ezils 23 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Ziomeczki z racji tego, że wjechał dodatek The Battle of Jakku to postanowiłem zrobić krótki montaż: Ogólnie podoba mi się, nowy tryb również spoko i zmusza do gry zespołowej jednak. Szkoda, że nie można wparować do tego statku w tle. Podejrzewam dalsze plany z Jakku/star destroyerem w premium. Hmmm 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja mimo że multi nie lubię ani fps to coś czuję że po grudniowej wizycie w kinie na fali hypu kupię, a że mam ujemnego skilla w sieciowych fps to ta arcadowo-randomowa rozgrywka jest jak znalazł dla mnie.Balon (pipi) nie! Wpierw sprawdź 10 h w ea access. Kup sobie na miesiąc pograj w titanfalla czy battlefronta. Możesz też np Hardline czy nhl potestować za 20 zł Po co jak masz xboxa one od razu to kupować skoro masz 10h za darmo i jeżeli po tych 10 h stwierdzisz że nadal ci się nie znudziło to wtedy kupisz. Ale nie mam ea access no i rzygam fps multi ale za to kocham SW, no i dobre udźwiękowienie. 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Czy mi się wydaje, czy tryb Hero Hunt to najbardziej chu.jowy tryb multiplayer w historii gier video? Kto to w ogóle wymyślił? Istnieje jakiś logiczny powód tego, że bohaterem zostaje ten, kto zadał śmiertelny strzał, a nie ten, kto zadał najwięcej obrażeń? Przecież to absolutny random. Sama gra świetna, a oprawa a/v to dzieło sztuki, orgazm dla fana Star Wars. Tylko dlaczego przy takiej dbałości o szczegóły wrzucili rakiety do TIE Fighterów? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 No w tym trybie nie opłaca sie strzelać pierwszym tylko szykować grnata na koniec i trzymać zimna broń, tez mi sie to nie podoba Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja mimo że multi nie lubię ani fps to coś czuję że po grudniowej wizycie w kinie na fali hypu kupię, a że mam ujemnego skilla w sieciowych fps to ta arcadowo-randomowa rozgrywka jest jak znalazł dla mnie.Balon (pipi) nie! Wpierw sprawdź 10 h w ea access. Kup sobie na miesiąc pograj w titanfalla czy battlefronta. Możesz też np Hardline czy nhl potestować za 20 zł Po co jak masz xboxa one od razu to kupować skoro masz 10h za darmo i jeżeli po tych 10 h stwierdzisz że nadal ci się nie znudziło to wtedy kupisz. Ale nie mam ea access no i rzygam fps multi ale za to kocham SW, no i dobre udźwiękowienie. Dlatego ja gram czaly czas z kamery TPP co z reszta DICE zaleca Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 oooo nice info, a jak animacja, nie jest uber drewno ? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Animacja spoko. No chyba,że jesteś vaderem czy lukiem to czasem to drewniano wygląda. Jak grałem w fps to nie szło mi. Odpaliłem tps i zaraz fragi lepiej wchodziły. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 no trzecia osoba daje też bardzo dużą przewagę np. jak stoisz przy ścianie - widzisz co jest za rogiem Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja gram z FPP i chyba tak zostanie, raczej nigdy nie przyzwyczaję się do TPP. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 To wyjasnia wiele rzeczy "We had designed it to be a much more accessible product to a wide age group," Jorgensen said, noting that it's one of just a few teen-rated shooters on the market. "So, an eight-year-old could play with his father on the couch, as well as a teenager or 20-year-old could play the game and enjoy it. It is more accessible. And for the hardcore, it may not have the depth that they wanted in the game." Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Mimo że taka komercha to jednak fajnie się gra , tylko ze zupełnie nie czuć mocy tych blasterow a sam ich dźwięk wywołuje beke reszta całkiem znośna (poza słabym modelem walki na miecze ten z force unleashed 2 wciąż niszczy ) A tak przy okazji pytanie czy gra z UK ma polskie napisy czy to 100% English Edytowane 8 grudnia 2015 przez Codename Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 sam ich dźwięk wywołuje beke reszta całkiem znośna Ale chyba ogólnie dźwięk blasterów w Star Wars Cię śmieszy co? Bo on jest w tej grze odwzorowany idealnie. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Masz racje samo odwzorowanie idealne tyle ze w tych mocniejszych w ogóle nie czuć 'mocy' Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Panowie Jakku ci co nie robili preorderów możecie już pobierać? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Panowie Jakku ci co nie robili preorderów możecie już pobierać? Można spokojnie Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 jakies tipy dla downa fps konsolowych ?Mam 7 range i zamierzam przygrac troche i nie wiem od czego zaczac ;x Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 Grać, grac i jeszcze raz grać Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 jakies tipy dla downa fps konsolowych ? Mam 7 range i zamierzam przygrac troche i nie wiem od czego zaczac ;x Wronerro ja też jestem mega lama fps i grania multi jednak lovciam SW. Jak odczucia u Ciebie ?Bo widzę, że chyba ba jednym wozie jedziemy. Ogarniasz ? Jest frajda ? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 grudnia 2015 Opublikowano 10 grudnia 2015 jakies tipy dla downa fps konsolowych ? Mam 7 range i zamierzam przygrac troche i nie wiem od czego zaczac ;x Graj z 3 osoby, kup e11, granaty i jetpacka, dalej pójdzie z górki 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Nie ogarniam, frajdy kupa. Każdy kill to jak zdobycie Mount Everest, się jeszcze nigdy nie byłem ostatni! Zawsze ok14-16 miejsca na 20 %-) 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Graj na początku tryby gdzie jest 10vs10 lub mniej, ciezko czasami odnalzezc sie w chaosie 20v20 jak sie gra bez teamu Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Wczoraj zrobiłem 8/12 z czego 4x padłem przez jakiś nalot xwingow, wieże czy ta artylerię z nieba. Zero czasu na reakcję, wkurzyłem się by bym miał spoko statsy jak na mnie Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 11 grudnia 2015 Opublikowano 11 grudnia 2015 Jak wbijesz chyba 15 poziom to możesz odblokować blaster EE-3, od kiedy zacząłem z nim biegać i grać w TPP to idzie mi elegancko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi