Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten wybuchowy strzał coś wart?

Oczywiscie ze tak. Zwiekszone obrazenia przez kilkanascie sekund. Wrogowie wylatuja w powietrze po kilku trafieniach, z tym ze ilisc uzyc jest ograniczona do 25-ciu na karte. Potem musisz wykupic odnowienie karty bodaj za 1700 kredytow...

Nie do końca, na mapce oprócz żetonów z powerupami są jeszcze do podniesienia "doładowania kart"

Opublikowano

Oczywiscie ze tak. Zwiekszone obrazenia przez kilkanascie sekund. Wrogowie wylatuja w powietrze po kilku trafieniach, z tym ze ilisc uzyc jest ograniczona do 25-ciu na karte. Potem musisz wykupic odnowienie karty bodaj za 1700 kredytow...

Nie do końca, na mapce oprócz żetonów z powerupami są jeszcze do podniesienia "doładowania kart"

Ok, ale jak masz "wysuszoną" kartę to bedziesz z nia biegal szukajac doladowan?

Opublikowano

Ok, ale jak masz "wysuszoną" kartę to bedziesz z nia biegal szukajac doladowan?

To jakiś problem? Zagrasz dwie szybkie gry nie korzystając z karty i masz zapas 20

Opublikowano

Ktoś dzisiaj gra po 20 oprócz Słupka xd?

Jak coś dodałem kilka osób na psn jak dokopałem się do psn id. Jak coś to ślijcie mi też zapro.

id: balon1984

Opublikowano

Jedno z wyzwań do wykonania jest takie: zabij 75 wrogów z karabinów precyzyjnych. Jakie to są karabiny precyzyjne?

T21 i T21B. 

tylko T21B, T21 to ciężki blaster

Kolega prawde mówi. T-21B to karabin precyzyjny. W końcu licznik ruszył.

Opublikowano (edytowane)

Gram już tylko na trybie at-at i mam bzika na punkcie bycia top fragerem ;D rebelia głownie latam wingami a imperium siedze w at-at jak się da.

Edytowane przez Mefyou
Opublikowano

Ładnie pokazany brak balansu w grze z op a-wingiem w roli głównej. Nie kumam czemu nikt z przeciwników nie biegał z rakietą jonową, a-wing zawsze robi tam masakrę. Nie popieram gry na fragi w trybach drużynowych (nawet nie strzeliłeś w kierunku at-at), ale to twoja sprawa. Wg mnie ten tryb słabo się nadaje do gry w pojedynkę. W mniejszych trybach samemu można zrobić różnicę, w at-at niestety często wali się głową w mur, bo co z tego że grasz fajnie, kiedy 15 osób w teamie to debile

Opublikowano

Ładnie pokazany brak balansu w grze z op a-wingiem w roli głównej. Nie kumam czemu nikt z przeciwników nie biegał z rakietą jonową, a-wing zawsze robi tam masakrę. Nie popieram gry na fragi w trybach drużynowych (nawet nie strzeliłeś w kierunku at-at), ale to twoja sprawa. Wg mnie ten tryb słabo się nadaje do gry w pojedynkę. W mniejszych trybach samemu można zrobić różnicę, w at-at niestety często wali się głową w mur, bo co z tego że grasz fajnie, kiedy 15 osób w teamie to debile

Nie strzelałem bo widziałem że i tak padnie, wolałem przykosić więcej fragów. Też mnie trochę dziwiło że tylko 1 torpedę we mnie wycelowali, bo czasami jest ciągły spam, ale z osłoną nie ma co się bać. Samemu też można sporo zdziałać waląc w at-at z tej satelity po 75, ale to na Hoth głównie jednak nie zmienia to faktu że balans jest kiepski.

Opublikowano

Pytania mam: Jaka ranga jest maksymalna?Jest jakis prestiż?

Co do samej gry to gra mi sie zadziwiajaco fajnie, choc przydalby sie lepszy balans, albowiem T-21B to straszliwy kosior i wypadaloby go znerfic. W rekach wprawnego gracza sieje smierc i zniszczenie, zwlaszcza na otwartych mapach. Nie jestem jakims super-duper grajkiem, ale w moim przypadku procentuje uwielbienie samopowtarzalnych strzelawek z CoD-a typy np FAL, R14 czy Sheiva z ostatniej czesci :)

Opublikowano

Pytania mam: Jaka ranga jest maksymalna?Jest jakis prestiż?

50, prestiżowych rang nie ma. Obstawiam że po tych dwóch weekendach z double xp kupa graczy odstawiła grę na półkę, po 15 godzinach mieli wszystkie bronie, a po 30 maksymalny level. Powinni w końcu zwiększyć level cap albo dorzucić prestiże, cokolwiek

Opublikowano (edytowane)

Dali by jeszcze jedno double xp weekend ,w BF 3&4 z tego co pamietam dla uzytkownikow premium bylo wiecej wydarzen 2XP

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano

Czy ktoś coś wie na temat przyszłych DLC, co kiedy i jak się pojawi? Trochę czasu od premiery gry minęło już, a przegrane już 100 godzin mam i przydałby się trochę nowy powiew świeżości, co nie zmienia faktu, że gra jest fajna i wciągająca, a co najważniejsze duży feeling klimaty starej trylogii jest :).

Opublikowano

No i osoby z seasson passem mogły by grać dwa tygodnie wcześniej, a na razie nie ma takiej opcji. Jestem ciekawy co oni tam jeszcze wymyślą. Jestem prawie pewien, że do bohaterów z rebelii dodadzą chewbace i obi wana :)

Opublikowano (edytowane)

No to wiadomo, że teraz płatny będzie ale szkoda, że cały czas jest cisza odnośnie nowego DLC. Fakt musiałbym poczekać 2 tygodnie od czasu premiery dlc, bo śmiem sądzić, że na pewno zrobią oddzielne dlc tak jak w przypadku zrobili oddzielną specjalną edycję, która jest nic nie warta, bo granaty, pistolet hana solo idzie wyfarmić w grze, jedynie tylko unikalne emotki tylko nie za 63 zł.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Właśnie kończę dziesięć godzin grania z EA Access i zamówiłem sobie swoją kopię bo gra mnie wciągnęła, jest jakaś ekipa grająca wieczorami na XOne? Ewentualnie jak nie ma to dodawajcie mnie do listy i się coś zmontuje :)