wronerro 257 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 Raczej na środek, właściciele sp mają 2 tyg wcześniej niż reszta.. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 (edytowane) Ale tych 3 DLC nie dostaniesz póki ich nie kupisz, to jak wcześniej niż reszta Ciekawi mnie ten filtr ziarna, lubie takie rzeczy Edytowane 23 lutego 2016 przez Fanek Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 Homing Shot: Lock time decreased from 1.5 to 1.2s Zamiast to wy(pipi) bo praktycznie przestały lamusy z tym biegać po ostatnim patchu to teraz lekko to buffują i pewnie znowu się zacznie. Na plus na pewno zwiększenie damage o 10% przeciw myśliwcom, w punkcie zwrotnym airspeedery były mocno uciążliwe grając jako Imperium, może teraz będzie je łatwiej strącać. Co ciekawe to ponoć znowu naprawili trofeum za najwięcej killi w potyczce, może tym razem im się udało a nie tak jak ostatnio. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Powoli nadciąga pierwsze DLC do Star Wars Battlefront (PS4) o tytule „Outer Rim”. Dzisiaj zaś dostaliśmy nowe informacje na temat jego zawartości. Zawarte w przepustce sezonowej „Outer Rim” umożliwi graczom zwiedzenie nowych lokacji. Jak podaje oficjalna strona, w grze znajdziemy miejsca takie jak: Fabryka na Sullust Sala tronowa Jabby Tatooine Oprócz nowych map otrzymamy dwóch nowych bohaterów: Greedo i Nien Numba. W rozszerzeniu znajdzie się także miejsce na tryb „Extraction”, w trakcie którego rebelianci muszą dostarczyć materiały z zaopatrzeniem do statku transportowego, nim skończy się czas. Wisienką na torcie zaś będzie nowe uzbrojenie i przedmioty: Relby V-10 DT-12 Scatter Gun Dioxis Grenade Andrenaline Stim Star Cards Dotychczas nie ujawniono jeszcze daty premiery rozszerzenia „Outer Rim” do Star Wars Battlefront (PS4), ale nowe wieści pojawią się prawdopodobnie wkrótce. http://www.pssite.com/news/48242/w-rozszerzeniu-outer-rim-do-star-wars-battlefront-pojawia-sie-nowi-herosi.html Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 MAM OCHOTE TO KUPIC, CHYBA MNIE POJE,BALO Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Imploder chyba najlepszy power up jaki można trafić, ale wygodnie Ci się gra w FPP? Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Wiem, że z kamerą zza postacią widać więcej, ale jakoś nie mogę się do niej przyzwyczaić, mimo że mocno próbowałem. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Marcowa aktualizacja stała się dostępna, a w niej za darmo został udostępnione nowe mapy - jedna na Tatooine do co-opowego trybu Przetrwanie, a druga na Endorze, gdzie zagarmy w trybach Atak AT-AT, Supremacja i Punkt zwrotny. http://www.pssite.com/news/48355/darmowe-dlc-do-star-wars-battlefront-juz-dostepne.html Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Nie ma jeszcze info po ile to płatne dlc? Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 (edytowane) Seasson pass stoi 209zł w PSS, tak więc pojedyńczo obstawiam 63zł za osobny dodatek. Edyta. Edytowane 9 marca 2016 przez Figuś Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Wiadomo kiedy wyjdzie? PS. Nie działa mi tel filmik Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Electronic Arts will release its Star Wars Battlefront: Outer Rim DLC on April 5, according to GameStop website, for $15 USD.Players who've purchased the Star Wars Battlefront Season Pass, priced at $50 USD, will receive this content at no extra cost. Pre-orders are available on the GameStop website for those looking it purchase the content on its own. Star Wars Battlefront: Outer Rim will be available to download at 10 am EST the morning it goes live. http://www.ign.com/articles/2016/03/12/star-wars-battlefront-outer-rim-dlc-release-date-price-outed Czyli u nas pewnie 63zł Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 To chyba kurde wolę kupić koksu za tą kasę, ale z drugiej strony brakuje mi nowej giwery Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 13 marca 2016 Opublikowano 13 marca 2016 Dwie nowe mapki w multi bardzo fajne. Zmierz na Hoth, zamieć śnieżna i kroczące AT-AT, klimacik gruby. W supremacji na tej planszy mamy już inną pogodę, pogodny, piękny dzień. Płonący Hoth także na duży plus, oby dwie mapki fajnie zaprojektowana, gra sie bardzo przyjemnie. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 13 marca 2016 Opublikowano 13 marca 2016 A jak giwery? Coś jak e11 czy te a280 czy jakoś tak, jest? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Zewnętrzne Rubieże to pierwszy duży dodatek wchodzący w skład przepustki sezonowej do Star Wars Battlefront. Electronic Arts opublikowało nowy zwiastun rozszerzenia. Materiał przedstawia nowe lokacje oraz dwójkę niedostępnych dotąd bohaterów - Greedo oraz Nien Numba. Jedną ze zdolności specjalnych tego pierwszego będzie szybka eliminacja kilku przeciwników za pomocą blastera. Najważniejszym elementem dodatku jest nowy tryb rozgrywki - Konwój. Siły rebeliantów muszą w określonym czasie przetransportować cenne surowce na okręt, natomiast wojska Imperium mają im w tym przeszkodzić. Karabin Relby V-10 i pistolet blasterowy DT-12 uzupełnią arsenał bojowy. W ekwipunku pojawią się trzy nowe karty - „Strzelba”, „Granat dioxisowy” i „Stymulator adrenaliny”. Premiera dodatku na PC, PlayStation 4 i Xbox One nastąpi 22 marca. Przez pierwsze dwa tygodnie DLC będzie dostępne na wyłączność posiadaczy przepustki sezonowej. http://www.eurogamer.pl/articles/2016-03-17-star-wars-battlefront-zewnetrzne-rubieze-premiera-22-marca Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Outer rim swietny. Dodano sporo nowosci, nowy tryb + rewelacyjnie zaprojektowane mapki. Wiem dokarmilem raczka generacji, jednak jak fan Gwiezdnych Wojen jestem w pelni usatysfakcjonowany zawartoscia. Mam nadzieje ze kolejne 3 dodatki SP tez beda tak miodne. Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Ten patch wprowadził coś za darmo? Cytuj
grzesznik 0 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) Podpowiedzcie co oznacza"Uzyskaj 3 serie z pistoletem blasterowym" Star Wars Batt.... Edytowane 23 marca 2016 przez grzesznik Cytuj
grzesznik 0 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 I może ktoś wie, dlaczego nie są widoczne liczenia kredytów 10% Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Seria to chyba 3 kille pod rzad bez smierci pistoletem blasterowym Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi