Opublikowano 2 grudnia 20159 l Ziomeczki z racji tego, że wjechał dodatek The Battle of Jakku to postanowiłem zrobić krótki montaż: Ogólnie podoba mi się, nowy tryb również spoko i zmusza do gry zespołowej jednak. Szkoda, że nie można wparować do tego statku w tle. Podejrzewam dalsze plany z Jakku/star destroyerem w premium. Hmmm
Opublikowano 3 grudnia 20159 l W dniu 2.12.2015 o 15:17, blantman napisał(a): W dniu 1.12.2015 o 20:09, balon napisał(a): Ja mimo że multi nie lubię ani fps to coś czuję że po grudniowej wizycie w kinie na fali hypu kupię, a że mam ujemnego skilla w sieciowych fps to ta arcadowo-randomowa rozgrywka jest jak znalazł dla mnie.Balon (pipi) nie! Wpierw sprawdź 10 h w ea access. Kup sobie na miesiąc pograj w titanfalla czy battlefronta. Możesz też np Hardline czy nhl potestować za 20 zł Po co jak masz xboxa one od razu to kupować skoro masz 10h za darmo i jeżeli po tych 10 h stwierdzisz że nadal ci się nie znudziło to wtedy kupisz. Ale nie mam ea access no i rzygam fps multi ale za to kocham SW, no i dobre udźwiękowienie.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Czy mi się wydaje, czy tryb Hero Hunt to najbardziej chu.jowy tryb multiplayer w historii gier video? Kto to w ogóle wymyślił? Istnieje jakiś logiczny powód tego, że bohaterem zostaje ten, kto zadał śmiertelny strzał, a nie ten, kto zadał najwięcej obrażeń? Przecież to absolutny random. Sama gra świetna, a oprawa a/v to dzieło sztuki, orgazm dla fana Star Wars. Tylko dlaczego przy takiej dbałości o szczegóły wrzucili rakiety do TIE Fighterów?
Opublikowano 3 grudnia 20159 l No w tym trybie nie opłaca sie strzelać pierwszym tylko szykować grnata na koniec i trzymać zimna broń, tez mi sie to nie podoba
Opublikowano 3 grudnia 20159 l W dniu 3.12.2015 o 00:51, balon napisał(a): W dniu 2.12.2015 o 15:17, blantman napisał(a): W dniu 1.12.2015 o 20:09, balon napisał(a): Ja mimo że multi nie lubię ani fps to coś czuję że po grudniowej wizycie w kinie na fali hypu kupię, a że mam ujemnego skilla w sieciowych fps to ta arcadowo-randomowa rozgrywka jest jak znalazł dla mnie.Balon (pipi) nie! Wpierw sprawdź 10 h w ea access. Kup sobie na miesiąc pograj w titanfalla czy battlefronta. Możesz też np Hardline czy nhl potestować za 20 zł Po co jak masz xboxa one od razu to kupować skoro masz 10h za darmo i jeżeli po tych 10 h stwierdzisz że nadal ci się nie znudziło to wtedy kupisz. Ale nie mam ea access no i rzygam fps multi ale za to kocham SW, no i dobre udźwiękowienie. Dlatego ja gram czaly czas z kamery TPP co z reszta DICE zaleca
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Animacja spoko. No chyba,że jesteś vaderem czy lukiem to czasem to drewniano wygląda. Jak grałem w fps to nie szło mi. Odpaliłem tps i zaraz fragi lepiej wchodziły.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l no trzecia osoba daje też bardzo dużą przewagę np. jak stoisz przy ścianie - widzisz co jest za rogiem
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Ja gram z FPP i chyba tak zostanie, raczej nigdy nie przyzwyczaję się do TPP.
Opublikowano 8 grudnia 20159 l To wyjasnia wiele rzeczy Cytat "We had designed it to be a much more accessible product to a wide age group," Jorgensen said, noting that it's one of just a few teen-rated shooters on the market. "So, an eight-year-old could play with his father on the couch, as well as a teenager or 20-year-old could play the game and enjoy it. It is more accessible. And for the hardcore, it may not have the depth that they wanted in the game."
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Mimo że taka komercha to jednak fajnie się gra , tylko ze zupełnie nie czuć mocy tych blasterow a sam ich dźwięk wywołuje beke reszta całkiem znośna (poza słabym modelem walki na miecze ten z force unleashed 2 wciąż niszczy ) A tak przy okazji pytanie czy gra z UK ma polskie napisy czy to 100% English Edytowane 8 grudnia 20159 l przez Codename
Opublikowano 8 grudnia 20159 l W dniu 8.12.2015 o 11:03, Codename napisał(a): sam ich dźwięk wywołuje beke reszta całkiem znośna Ale chyba ogólnie dźwięk blasterów w Star Wars Cię śmieszy co? Bo on jest w tej grze odwzorowany idealnie.
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Masz racje samo odwzorowanie idealne tyle ze w tych mocniejszych w ogóle nie czuć 'mocy'
Opublikowano 10 grudnia 20159 l W dniu 8.12.2015 o 15:58, Fanek napisał(a): Panowie Jakku ci co nie robili preorderów możecie już pobierać? Można spokojnie
Opublikowano 10 grudnia 20159 l jakies tipy dla downa fps konsolowych ?Mam 7 range i zamierzam przygrac troche i nie wiem od czego zaczac ;x
Opublikowano 10 grudnia 20159 l W dniu 10.12.2015 o 21:09, wronerro napisał(a): jakies tipy dla downa fps konsolowych ? Mam 7 range i zamierzam przygrac troche i nie wiem od czego zaczac ;x Wronerro ja też jestem mega lama fps i grania multi jednak lovciam SW. Jak odczucia u Ciebie ?Bo widzę, że chyba ba jednym wozie jedziemy. Ogarniasz ? Jest frajda ?
Opublikowano 10 grudnia 20159 l W dniu 10.12.2015 o 21:09, wronerro napisał(a): jakies tipy dla downa fps konsolowych ? Mam 7 range i zamierzam przygrac troche i nie wiem od czego zaczac ;x Graj z 3 osoby, kup e11, granaty i jetpacka, dalej pójdzie z górki
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Nie ogarniam, frajdy kupa. Każdy kill to jak zdobycie Mount Everest, się jeszcze nigdy nie byłem ostatni! Zawsze ok14-16 miejsca na 20 %-)
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Graj na początku tryby gdzie jest 10vs10 lub mniej, ciezko czasami odnalzezc sie w chaosie 20v20 jak sie gra bez teamu
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Wczoraj zrobiłem 8/12 z czego 4x padłem przez jakiś nalot xwingow, wieże czy ta artylerię z nieba. Zero czasu na reakcję, wkurzyłem się by bym miał spoko statsy jak na mnie
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Jak wbijesz chyba 15 poziom to możesz odblokować blaster EE-3, od kiedy zacząłem z nim biegać i grać w TPP to idzie mi elegancko.