villans i Hero Hunt. Cytuj
ezils 23 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Granat dymny i po naprowadzaniu. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Naprawdę bardzo mnie zastanawia dlaczego gracze dają się tak dymać na kasę. Kupiliscie grę za 250 zł i okazuje się że jest zaskakująco mała zawartość więc naciągają was abyście kupili "dodatki" hmmm a raczej zawartość która powinna być od początku w grze. A w zasadzie miałą być ale skoro znajdzie się cała masa łosi to zgarną od Was kolejną kasę. Tak więc po raz kolejny wspaniała firma zamiast zarobić raz za swój produkt zarobi 2 razy tyle albo i więcej. Idać tym tokiem myślenia niebawem trzeba będzie kupować paliwo do X-winga aby wogóle można było polatać lub benzynę do samochodu aby pojeździć w najnowszych grach autem wyścigowym. A gracze zamiast potepiąć to zjawisko, odcinać się od tego to z wielka erekcją składają zamówienia na pree orderowe DLC które jest zapowiadane jeszcze przed wydaniem gry. LITOŚCI i więcej zdrowego rozsądku życze. Niech Moc będzie z Wami! Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Ale prawdopodobnie nikt w tym temacie nie dał 250 za gre, sugerowana cena to 220 a dało sie kupić taniej, niektórzy nawet z tesco po 160, DLC kupią ci co beda chcieli, pierwsze darmowe jest w grudniu. Pierwsze płatne w połowie stycznia, ciekawe czy do tej pory gra sie w ogóle nie znudzi. Ofc nie bronie EA, mocno pocili "pełną gre" na części. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 ja kupiłem podstawkę ale season passa nie zamierzam, tak jest okej? Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Uwielbiam jak ktoś przychodzi do tematu i zaczyna tyradę o tym jak ktoś powinien wydawać swoje pieniądze 5 Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Dalem 199 zl w tesco i nie zaluje. Gra jest na tyle wciagajaca i miodna ze pewnie przegram w nia dziesiatki godzin. Juz mam nabite 15h i chce wiecej. Mala ilosc map mnie az tak nie razi (sporo gralem w CS a tam 4-6 map jest grywalnych). Czy kupie dlc... Nie wiem, zobaczymy jak wartosciowy to bedzie content. Nie czaje tego placzu ludzi. Zwlaszcza tych, ktorzy gry nie kupili i wylewaja tutaj swoje zale. Bo malo map bo nie ma singla bo to bo tamto... Nie chcesz nie kupuj, twoja kasa kolego. Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Sprzedaż gry podobno poniżej prognoz które i tak zostały przed samą premierą zmniejszone. Pewnie gra jeszcze się sprzeda jak tylko film wyjdzie. 1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Brak singla robi swoje Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Sprzedaż gry podobno poniżej prognoz które i tak zostały przed samą premierą zmniejszone. Pewnie gra jeszcze się sprzeda jak tylko film wyjdzie. Gamestop niepierwszy raz ma wyższe prognozy niż realny wynik i pomyśleć, że to jeden z największych graczy na rynku. Listopad od dawna należy do Call of Duty, w tym roku jeszcze Fallout dołożył blockbusterowe numery. I to w takiej kolejności rozejdą się ostatecznie gry w tym miesiącu: 1.CoD 2.Fallout 3.Battlefront W sumie nie rozumiem dlaczego po becie samo EA zwiększyło prognozy z 10 mln na 13. Nie mniej gra sprzeda(ła) się dobrze, patrząc po otwarciu w UK. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi