Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj się przekonać do TPP, największą zaletą takiej gry będzie to że o wiele więcej jesteś w stanie zobaczyć. Pamiętaj też że korzystanie z przybliżenia przy strzelaniu za bardzo nie ma sensu bo wszystkie blastery są tak samo celne jak nawalasz z biodra. 

Opublikowano

w pierwszym filmiku macie mojego killstrejka jaki udało mi się wbić na supremacji, a w drugim gre z boba fettem, też wysoki wynik, oglądać jak ktoś chce :kaz:

Opublikowano

Sorry ze tak z dupy wyskocze ale mam szybkie pytanie jakie tryby sa w co op na splitscreenie ?? Tylko ta pseudo horda ?? I jak to sie odpala bo kiedys czytalem ze jakies pronlemy sa z odpalenie gry na dwoch

Opublikowano

Jaka pasywke dać... to są trudne decyzje i myśle, że nikt ci takowej nie udzieli aby nie brać odpowiedzialności za to.

Ja biegam ze wzmocnionym shotem, zadaje wieksze obrażenia

Opublikowano

Masz na myśli te karty co mają określoną liczbę użyć ? Najlepiej sobie zmieniać dobierając do trybu w którym grasz, np jako Rebeliant na walker assault dobrze wybrać strzał jonowy. Popróbuj i dobierz coś co Ci spasuje, a zawsze wpierw możesz ulepszyć sobie plecak i granaty, warto. 

Opublikowano

Poćwicz nad celnością, E11 spokojnie można zabić kilku przeciwników zanim broń się przegrzeje.

Ja gram z cechą zwiadowca (niewidoczność na radarach), pod trójkątem mam bańkę a l1/r1 to granat i kusza. Kusza jest uber, są sytuacje że można ściągnąć 2-3 przeciwników naraz.

Opublikowano

Do kuszy jeszcze nie dotarłem, kupię dzisiaj zwiadowce, Btw jak się lvluje te cechy?

Killstreakami, po 3 fragach z dostajesz +1, jak padniesz to cofasz się do poprzedniego poziomu, tak że nie trzeba za każdym razem zaczynać od 0.

Jak chciałbyś pograć razem online to moje id qra_, gram praktycznie codziennie wieczorami.